Windows Mobile 6.5 pro Omnii Pro - upgrade, zkušenosti
- l.hrudka
- přispěvatel

- Zařízení: Htc Touch Pro 2,Samsung Omnia B7610 Pro
ahoj uz ste videli na strankach samsungu uz je updat WM 6.5 na omni pro 
Na jakých stránkách? Já to nenašel
hoď sem odkaz pls
-
Daidalos
- smartstar

- Zařízení: Xiaomi Mi4
http://cz.samsungmobile.com/supports/so ... sUpdate.do" onclick="window.open(this.href);return false;
Ale stejně se to dělá přes NPS
Škoda,že už Omnii nemam,rád bych se pokochal,jak je rozdílná oproti zahraničním ofiko(které mimochodem byli už před skoro 2 měsíci
)
Ale stejně se to dělá přes NPS
Škoda,že už Omnii nemam,rád bych se pokochal,jak je rozdílná oproti zahraničním ofiko(které mimochodem byli už před skoro 2 měsíci
Už sem to našel
hned to jdu vyzkoušet, jenomže jelikož nevydali novej NPS tak to bude házet určitě pořád stejnou chybu :(
Ano, mě to hází stále stejnou chybu 
Co myslíte, je pro upgrade nutná česká SIM karta, nebo obecně musí být v mobilu vůbec nějaká SIMka ? Jsem v zahraničí, mobil mám z ČR, ale mám v něm místní SIMku. Dost by mě naštvalo, kdyby upgrade byl možný pouze z PC připojeného v ČR nebo s českou kartou...
Co myslíte, je pro upgrade nutná česká SIM karta, nebo obecně musí být v mobilu vůbec nějaká SIMka ? Jsem v zahraničí, mobil mám z ČR, ale mám v něm místní SIMku. Dost by mě naštvalo, kdyby upgrade byl možný pouze z PC připojeného v ČR nebo s českou kartou...
-
Daidalos
- smartstar

- Zařízení: Xiaomi Mi4
Na 90% nemusí..
mě už to nehází původní chybu, ale to, že se nelze připojit k serveru. No nic budu zkoušet a čekat do 18.1. 
Mě to střídavě hází tu původní i tu novou 
mě taky
..."nemoho se připojit k serveru" nebo "zařízení není podporováno"...
edit: díky za tu zálohu Win
edit: díky za tu zálohu Win
A mně ten výbornej software ani nenajde telefon. A když dám vyhledat ručně, tak jen napíše připojen je neregistrovaný model a tím skončí. 
No taky mě to nechtělo najít mobil...takže sem to musel celý odinstalovat včetně ovladačů a znovu nainstalovat. Dokonce po nové instalaci mi to dovolilo udělat update NPS na verzi 7
ale to je vše...update telefonu nejde. Sou to fakt amatéři v samsungu... Nechápu jak můžou pustit něco ven, když jim to nefunguje. Myslím si, že jim lidi dneska zavařej linky 
me to telefon nenajde, kdyz si Studio nainstaluju ze stranek Samsungu. Kdyz si ho nainstaluju z prilozene placky, tak ho to sice najde hned, ale nedokaze se pripojit k serveru. Ale doufam, ze o pondeli to pujde
Já sem měl problém, když sem si stáhl soft z jejich stránek, tak sem ho vůbec nenainstaloval, protože používám WIN7 a ty nejsou podporovaný. Je divný, že softu z CD to nevadilo...Nevěřím tomu, že do pondělí to bude fungovat. No nic jdu si pohovořit s technickou podporou 
-
HADES
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Omnia Pro
Mám doma W7 a nainstaloval jsem to. Sice to řvalo že nemá podepsané ovladače ale nakonec se to podařilo
Tak nevím jestli se mi chce brečet nebo se smát....Volal sem na samsung, kde to vzala nějaká s prominutím slepice a oznámila mi, že žádný update nevydali. Když sem ji řekl, že ho mají na stránkách, oznámila mi, že cz.samsungmobile.com nejsou ofiko stránky samsungu, ale jen stránky nějakého prodejce mobilu. Takže defakto žádný update asi nebude... Co tohhle je za firmu fakt nechápu. Nevím proč to vůbec řeším sem akorát vždycky nas..... 
HADES wrote:... Mám verzi IH2_5, nabízí to update na IH2_6 ale ten se nikdy nezdaří...
Tak jsem provedl menší průzkum webu a zjistil, že na stránkách Samsung.XX (tj. v různých zemích) je verze NPS 1[1].2.1.IH2_5.exe , kdežto na stránkách samsungmobile.cz a samsungmobile.nl je verze 1.4.0.IK1.exe. Bohužel jsem v práci (a nemám právě co dělatGhanter wrote:... Dokonce po nové instalaci mi to dovolilo udělat update NPS na verzi 7ale to je vše...
Jo a také Vám to píše za hláškou "zařízení není podporováno", že software v tomto mobilu není možné updatovat
Tak mě se včera podařilo updatovat NPS na verzi 7, tak v tom mají asi dobrej hokej
Asi tě zklamu, ale ani z verze K1 to nejde...
Asi tě zklamu, ale ani z verze K1 to nejde...
a jak se da updatovat na verzi 7 ?
Nevím jak se mi to povedlo...včera jak sem musel odinstalovat NPS, protože mi to nechtělo najít mobil, tak sem ji znova nainstaloval z CD dodaného k telefonu. Po instalaci se mi hned začala stahovat aktualizace (85MB) a ted mam verzi 2_7.
ghanter:
to je zajímavý:D:D.....
hlavně že v patičce stránek maj:
"Vlastníkem autorských práv na veškerý obsah (©) je společnost Samsung Electronics Co., Ltd."
Si z nás dělaj srandu ne?
to je zajímavý:D:D.....
hlavně že v patičce stránek maj:
"Vlastníkem autorských práv na veškerý obsah (©) je společnost Samsung Electronics Co., Ltd."
Si z nás dělaj srandu ne?