Čítač sms zpráv

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Hacky6
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD2 -> HTC Desire HD

Čítač sms zpráv

Post by Hacky6 »

Zdravím,
potřeboval bych pomoci s výběrem nějekého slušného (a odzkoušeného) programu, který by dokázal ukázat počet odeslaných sms, případně datové přenosy etc.
by PeITeeR
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: DesireS

Čítač sms zpráv

Post by by PeITeeR »

nech sa paci
SMS.Counter.for.Pocket.PC-v1.1.CAB
sms counter
(76.07 KiB) Downloaded 400 times
lacop
nováček
nováček
Zařízení: Nokia E66, HTC HD2 (WM + ANDROID)

Čítač sms zpráv

Post by lacop »

... a na dáta napr. SPB Wireless Monitor.

Image
hudyss
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Google Pixel 2

Čítač sms zpráv

Post by hudyss »

pripadne Homescreen plusplus http://www.chi-tai.info/cs_batterystatu ... _im_cs.htm, je free a pocita hovory,sms a data. Ale musi byt na Today.Ale to se da udelat pres MTP.http://forum.xda-developers.com/showthr ... 02&page=90 prispevek c.891 na posledni strane topicu. Mam to vse nainstalovano, navic tam treba jeste Svatky atd.
Franky52
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC HD2

Čítač sms zpráv

Post by Franky52 »

to hudyss:
Mohl by jsi mne, prosím tě, trochu nakopnout jak na to? Vše jsem nainstaloval, v Senze se mi objevila nová položka To day screen, ale to je asi tak všechno, Z tlačítek funguje jen to levé - home. Když v programech poklepu na Homescrenplusplus, tak se objeví obrazovka s ozubenými koly a při poklepu na ně se nic neděje. Jak tedy na to? Za rady díky
hudyss
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Čítač sms zpráv

Post by hudyss »

Tak bez Start - MTP configuration - tam jsou zalozky Main a Items, v Main v zalozce Target Page je Today, tak to tam nech, prejdi na Items a tam si zaskrtni co chces aby se ti zobrazovalo na Today a zmacni Apply.
Pokud jde o Homescreen, tak urcite na netu je cestina /*cab/ a normalne ho nainstaluj, tedy pokud chces, nebo ti ho poslu. Kdyz se ti Homescreen zobrazi na Today, tak na pluginu today podrz prst a zobrazi se ti nabidka, dej moznosti a uz v zalozkach vybiras. Ze chces aby ti to pocitalo hovory a sms v dalsi zalozce jsou zase data a samozrejme je tam vic veci.A takhle to tam mam, jsou to prvni dva radky, zrovna to mam na datech. kdyz na tu lajnu klepnes, tak se ti prepina mezi hovory,sms a daty /odchozi,prichozi atd./
Image
Franky52
přispěvatel
přispěvatel

Čítač sms zpráv

Post by Franky52 »

Vřelé díky za pohotovou odpověď. Funguje. Akorát jsem se lekl, když jsem zadal zobrazit SPB Wireless, kolik údajů tam bylo. Ještě se musím prokousat s nastavením Homescreenu. Ta čeština by bodla. mMohl by jsi poslat nějaký link?
hudyss
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Čítač sms zpráv

Post by hudyss »

u toho SPB wireless monitoru odklikej pryc co nepotrebujes zobrazovat. Tady je ta cestina http://rapidshare.com/files/171198525/HSLanguage_CZ.CAB
Jinak u toho HM PP pouzivam jen 3 zalozky v nastaveni a to, Ukazatele, Doba volani a Datovy prenos. Ty temata vubec a trayikony jsem pouzival jeste na WM5 a 6, ale u HD2 jsou k nicemu.
Franky52
přispěvatel
přispěvatel

Čítač sms zpráv

Post by Franky52 »

Většinou se nerad opakuji, ale tentokráte to dělám zcela úmyslně. Hudyss - vřelé díky. Rychlá, stručná pomoc. Vše fachčí bez problémů.
mike-biker
moderátor
moderátor
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey

Čítač sms zpráv

Post by mike-biker »

Tak musím varovat - na HD2 to silně zlobí. Při instalaci OK, plugin se objeví, ale při stisknutí APPLY se zařízení poprvé kouslo a musel jsem vyndat baterku. :-(
hudyss
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Čítač sms zpráv

Post by hudyss »

myslis HS ? ja nemam vubec zadne problemy a to jsem to u HD2 mel takhle uz asi na 5 ROM.
mike-biker
moderátor
moderátor

Čítač sms zpráv

Post by mike-biker »

myslím MTP - Manila Today Plugin. Zkusím ještě Spb Pocket Plus, co to s tím udělá! :?:
hudyss
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Čítač sms zpráv

Post by hudyss »

ja mel nejdriv MTP 4, to me zlobilo a pak jsem stahnul z tohoto prispevku a pohoda. Jinak na XDA /Leo/ je primo vlakno k MTP.
mike-biker
moderátor
moderátor

Čítač sms zpráv

Post by mike-biker »

Tak jsem to rozchodil, mám poslední verzi Spb Pocket Plus 4 a spolu se Sense je to více než geniální. Klasická WM 6.1 Today a Sense - musím konstatovat, že snad u něj i zůstanu. 8-)
Franky52
přispěvatel
přispěvatel

Čítač sms zpráv

Post by Franky52 »

Tak by mne zajímalo, jak se dají skloubit Sense s SPB Pocket plus. Doposud jsem nepřišel na to, jak přepínat tyto aplikace, krom jejich spuštění či zakázání v nabídce Dnes, což je strašně zdlouhavé...
hudyss
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Čítač sms zpráv

Post by hudyss »

musis mit nainstalovany MTP a v jeho konfiguraci ho povolit na Today. A pak si treba ikonu Today dat na listu jako 2 aby to bylo po ruce.
mike-biker
moderátor
moderátor

Čítač sms zpráv

Post by mike-biker »

Kde to je pls v registrech? To pořadí? Já bych si to chtěl trochu proházet! ;-)
hudyss
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Čítač sms zpráv

Post by hudyss »

Hmm, tak jsem dnes dal noveho Topixe, predtim L26 a ted me to na to v "Tabs" zalozku Today nenabizi, tak s ni taky nemuzu hybat.-( Jedina rada je v MTP configuration misto zalozky Today dat treba Stock nebo jinou co clovek nepouziva a je v nabidce. S tou pak jde uz v nastaveni Sense hybat.
mike-biker
moderátor
moderátor

Čítač sms zpráv

Post by mike-biker »

Já jí mám jako poslední. Ale zatím mě to netankuje. Dám jí místo Footprints a bude to! :idea:
EDIT: tak nedám. Footprints to nenabídne. Necháme to být. 8-)
hudyss
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Čítač sms zpráv

Post by hudyss »

ja to daval misto tech Akcii.

-- doplnění předchozího příspěvku (sob led 23, 2010 20:07) --

tak jsem opet flashoval a zkusil tento postup: nainstalovat MTP, pak dole v liste jit na Settings- Personalize a v Home screen tabs se mrknout zda jde s polozkou Today hybat! Pokud ano, tak si ji tedy dat jako druhou zalozku v Sense a pak teprve pres Start jit na MTP configaration a tam si nastavit programy.
Post Reply

Return to “HTC HD2”