Šli by ste teď v Lednu do OMNIA PRO ?

Diskuze o komunikátoru Samsung OmniaPRO (B7610)
Post Reply
pavel1tu
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Blackberry BOLD 9780

Post by pavel1tu »

Už od půlky prosince páčím z O2 OMNII PRO.

Nejdříve jsem 2x byl v prodejně, ale neměli ji, abych si ji ošahal.

V lednu jsem se rozhodl pro objednávku po Internetu + tarif, ale už 5 dní NIC - žádná reakce.

PROSÍM VÁS - mám tendenci z toho rychle vycouvat, po slevách co probíhají se mi zdá OMNIA PRO drahá - jaký je Váš názor uživatelů.

Za rychlou odpověď moc děkuji.
TIePEK
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung omnia PRO

Post by TIePEK »

Mno já jí mám od Nového roku ... takže cca 14dní ... :)
a jsem s ní nadmíru spokojený ;) ... co tam není nainstaluju ... ještě ani jedno zaseknutí ... :) zamrznutí prostě NIC ... veliká spokojenost ... mno mě se taky zdála drahá ale jak jí mám tak nelituju ani jedné korunky ... ;)
tonis
nováček
nováček
Zařízení: Samsung OmniaPro + HTC Diamond

Post by tonis »

Já ji mám od Listopadu loňského roku. Nasoukal sem do ni WM 6.5 a jsem nadprosto spokojen. Co je smutné, tak podpora není taková jak u HTC (mám Diamonda) ale to je otázka času kdy mude uvařená pořádná ROM. Je to přece "novinka", takže si myslím, že se podpora zlepší.
pavel1tu
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Blackberry BOLD 9780

Post by pavel1tu »

děkuji za odpověď

PROčko se mi moc líbí, měl jsem možnost si ho pěkně otestovat, ale ten přístup O2 - hrůza
pokud za 5 pracovních dní mi na objednávku ani neodpoví, nevím jak by probíhaly nějaké stížnosti

nově pokukuji po Motorole Milestone, ale mobil potřebuji do poloviny února, tak jsem sám zvědav jak to dopadne
barki82
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Omnia Pro B7610

Post by barki82 »

No ja ho mam tiez asi tyzden, zatial som s nim spokojny, ale chelo by to este doladit aby sme mali viac volnej RAM. S tou podporou ma tonis pravdu, ale casom sa to zlepsi, jeden clen fora modaco sa snazi ukuchtit lite romku 6.5, tak uvidime ako to dopadne. Inac u nas sa predava za cca 400€, pozri si http://www.mp3.sk" onclick="window.open(this.href);return false; alebo http://www.epicentrum.sk" onclick="window.open(this.href);return false;, je to oficialna distribucia pre Slovesko, ale myslim ze zaruka plati aj v CR, lebo opacne to plati (v decembri som bol nervozny z omeskania prichodu omnie k nam tak som si overoval zaruku v Samsungu SR, a tam ma informovali ze sme s ČR spolocny trh). V tychto dvoch obchodoch je s predinstalovanych windowsom 6.5. Ak je pre teba cena zaujimava pozri si ich web.
TIePEK
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung omnia PRO

Post by TIePEK »

EHM chci se zeptat ... v čem je WM6.5 lepčí jak WM6.1 ... nesháněj se na to Aplikace mnohem hůře ... ? dyť je to ještě takové neprzkoumané si myslím ... já jsem spokojenej s WM6.1 ...
a uvolnění RAM stačí když si povipínáte ty samsung widgety a další blbosti co tam jsou ... ;) já mám RAM cca 60MB ... a klidně mi šlapou 4-5 aplikací najednou ...
Womáčka
nováček
nováček
Zařízení: OmniaPro B7610

Post by Womáčka »

pavel1tu:
Já už od listopadu uvažuji o koupi, ale stále čekám na dvě věci:
1) Až spadne cena :) (toho se asi brzo nedočkám)
2) Až se u nás bude prodávat s WM 6.5

Ale už mě to čekání nějak přestává bavit,takže si ji do konce ledna už konečně koupím. Ještě by to chtělo,aby ji prodávali třeba na CZC nebo kasa.cz, protože s O2 nemám moc dobré zkušenosti. Ale co se dá dělat, další čekání bych už nevydržel.
barki82
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Omnia Pro B7610

Post by barki82 »

TIePEK wrote:EHM chci se zeptat ... v čem je WM6.5 lepčí jak WM6.1 ... nesháněj se na to Aplikace mnohem hůře ... ? dyť je to ještě takové neprzkoumané si myslím ... já jsem spokojenej s WM6.1 ...
a uvolnění RAM stačí když si povipínáte ty samsung widgety a další blbosti co tam jsou ... ;) já mám RAM cca 60MB ... a klidně mi šlapou 4-5 aplikací najednou ...
No Samsungu sa to velmi nepodarilo, takze je zatial 6.5ka asi horsia ako 6.1, mnohi uzivatelia hlasia padanie aplikacii, takze zatial oficialna verzia nezvlada to co je v podstate to najdolezitejsie co sa od operacneho systemu caka - stabilita chodu pri multitaskingu. S aplikaciami na 6.5 nie je problem lebo 6.1 a 6.5 maju rovnake jadro, takze kompatibilita je v poriadku. Problemy bol zatial identifikovany v samotnom kerneli od Samsungu. rodrigofd zacal na modacu iniciativu kde zbiera "motivacny balik eur" pre skuseneho XDA guru ktory sa vo februari pokusi zistit kde je pes zakopany. Tyka sa to sestry nasej omnie pro, I8000, takze sa modlime aby ich pripadny kladny vysledok snahy bol aplikovatelny aj na nase hracky.
Post Reply

Return to “Samsung OmniaPRO”