1. Budík se občas nespustí.
- pomůže HR restart a neinstalovaní překladu od sunnysoft?
- udělal bych HR restart a zvolil EN verzi.. pak by se teoreticky nemělo instalovat nic od Sunnysoftu?
- někde jsem četl.. nefunkčnost budíku způsobuje TotalCommander a Skype v telefonu - oba sw mám v telefonu
2. TF3D Bug
Občas se mi po vytažení telefonu z pouzdra nespustí po zadání hesla (ne PIN! ale heslo na zamknutí tel) do telefonu TouchFlo3D :( Přes celý displej místo HOME obrazovky TF3D je šedá obrazovka :( pomůže až zmáčknutí např. tlačítka pro položení hovoru a TF3D se hned zobrazí - vypozoroval jsem, že se to děje hlavně, když je telefon delší dobu v klidu - např. cca. půl dne nebo přes noc.
- četl jsem "je to bug TF3D" co je na tom pravdy.. dá se to nějak řešit? Pomáhá prý vypnutí zadávání PINu/Hesla = ale to by byla pro mě sebevražda, kdybych telefon ztratil :(
3. Email odejde/neodejde
Telefon mi občas neodešle některé E-Maily - přitom jsou ve složce odeslané! Dá se nastavit nějak doručenka, jak tomu je na PC? Nikde jsem tuto možnost nenašel :(
4. Skin lišty TF3D
Chtěl bych si změnit v telefonu spodní palcovou TF3D lištu. Chtěl bych nějak odstranit to šedé pozadí za ikonkama v palcové liště. Kdybych se dopracoval k výsledku viz obrázek, byl bych moc rád
5. Spoušť focení foťákem na HW tlačítkoy
Dá se nějak nastavit spoušť foťáku na HW klávesu? Např. volume UP?