Ahoj jsem uplny, zacátencník, WM. Koupil jsme si vcera HTC HD2 a zkousel psat sms. Jak jsem se dival na tuto diskuzi tak tu resite klavesnice. Ja mam vetsinou problem s tim ze kdyz kliknu na jedno z pismenek stava se mi ze se napise do textu i vedlejsi pismeno, coz znamena ze mam trosku sirsi palce. Chci se zeptat jestli po nainstalovani nejake z novych klavesnic, co to napriklad pisete mi muze pomoci s timto problemem? Taky nevim jak si nastavit svoje vlastni vyzvaneni na hovor. Vim ze to nepatri do tohoto vlakna ale jestli by jste byl nekod tak hodny a napsal jsem navod jak to nastavit. Nemam zadne zkusenosti s instalaci nejakych aplikaci atd. tak prosim jestli by to slo nejak polopate.
Děkuji predem za kadzou odpoved.
FingerKeyboard2 v2.1
-
spermosh
- smartstar

- Zařízení: HTC One X+
FingerKeyboard2 v2.1
jejda, proc si kupujes HD2 a ne iPhone? tohle neni zarizeni pro zacatecniky 
co se tyce klavesnice, zkus jine rozloreni, napr. jako tlf - nebo psat na sirku (landscape)
vyzvaneni - nevim, jestli mas tf3d, ale start, settings, sounds & notifications, zalozka notifications
co se tyce klavesnice, zkus jine rozloreni, napr. jako tlf - nebo psat na sirku (landscape)
vyzvaneni - nevim, jestli mas tf3d, ale start, settings, sounds & notifications, zalozka notifications
FingerKeyboard2 v2.1
Ja IPHONE mel, potom jsem si koupil N97 a ted mam HTC HD2.Omlouvam se ale WM jsem jeste nemel, staci si na to zvyknout a bude to ok...ja jsem myslel jak si nastavim svoje vyzvaneni, svoji mp3ku co jsem nahral na Kartu. Pochopil jsem ze bych to mel dat asi do slozky My Ringtons, ale kdyz se podivam do slozky MUSIC kde jsem si tu mp3ku nahral tak tam neni. Nemusim nahodou ty slozky zviditelnit? vim ze nektere josu asi nevidinetlne, hm? potom bych mel pravdepodobne tu MP3ku presunout do slozky na telefonu My Ringtones, ze? A jeste jednou bych se chtel zeptat kdyz si chci nainstalovat nejakou aplikaci,např. tak kazda aplikace ma svoji urcenou cestu kde se instaluje? nebo to staci nakopirovat do slozky my documents?
-
spermosh
- smartstar

- Zařízení: HTC One X+
FingerKeyboard2 v2.1
tak zkus prohledat toto forum a poradne si procist zacatecnicka vlakna, protoze tohle jsou dost zacatecnicke dotazy (nekoho, kdo si ani neprecetl manual)
MP3 nahraj do My Documents/My Ringtones a pak uz bude ve vyse zminene zalozce
aplikace? vice se dozvis zde: http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=78&t=10930" onclick="window.open(this.href);return false;
MP3 nahraj do My Documents/My Ringtones a pak uz bude ve vyse zminene zalozce
aplikace? vice se dozvis zde: http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=78&t=10930" onclick="window.open(this.href);return false;
FingerKeyboard2 v2.1
Diky moc, uz se do toho snazim dostat, neboj se!!!!