Omnia 2 i8000 - Zkušenosti, řešení problémů a dojmy....
-
Vitezslav2
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy S7,iPhone 7
A jak je to s funkčností TomToma na Omnii 2?Jsopu zase problémi se spoluprácí GPS čipu jako to je u jedničkové řady?Díky za info.
jednicku jsem sice nemel ale je to to same jako i ni. tomtom musis poustet pres gpsgate nebo pres GpsModDriver oboje funguje. jen ten GpsModDriver nefunguje kazdemu
No každopádně doporučuji GPSModDriver minimálně vyzkoušet jelikož narozdíl od GpsGate je zadarno, nemusíš jej zapínat a vypínat sám (nebo scriptem) jednoduše se sám deaktivuje po nějaké době, kdy žaden program nenaslouchá na příslušném portu. ModDriver ti také zrychlí fix umožní některé nastavení, které by jsi normálně nastavit nemohl, takže velké plusy pro tento program.
-
mike-biker
- moderátor

- Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Zkusil jsem obojí - jak GPS Gate, tak GPSModDriver a přijde mi to nastejno. 
-
Vitezslav2
- smartguru

Existuje někde návod,jak GPSModDriver správně nastavit?Svestka wrote:No každopádně doporučuji GPSModDriver minimálně vyzkoušet jelikož narozdíl od GpsGate je zadarno, nemusíš jej zapínat a vypínat sám (nebo scriptem) jednoduše se sám deaktivuje po nějaké době, kdy žaden program nenaslouchá na příslušném portu. ModDriver ti také zrychlí fix umožní některé nastavení, které by jsi normálně nastavit nemohl, takže velké plusy pro tento program.
Díky za pomoc.
Nainstaloval jsem navigaci Sygic, pustil, u okna v paneláku chytil družice, navigace makala, tak jak má. Tak jaký problém ? 
-
Vitezslav2
- smartguru

Asi se bez něj taky obejdu.Je to zbytečná práce.Jen se ještě zeptám,funguje vám ns Omnii správně SPB Backup?Mě nefunguje nastavení uložit soubor obnovy na kartu,ale jen do dokumentů.
-
mike-biker
- moderátor

Taktéž jsem neměl s Spb sebemenší problém. Vřele doporučuji! 
-
Vitezslav2
- smartguru

Chtěl bych se zeptat,jak vám Omnie fotí?Fotky co jsem viděl v recenzích jsou krásně ostré a ty moje jsou jakoby v kouři.Dá se s tím něco udělat?Díky za informaci.
-
Vitezslav2
- smartguru

Zkoučím to od včera.Mám to napojený na PC a fotky rovnou porovnávám.To zastření tam je pořád.Jinak fólii už na čočce nemám. 
-
mike-biker
- moderátor

Já jsem měl pocit, že když jsem ho dovezl s ori ROM, tak fotil naprosto úžasně. Po update už to taková sláva nebyla. Ale je to subjektivní, hrozně záleží na světle. 
Dobrý den,
co se týká užívání komunikátorů jsem tak trochu laik ( s tímto typem komunikátorů nemám žádné zkušenosti a asi to bude zřejmé i z mých otázek)
Velmi se mi ale líbí funkce a hodnocení Samsung Omnia 2 a chtěl bych si ho pořídit. Proto bych chtěl požádat o pár odpovědí.
1.) Co se týká navigace GPS, je možnost u Omnia 2 hlasové navigace a funguje bez připojování na internet během navigování? (U některých recenzí jsem četl, že během navigace je potřeba stahovat aktualizace umístnění satelitů.) Stačí, když aktualizace stáhnu přes notebook jednou za čas?
2.) Co všechno budu potřebovat, aby mi navigace šlapala bez problémů (stažení nějakého programu nebo tak něco)?
3.) Ve specifikaci oficiálních stránek je uvedeno, že Omnia 2 má TV výstup. Znamená funkce to, že je možné připojení k TV a budu moct například pouštět nahraná videa přes TV?
Díky za odpovědi.
Slon
co se týká užívání komunikátorů jsem tak trochu laik ( s tímto typem komunikátorů nemám žádné zkušenosti a asi to bude zřejmé i z mých otázek)
1.) Co se týká navigace GPS, je možnost u Omnia 2 hlasové navigace a funguje bez připojování na internet během navigování? (U některých recenzí jsem četl, že během navigace je potřeba stahovat aktualizace umístnění satelitů.) Stačí, když aktualizace stáhnu přes notebook jednou za čas?
2.) Co všechno budu potřebovat, aby mi navigace šlapala bez problémů (stažení nějakého programu nebo tak něco)?
3.) Ve specifikaci oficiálních stránek je uvedeno, že Omnia 2 má TV výstup. Znamená funkce to, že je možné připojení k TV a budu moct například pouštět nahraná videa přes TV?
Díky za odpovědi.
Slon
-
barberry.pha
- smartstar

- Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
to slon:
k bodu 1) nevim jak je to s hlasovou navigaci a jestli nejaka navigace pro wm to podporuje to je na zkusenejsich, s tim stahovanim dat pres net je to tak ze se da nastavit aby se poloha pro gps stahovala jenom pri pripojeni pres activesync pri synchronizace a jinaci se da vypnout, je to dobry k tomu ze kdyz se pripojujes k gps treba porad u domu tak se chytne hned ale kdyz dojedes nekam mimo a tam tu gps zapnes tak to muze docela dlouho trvat, kdyz se pak pres net stahne poloha tak fixace je rychlejsi
k bodu 2) k tomu aby ti fungovala bez problemu nebudes potrebovat nic pokud si koupis igo,dynavix atd, pri procteni tady toho fora zjistis u kterych navigaci to funguje a u ktery potrebujes nejakou gps-gate treba u tomtoma ...
k bodu 3) pokud to ma TV-vystup tak omnii pripojis k telce a to co mas na displeji na omnii tak se ukaze na obrazovace, takze muzes poustet fotky a i videa (nevim jaka je ale vysledna kvalita pri pousteni na telce)
k bodu 1) nevim jak je to s hlasovou navigaci a jestli nejaka navigace pro wm to podporuje to je na zkusenejsich, s tim stahovanim dat pres net je to tak ze se da nastavit aby se poloha pro gps stahovala jenom pri pripojeni pres activesync pri synchronizace a jinaci se da vypnout, je to dobry k tomu ze kdyz se pripojujes k gps treba porad u domu tak se chytne hned ale kdyz dojedes nekam mimo a tam tu gps zapnes tak to muze docela dlouho trvat, kdyz se pak pres net stahne poloha tak fixace je rychlejsi
k bodu 2) k tomu aby ti fungovala bez problemu nebudes potrebovat nic pokud si koupis igo,dynavix atd, pri procteni tady toho fora zjistis u kterych navigaci to funguje a u ktery potrebujes nejakou gps-gate treba u tomtoma ...
k bodu 3) pokud to ma TV-vystup tak omnii pripojis k telce a to co mas na displeji na omnii tak se ukaze na obrazovace, takze muzes poustet fotky a i videa (nevim jaka je ale vysledna kvalita pri pousteni na telce)
Díky, moc za vysvětlení, hned jsem trochu chytřejší. Co se týká hlasové navigace, ptal jsem se proto, že jsem viděl u někoho na mobilu HTC (přesnější označení si nepamatuji), kde to šlapalo (Liška tam házel ty svoje hlášky). Mám momentálně Nokii 6303, když jsem stáhnul trial verzi Nokia, tak mi hlasová šlapala perfektně (roční verze stojí cca 1300,- kč). Ale na té hlasovce až zase tak nelpím, nejsem až zase takový jezdec. Každopádně, pokud by měl s možností hlasové navigace někdo zkušenosti, rád je vyslechnu.
Díky, moc
Díky, moc
Mam v Omnii IGO s hlasem Pavla Lišky a šlape perfektně 
Jak jsem již psal, jsem totální laik
, co je IGO a kde a za kolik se to dá sehnat?
-
barberry.pha
- smartstar

- Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
to slon:
tak to jsem to spatne pochopil,myslel jsem ze ty chces hlasem ovladat navigaci
samozrejme vsechny navigace naviguji i hlasem ... u igou je hlas pavla lisky ... jinak nejnovejsi dynavix ma uplne supr hlasky od lisky
ja osobne mam hlasovou navigaci vypnutou ... docela me to stvalo kdyz mi do toho nekdo kecal a jezdim si tedka spokojnejsi
tak to jsem to spatne pochopil,myslel jsem ze ty chces hlasem ovladat navigaci
samozrejme vsechny navigace naviguji i hlasem ... u igou je hlas pavla lisky ... jinak nejnovejsi dynavix ma uplne supr hlasky od lisky
ja osobne mam hlasovou navigaci vypnutou ... docela me to stvalo kdyz mi do toho nekdo kecal a jezdim si tedka spokojnejsi
A to IGO a dynavix jsou programy, které jdou stáhnout nebo musím zakoupit a kolik asi tak stojí?
Díky
Díky
-
mike-biker
- moderátor

Zkus tento velmi náročný postup:
1) Otevři Prohlížeč: IE, Firefox, Opera.
2) Do vyhledavače napiš iGo
3) Přečti si a řiď se dle pokynů.
1) Otevři Prohlížeč: IE, Firefox, Opera.
2) Do vyhledavače napiš iGo
3) Přečti si a řiď se dle pokynů.
-
Vitezslav2
- smartguru

Máte zkušenost s nějakým ,,ukazatelem baterie v %" který funguje na Omnii2 ?Něco jsem našel,ale nejsou na tohle rozlišení.