Windows Mobile 6.5 pro Omnii Pro - upgrade, zkušenosti
na chat se nedostanu. V cem to zmrsili ???
Přestal fungovat telefonní modul (mobil zůstává v leteckém režimu) a nejde se už znovu připojit na NPS 
No teď tak uvažuju, jak ale poznáme, že už tam bude správná ROM ? :D Pochybuju, že to teď bude někdo zkoušet. Někdo na chatu psal (asi hodinu po objevení problému s ROM, že už se NPS opět nepřipojí k serveru, tudíž pochopili jsme to tak, že už přišli na chybu a možnost aktualizace zrušili. Momentálně se ale NPS připojí na server a nabídne aktualizaci, dokonce mi nabídne aktualizaci i samotný program v podobě bubliny ještě dříve než na cokoli kliknu což mi před tím program nedělal ale to mohla být jen náhoda. Osobně to zkoušet nebudu ale kdyby někdo měl náladu na flashování tak si dumpněte svou momentální ROM, vyzkoušejte upgrade z NPS a popřípadě vrátíte. 
Takže jen pro shrnutí:
NPS v. IH2_7 již nevyhazuje chybu, nicměné WM 6.1 označuje jako aktuální verzi.
NPS v. K1 : aktualizace možná, nicméně vede k nesprávnému chování telefonu.
NPS v. IH2_7 již nevyhazuje chybu, nicměné WM 6.1 označuje jako aktuální verzi.
NPS v. K1 : aktualizace možná, nicméně vede k nesprávnému chování telefonu.
zítra nemám čas, tak asi v pondělí si udělám výlet do Britexu. Třebas budou mít funkční 6.5 - pokud ne, tak si tam nechám dát zpět 6.1 a na 6.5 si počkám.
tak já mám IH2_7 a hází mi to stejné chyby jak před několika dny 
To je divné, tuhle informaci jsem si sám ověřoval.
Informaci, jak je to s tou druhou verzí, ověřovat nehodlám
Edit: Skutečně to i mně hází ty staré chyby. Skutečně to vypadá, že na Samsungu udělali rollback.
Normálně bych ještě restartoval PC přes postnutím tohohle příspěvku a ověřil také po restartu, ale bohužel musím pádit.
Informaci, jak je to s tou druhou verzí, ověřovat nehodlám
Edit: Skutečně to i mně hází ty staré chyby. Skutečně to vypadá, že na Samsungu udělali rollback.
Normálně bych ještě restartoval PC přes postnutím tohohle příspěvku a ověřil také po restartu, ale bohužel musím pádit.
-
VSA
- nováček

- Zařízení: HTC Desire Z
A nepomuze aktualizovat Phone firmware ?Ghanter wrote:No jako mobil funguje ale nefunguje modul pro volání, takže sem nedostupnej. Je to verze od O2, takže pochybuju, že na vodafonu to bude fungovat
http://rapidshare.com/files/324696197/P ... _REV07.zip.
Phone lze aktualizovat samostatne a neni treba delat hard reset.....Jen zaloha se vzdy hodi.
Pánové tak nevím kde je chyba, ale po tom updatu se mi telefon na pc hlásí jako samsung I8000, vypadá to jako by tam v samsungu pustili špatnou ROM 
-- čtv led 21, 2010 20:20 --
-- čtv led 21, 2010 20:20 --
Dík zkusil bych to jenže mi nefunguje ten odkaz...hází to error když to chceš stáhnoutVSA wrote:A nepomuze aktualizovat Phone firmware ?Ghanter wrote:No jako mobil funguje ale nefunguje modul pro volání, takže sem nedostupnej. Je to verze od O2, takže pochybuju, že na vodafonu to bude fungovat
http://rapidshare.com/files/324696197/P ... _REV07.zip.
Phone lze aktualizovat samostatne a neni treba delat hard reset.....Jen zaloha se vzdy hodi.
A co to je za update ? Když to je z rapidsharu, tak to asi nebude ofiko, pak se není až tak čemu divit
Nn myslel sem ten update z aplikace NPS
-
VSA
- nováček

- Zařízení: HTC Desire Z
Mam to z tohoto zdroje. Jsou to ty soubory z 23. prosince. Vse jsem naladoval do PDA a nejak to funguje:VSA wrote:Ghanter wrote: Dík zkusil bych to jenže mi nefunguje ten odkaz...hází to error když to chceš stáhnout
http://www.modaco.com/content/b7610-omn ... m6-5-roms/
Soubor jsem tedy nahral sem, protoze Rapid je opravdu stale nejakej pretizenej:
http://www.uloz.to/3741160/phone-encryp ... -rev07.zip
Stejne jsem zvedavej cim se lisi verejna ceska verze od te holandske. Za ty dva mesice by "mela" byt uzasne doladena, ale mam obavu ze rozdil nepozname a podpora cz znaku na HW klavesnici je taky jen sen. Asi nejsem moc optimista
Stejne jsem zvedavej cim se lisi verejna ceska verze od te holandske. Za ty dva mesice by "mela" byt uzasne doladena, ale mam obavu ze rozdil nepozname a podpora cz znaku na HW klavesnici je taky jen sen. Asi nejsem moc optimista
[/quote]
Hele normálně seš borec
už mi to zase valí paráda jdu se vožrat
Hele normálně seš borec
Tak už to nehází chybu, ale teď mi to zase píše, že mám nainstalovanou poslední verzi. Takže asi tu 6.5ku stáhli. Jsem zvědav za jak dlouho bude zase nová 
Už mám 6.5 a i mi funguje modul 
tu 6.5 máš z toho PC studia ?
bohužel ne...ale valí to vše v poho a řekl bych že je to o dost rychlejší. teď tam ještě narvu shell a budu max. spokojenej
a jakou a odkud tam máš ? Včetně češtiny a podpory českých znaků ?
Je to z modaca, stahoval sem to někdy před vánocema, je to včetně všeho ;)
hodil bys please odkaz ?