Odeslané SMS se objevují v doručených
Ahoj,
mám problém, když odešlu SMS na svém Diamondu 2, přijde mi doručenka, ale odeslaná SMS se objeví i v doručených. Co s tím?
Poradíte někdo?
Ještě doplním, že mám doinstalován program pro zobrazování kompletní doručenky SMSDeliveryReceiptFix
Díky
mám problém, když odešlu SMS na svém Diamondu 2, přijde mi doručenka, ale odeslaná SMS se objeví i v doručených. Co s tím?
Poradíte někdo?
Ještě doplním, že mám doinstalován program pro zobrazování kompletní doručenky SMSDeliveryReceiptFix
Díky
-
ospaly_muflon
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch Pro 2
Windows Mobile v nových verzích (od WM6.1) zobrazují SMS formou konverzace pro každý daný kontakt. Nevyhovuje-li tohle zobrazení, postup pro přepnutí na klasický vzhled respektující složky Doručené zprávy, Odeslané zprávy atp. nalezneš mj. například na http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=9&t=7584
Děkuju za odpověď....jen pořád přemýšlím, k čemu je to dobrý v příchozích...
Když si s někým píšu, je fajn, že se mi zobrazuje odpověď a celá konverzace. Ale v doručených SMS to nechápu.
Je to tedy správný chování HTC? Pochopil jsem to dobře?
Když si s někým píšu, je fajn, že se mi zobrazuje odpověď a celá konverzace. Ale v doručených SMS to nechápu.
Je to tedy správný chování HTC? Pochopil jsem to dobře?
-
Daidalos
- smartstar

- Zařízení: Xiaomi Mi4
Za tohle nemůže HTC ale Microsoft,který to jak jinak okopčil od Iphonu...
Tam je to taky takle dělané.
Tam je to taky takle dělané.
-
ospaly_muflon
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch Pro 2
Ano, je to správné chování. Je to vlastnost.
Konverzaci vidíš standardně vždycky, když otevřeš SMS zprávy a ač se mi to zdálo zpočátku nepoužitelné a také jsem tuhle funkci vypínal, dneska už mi přijde velice užitečná. Ale je to věc názoru, samozřejmě.
Konverzaci vidíš standardně vždycky, když otevřeš SMS zprávy a ač se mi to zdálo zpočátku nepoužitelné a také jsem tuhle funkci vypínal, dneska už mi přijde velice užitečná. Ale je to věc názoru, samozřejmě.
Díky za odpovědi, už si na to začínám zvykat, že se SMS sdružují do konverzací a jsou odeslaný i v přijatých.
Mám ještě jeden dotaz, když pošlu SMS, dost často mi přijde doručenka tohoto znění:
"Zpráva odeslaná příjemci ...nebyla doručena a bude automaticky odeslána znovu"
a za cca 10 sekund přijde už správná doručenka
"Zpráva odeslaná příjemci ...byla doručena"
Nevíte, proč se to děje?
A pak jsem vypozoroval, že když mi přijde SMS a přístroj je uspán, sice akusticky zazní, ale dioda nebliká, rozbliká se, až když ho oživím. Nešlo by to zprovoznit, aby blikala dioda, i když je přístroj uspán?
Mám ještě jeden dotaz, když pošlu SMS, dost často mi přijde doručenka tohoto znění:
"Zpráva odeslaná příjemci ...nebyla doručena a bude automaticky odeslána znovu"
a za cca 10 sekund přijde už správná doručenka
"Zpráva odeslaná příjemci ...byla doručena"
Nevíte, proč se to děje?
A pak jsem vypozoroval, že když mi přijde SMS a přístroj je uspán, sice akusticky zazní, ale dioda nebliká, rozbliká se, až když ho oživím. Nešlo by to zprovoznit, aby blikala dioda, i když je přístroj uspán?
-
barberry.pha
- smartstar

- Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
zkus hotfix ktery je na strankach htc ... oznamovani o prichodu sms kdyz je pristroj uspan
jinak zkus ve zvuky,upresnit,upozorneni,udalost:zpravy-nova textova zprava ... meli by se ti ukazat moznosti a je tam i blikat a zalezi na jak dlouho si to nastavis
jinak zkus ve zvuky,upresnit,upozorneni,udalost:zpravy-nova textova zprava ... meli by se ti ukazat moznosti a je tam i blikat a zalezi na jak dlouho si to nastavis
Taky se snažím nastavit to blikání na neomezenou dobu, ale to políčko blikat je nepodsvícený a já netuším, jak ho přimět k tomu, aby šlo použít. Jediná položka, u který je podsvícený je doinstalovaný - SMS delivery reciept. Pomůžete někdo?
-
baron
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch Cruise
to Plavcik: Myslím, že toto by ti mělo pomoci http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... 40#p127340
díky moc. už to funguje