Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)
Chcem sa spýtať ako je to s tým upozornení MMS pípne vám ked príde mne nie iba bliká zelené svetlo dík za odpoved
Chtěl jsem se zeptat, jak nastavim postranní tlačítka zpět na úpravu hlasitosti? Nějak se mi povedlo, že mi posouvají nahoru a dolu v menu, ale neupravují hlasitost. Děkuji za radu...
-
Milan Pištělka
- smartguru

- Zařízení: HTC HD2 Leo
to tintis:
stejný dotaz jste dával už včera do jiného tématu, a přitom odpověď je přímo v něm.
Hoši, hoši, více čtěte a trochu k tomu přemýšlejte.
Celá diskuse k HD2 je proti diskusím k např. Diamondu nebo HD(1) totální tragédie.
stejný dotaz jste dával už včera do jiného tématu, a přitom odpověď je přímo v něm.
Celá diskuse k HD2 je proti diskusím k např. Diamondu nebo HD(1) totální tragédie.
Zdravím všechny.
Poradí někdo, jak označovat emaily pro hromadné smazaní. Umím je mazat pouze po jednom a to je celkem opruz.
Díky.
Poradí někdo, jak označovat emaily pro hromadné smazaní. Umím je mazat pouze po jednom a to je celkem opruz.
Díky.
-
mihals
- přispěvatel

- Zařízení: HTC HD2
kdyby se s tím ještě někdo setkal, tak mám zdůvodnění:Milan Pištělka wrote:Mě Messaging na Today otevře to, co je na přiloženém screenshotu, tzn. vše co je třeba.mihals wrote:Mám dotaz ohledně Today obrazovky. v nastavení není možné zvolit položku "messaging". Tedy možné to je, ale tato položka otevře pouze e-mailového klienta, což je jen polovina toho, co potřebuji. ve WM 6.1 to možné bylo - kliknul jsem na zprávy na Today a tím jsem se dostal na rozcestník SMS/e-mail/outlook. Nevíte někdo, co s tím?
Díky
položka SMS/MMS se mi nezobrazovala, protože jsem přes BsB zrušil HTC Messaging a nahradil ho klasickým SMS zobrazením. Po aplikaci této úpravy zmizí z menu zpráv možnost MMS. Pro jejich nastavení, tvoření a úpravy je nutné nainstalovat aplikaci pro MMS. ArcSoft MMS Composer. stáhnout se dá z xda, já mám verzi 5_0_31_19 a šlape perfektně. jen je ještě potřeba nastavit profil MMS, který je v tom cabu přednastavený pro AT&T. ale to už je hračka
přišel jsem na to díky tomuto chytrému topicu, číslo řešení 40
http://www.wmmania.cz/forum/viewtopic.php?p=379104" onclick="window.open(this.href);return false;
Čekal jsem, když je to forum pro nováčky, že mi někdo poradí a ne že mi přijde kritika. Neznám program AEButton Plus - nevím, kde ho seženu a jak se s ním pracuje. Navíc, když jsem si nějak ty postranní tlačítka omylem sám změnil, měly by jít změnit zase nazpátek na ovládání hlasitosti.Milan Pištělka wrote:to tintis:
to tintis: skus restartovat telefon a malo by to pomoct. aspon mne to pomahalo na starsich oficialny romkach. v prehravaci sa zazu miesto ovladania hlasitosti zaali preskakovat skladby 
-
fido_cz
- častý přispěvatel

- Zařízení: IP4 16GB
2tintis: Je tezke poradit, kdyz sam nevis, cim jsi si to zmenil.
Pokud jsi si to neudelal sam pomoci AEB nebo neco podobneho, tak jsi zrejme nainstalovat nejaky cab, co to udelal za tebe. Neinstaloval jsi nahodou VolDpad.cab???
Pokud jsi si to neudelal sam pomoci AEB nebo neco podobneho, tak jsi zrejme nainstalovat nejaky cab, co to udelal za tebe. Neinstaloval jsi nahodou VolDpad.cab???
Možná už se to tady řešilo, ale nějak se mi přestalo aktualizovat počasí, ale jen u místa mého bydliště, u dalších měst se aktualizuje v pohodě. Nejde aktualizovat ani manualně. Nevíte co s tím?
A ještě jedna otázka: nainstaloval jsem nějaké hry na paměťovou kartu a některé se ve Startu zobrazily normálně ve složce HRY, některé zas volně... nevíte jak je všechny přesunout do jedné složky? Ne že by to byl bůhvíjaký problém, ale přeci jen pro přehlednost by bylo lepší mít je pohromadě
A ještě jedna otázka: nainstaloval jsem nějaké hry na paměťovou kartu a některé se ve Startu zobrazily normálně ve složce HRY, některé zas volně... nevíte jak je všechny přesunout do jedné složky? Ne že by to byl bůhvíjaký problém, ale přeci jen pro přehlednost by bylo lepší mít je pohromadě
Musíš do Windows - Start menu - Programs- a ikony těch her přesunout do složky hry ve Programs
-
marek_proksa
- častý přispěvatel

- Zařízení: LG G3, note 8.0
takový maly dotaz, koupil jsem si spb wireles monitor, a ted když jsem připojen přes BT k počitači tak se mi počítají data GPRS MMS????tomu nerozumím....svítí sice i active sync ale počítá to jako GPRS MMS, , rozumítwe tomu někdo, doufam že to je jen nějaká blbost
a ještě jeden dotaz, když obnovim zalohu z spb backup, opravdu se obnoví i nainstal programy, prostě se obnoví tel. do stavu jak byl třeba před HR?četl jsem že jo, jen si to ověřuji...
díky...
Nemáte někdo odkaz na Cracklej Morphgear(emulátor na hry na gameboy atd). Už jsem stahoval asi 3 ale u všech se mi objeví unregistred a po 5 minutách se vypnou 
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Warez tu opravdu nevedeme,podivej se do pravidel a neporusuj je.
-
Majesty
- přispěvatel

- Zařízení: Nokie řady N --> HTC HD2
Já to dělám takhle: Start > E-mail > svůj účet > Zobrazit. Tam naskočí klasicky složky jako v emailu. V doručených pak dám normálně označit vše a odstranit. Otázka 15 vteřin.Primainfo wrote:Zdravím všechny.
Díky.
Jinak co se týká přehlednosti tohoto fóra, tak jak už psal nějaký kolega, je to tragédie. Pro nováčka je téměř nemožné něco dohledat. Když už narazí na příspěvek se stejným problémem, většinou se nedá najít odpověď. Buď vůbec není nebo je o čtyři stránky dál, takže je pak celkem pochopitelné, že se lidi ptají pořád dokola. Pokud někdo nepročítá všechno každý den, nemá ani přehled kde co hledat.
Diky za odpověď. Vše je jasný, až na to, že neumím provés "označit vše". Vždy mi svítí modře (označený) jen jeden email a nevím, jak to roztáhnout přes všechny , popřípadě aby se tam objevila zašrtávací okénka, jako jsou například u kontaktů, když jich chci vymazat vice, ale ne všechny.Majesty wrote: Já to dělám takhle: Start > E-mail > svůj účet > Zobrazit. Tam naskočí klasicky složky jako v emailu. V doručených pak dám normálně označit vše a odstranit. Otázka 15 vteřin.
V nabídce nic jako označ (s vyjímkou označit jako neřečtené) není.
Sense karta mail - doručená pošta - nabídka - vybrat zprávy - potom buď vše nabo vše níže a nebo několik. Dáš několik a tukneš na zprávy které chceš smazat. Nakonec odstranit.
To X-plus and Majesty:
JJJ, diky, vůbec mě nenapadlo, že to menu v nabídce ještě dole pokračuje, měl jsem ho za plně rozbalené a ten tenký posuvník, jsem nějak přehlédl. Jo, to je přesně to, co jsem potřeboval.
JJJ, diky, vůbec mě nenapadlo, že to menu v nabídce ještě dole pokračuje, měl jsem ho za plně rozbalené a ten tenký posuvník, jsem nějak přehlédl. Jo, to je přesně to, co jsem potřeboval.
viete mi niekto poradit, preco sa mi v subore .xls zobrajuju smajliky a podobne bludne znaky miesto textu? 
Ahoj všichni.Mám problém s HD2.Nemůžu se připojit přes USB k ActiveSyn.Přitom to bylo funkční.Podařilo se mě akorát připojit přes Bluetooth. Už se v tom vrtám dlouho a jaksi jsem v koncích.Nemáte někdo radu? V HD2 i aplikaci povoleno USB mám.Díky
-
barberry.pha
- smartstar

- Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
zkus restartovat pocitac .. mi to obcas taky delalo ze mi activesync nechtel nacist tel ... restartoval jsem pc a pripojil se bez problemu ... to pokud mas nastaveny vsechno v tel jak ma byt