Další verze Androidu ponese označení Froyo
Erick Tseng, Senior Product Manager operačního systému Android, v rozhovoru pro server Engadget prozradil, jaké označení ponese další verze Androidu (2.x). Starší verze s kódovými názvy Cupcake (druh cukroví) či Donut (kobliha) byly pojmenovány po různých cukrovinkách a sladkostech a jinak tomu nebude ani u další verze, která ponese označení Froyo, což je zkrácený tvar výrazu frozen yogurt (mražený jogurt)
. Více než název by nás samozřejmě zajímali novinky, které další verze Androidu nabídne, ale o nich se toho zatím příliš mnoho neví.

Tyhle mílové kroky andoidu mě zachvilku přesvědčí k přechodu z WM právě na Android.. Tam se alespoň něco děje (kroky kupředu).. U WM je to "čim dál tim stejně" - trilion stejně zastaralých buildů a jenom minimální opravy.. Zpočátku jsem androidu nevěřil, ale jeho rozvoj je bleskový..
Androidu z počátku nevěřilo spousta lidí, i já jsem byl při jeho uvedení trochu skeptický, ale v poslední době jde opravdu nahoru a velké plus je také to, že je mezi uživateli vnímán velmi kladně, což sice s funkcionalitou nemá moc co dělat, ale prodeji zařízení s tímto OS to obrovsky pomáhá.
Právě ta obrovská prodejnost Androidu mu pomůže získat potřebný vývoj.. V dnešní době si s tímto OS hraje i XDA a to je velké plus..
Zas tak moc deni kolem Androidu nesleduju, uz je soucasti baleni nejaky program pro desktopovou synchronizaci, abych si mohl bezna PIM data (diar, adresy, ukoly, poznamky) psat na PC?
HTC pridava ke svym zarizenim synchronizacni program pro Outlook. Jestli je prima synchronizace mozna i na jinem OS nebo s jinym klientem, nevim. Nekdo synchronizuje s PC pres ucet u Google, ale to asi neni idealni reseni.
A další aplikace se dají stáhnout z Marketu - úkoly, poznámky, atd. Vše se dá synchronizovat a aktualizace jsem velmi často.
zipiik, ezzz: dekuji velice za odpovedi. Bohuzel je to pro me nepouzitelne reseni. Outlook predpokladam neni soucasti baleni a cely komunikator by prodrazil. A chci zakladni PIM programy primo v pristroji, ne muset zakladni veci hledat, zkouset a stahovat.