Infinity UI: Nové uživatelské prostředí ve stylu Androidu

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

V uplynulých měsících jsme se setkali s celou řadou různých grafických nadstaveb a uživatelských prostředí pro operační systém Windows Mobile. Tento boom pomalu utichá, ale čas od času se ještě nějaký zajímavý projekt objeví. Dnes se podíváme na nové Infinity UI, které pochází z dílny německé společnosti Ageye. Toto grafické prostředí se z velké části inspirovalo u operačního systému Android, což ale není vůbec na škodu. Infinity UI nabízí vlastní obrazovku Dnes rozdělenou do několika záložek. Na ně je možné umísťovat nejrůznější widgety, i když současná alpha verze nabízí pouze dva, ale další se mají objevit velice brzy.

obrázek

K dispozici je také pěkný správce programů a vlastní obrazovka uzamčeného zařízení. V nastavení najdete poměrně dost možností, jak si prostředí přizpůsobit podle vlastních představ. Vzhledem k tomu, že se jedná o alpha verzi, nejsou občas reakce úplně plynulé a zatím chybí i podpora landscape režimu. To by se ale mělo časem změnit, a pokud se autorům podaří vše dotáhnout do zdárného konce, můžeme se těšit na další velmi pěkné uživatelské prostředí. Chystá se také SDK, ve kterém budou moci fanoušci vytvářet vlastní widgety a skiny.

Aktuální verzi 0.2.2 můžete stahovat z fóra výrobce. Aktuální verze je určena pro komunikátory s Windows Mobile 5, 6.0/6.1 a 6.5.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FI3np9rxwT8[/youtube]

Zdroj: PocketNow
Svestka
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 800

Post by Svestka »

No nevypadá to špatně ale pokud to nebude i po release freeware, alespoň po nějakou dobu, tak to nemůže konkurovat SPB mobile shell. Je sice pravda, že každému vyhovuje jiné prostředí ale shell má řadu let náskok a je odladěn k výkonu a decentním efektům a hlavně to druhé se v dnešní době moc nevidí. Jsem ale zvědav na další verze této nadstavby a snad to dotáhne až na konkurenci schopné UI pro shell.
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Také doufám, že to i po vydání finální verze zůstane jako freeware. V opačném případě by to takovou šanci na úspěch nemělo.
matelkoxxl
smartguru
smartguru
Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond

Post by matelkoxxl »

no tak tomu neverim,ze to necha ako freeware,kedze kazdy program (nemyslim tie blbe hry co maju zadara,ale pouzitelne programy) co maju dali ako plateny za min. 5€,pocasie dokonca za 10€.toto by som povedal,ze daju minimalne za 10-15€ ak aj nie viac...
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Galaxy Note 2

Post by YAMATO »

Tak jestli to udrží vysoký standard aplikací ageye, tak by to mohlo být hodně zajímavé, ale ta připomínka k SpbShell je trefná.
4n's
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: SE Xperia X10 mini

Post by 4n's »

Vypada to dobre, asi nejvic se mi libi nahrazeni horni listy. Ale na SPB MS3.5 to zatim opravdu nema
ezzz
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Desire

Post by ezzz »

JJ, už jsem tohle někde viděl. Ageye má opravdu kvalitní aplikace s originálním UI, a hlavně, pouštějí se jen do věcí, které dokážou dotáhnout až do konce. Alespoň mně jejich aplikace naprosto vyhovovaly. Tomu freewaru bych taky nevěřil.
All.Os
smartguru
smartguru
Zařízení: Nokia Lumia 920

Post by All.Os »

Na druhou stranu vsechny sve aplikace drzeli docela dlouho ve free podobe, pricemz uz byly plne pouzitelne a funkcni a za penize je vydali az po dotazeni k uplne "dokonalosti".

Ja takhle pouzivam od free dob G-Alarm a G-Profile a protoze jsem byl opravdu spokojen, tak jsem si nejaktualnejsi verze koupil.
Post Reply

Return to “Aplikace”