Zdroj: WMPowerUser

Omyl, Wizard měl slot pouze na miniSD karty. Nešlo jen o kapacitu, ale o samotný tvar a velikost paměťové karty. Neexistoval žádný patch, pouze hardwarová úprava, kdy se do miniSD adaptéru vložila microSD karta. S těmi ještě uměl Wizard pracovat, ale jen do kapacity 4 GB.Qaz wrote:Tak na dost zařízení, které podporovaly oficiálně jen SD, se na xda objevil patch, který umožnil i SDHC. Jako např. HTC Wizard...
Cože? :D Koupim si třeba 10 microSDHC karet s kapacitou 32GB což se rovná 320GB. A teď mi řekni jakej iPhone má 320GB paměti? Já sem zatím žádnej takovej neviděl.LordKaspr wrote:Při uvedení 16 GB microSDHC na trh stála tato kartička okolo 1600 Kč. U 32 GB bych očekával cenu minimálně 2500 Kč.
Co se týče té paměti pánové - pořiďte si Apple iPhone 3GS 32 GB. Tolik místa WM nikdy (= v následujících 2 - 3 letech) nenabídnou.

1) žádná 32 GB kartička nemá a nikdy mít nebude 32 000 MB, takže počítání 10x 32 se rovná přibližně 250 GiBPacik wrote:Cože? :D Koupim si třeba 10 microSDHC karet s kapacitou 32GB což se rovná 320GB. A teď mi řekni jakej iPhone má 320GB paměti? Já sem zatím žádnej takovej neviděl.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest