"Zamrznutí" Touch Diamond 2

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond2 (rady, tweaky, návody...)
Post Reply
ferasusa
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch Diamond2, WM 6,5

Post by ferasusa »

Chtěl bych poprosit o radu. Ze 6.1 WM jsem přešel na 6.5 a to jsem asi neměl dělat. Teď mi často zamrzne telefon i při otevírání fotoaparátu a o albech, videích, hrách a navigaci iGo8 se ani nebavím. Při 6.1 nebyl žádný problém. Už opravdu nevím co s tím. Měl jsem tam češtinu ze sunnysoftu, tu jsem včera zkusil dát pryč ale tím to není. Má s tím někdo nějakou zkušenost? HR jsem provedl taky. Nevím jestli se zkusit vrátit zpátky k WM 6,1(to ani nevím jak) nebo už nevím. HTC staré cca 4 měsíce...Děkuji....
Pacik
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: MDA Compact V

Post by Pacik »

No já bych udělal HardSPL a nahrál nějakou kuchtěnou ROMku... Ale pokud chceš ofiko ROMku, tak jí zkus přeinstalovat (nejnovější verzí) a hned po instalaci udělat HR (když sem to neudělal u EnergyROM tak mi nešlo tlačítko pro zvedání hovorů).
ferasusa
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch Diamond2, WM 6,5

Post by ferasusa »

Zkusil jsem si nainstalovat ROM s 6.1, ale nejde nainstalovat, asi protože je tam 6.5.nebo jdu na to špatně. Začne instalace, na monitoru i na HTC se objeví stav v %, jenže začne to 0% a dál nepokračuje. Tak už vážně nevím co s tím....Ach jo...Tak jsem nainstaloval novou ROM 6.5 ze stránek support HTC zatím bez ČJ ale seká se to pořád....Už nevím...
Post Reply

Return to “HTC Touch Diamond2”