Zdravím,
tak to teda tady ctu a zasnu, nekteri by se do toho vubec nemeli plest pokud tomu nerozumi, zvlast ty s nazorem, ze pokud si koupim telefon za 15 hadru, tak si nebudu prece instalovat cracknutej software??!!!. Tady tem uzivatelum bych chtel vzkazat, ze prave proto si lidi kupujou htc hd 2 aby mohli instalovat a zkouset ty cracknuty programky, musite pochopit, ze to neni telefon pro holky, jinak vam, s takovym nazorem doporucuji koupit si iPhona - nejlepe ruzovyho. nicmene, OK.
ZAMRZANI PRI ODEMYKANI
HTC mi nezamrza jinak nez pri odemykani. Chyba to neni softwarova, protoze krome originalnich ROM, jsem vyzkousel radu jinych v nekolika jazycich atd. Az jednou jsem na to prisel. Docela casto se mi to zasekavalo, a jeden den tak moc, ze jsem se tzv. rozlobil a flaknul jsem prstama do displaye a hle, rozjelo se to. Od té doby, pokazde kdyz se mi sekne pri odemykani 1x za den minimalne, tremi prstama silneji tuknu na display a frci to.
Nemusite se bat silneji tuknout na display, uvidite ze to funguje.
Je mi jasny, ze to neni reseni - zrovna nejvhodnejsi, ale dobry je vedet kde je chyba. Nejspis pujdu htc reklamovat nebo pockam az se ozve HTC a vyda rozhodnuti, co vlastne to pokazily. Ale sance na to, to vyresit softwarem neni. Netvrdim ze tato chyba je u vsech htc hd 2 ale aspon tem, kterym to zlobi, tak pomuze me zjisteni.
Zatím