Mám takový dotaz. Chtěl bych OmniiPro prodat. Protože je mi jasné, že je to jako s pevným diskem v PC nebo paměťovou kartou, zajímalo by mě, jak 100% neobnovitelně odstranit všechno, co kdy bylo do telefonu (do paměti přímo v telefonu, ne na kartu) vloženo - SMS, čísla, kontakty, zvukové poznámky, fotky.
Abych zbytečně nezakládla další post, ještě by mě zajímalo, zda jsou z telefonu některé programy stáhnout - hlavně SmartReader a TouchPlayer
Díky za odpovědi.
Vymazání paměti - komplet
všetky nainštalované programy,tel.čísla,fotky atď vymažeš len HARD RESETOM.
a k tým programom:keď máš k nim inštalačky,ako cab a exe,tak ich vieš z fónu vybrať
a k tým programom:keď máš k nim inštalačky,ako cab a exe,tak ich vieš z fónu vybrať
-
HADES
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Omnia Pro
Bohužel se ti ale nesmaže obsah Moje úložiště, ten budeš muset smazat ručně
JJ pomůže ti Hard Reset ... tím vymažeš všechno a podle mě i moje uložiště ... teda mě se to vždycky smazalo ... vždycky jsem po HR musel znovu nahrávat písničky i filmy takže si to pamatuji ... ale nesmaže se ti Paměťová karta to sis možná spletl ...
Jinak k těm prográmkům ... daj se vytáhnout pomocí ROMextraktor ... ;) ale pokud to s tím moc neumíš tak bych ti to nedoporučoval ... ;)
Jinak k těm prográmkům ... daj se vytáhnout pomocí ROMextraktor ... ;) ale pokud to s tím moc neumíš tak bych ti to nedoporučoval ... ;)
-
HADES
- častý přispěvatel

Moje úložiště po HR zůstane, resetoval jsem nedávno takže si to nepletu. Samotného mě překvapilo, že to tam zůstalo, měl jsem totiž udělanou zálohu a nemusel jsem ji použít
to je divné ... nedělal si spíš takové to vymazání systémů ... ? pač v telefonu jsou několik způsobů na mazání !!!
mě se po HR smaže i moje úložiště ...
mě se po HR smaže i moje úložiště ...
-
HADES
- častý přispěvatel

No je to divné, ale dělal jsem HR pomocí tlačítek, ne přes menu v telefonu