TEFONOVANIE S HTC HD2 - CISTY ZVUK ???

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
arcade
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD2

Post by arcade »

Zdravim

mam HTC HD2 niekolko dni - je to super stroj az na par much...

- fotografie s ruzovym nadychom - no nic moc... ( aky je vas nazor na tuto chybu? - musi sa to nejako vyriesit...myslite si, ze to budu brat na opravu? )
- pocas telefonovania som si vsimol - ak mam nastavenu hlasitost na MAX a volajuci hovori hlasnejsie ( alebo aj normalne ) - sem-tam mi jeho hlas ´´zabzuci´´, ´´zaprasku´´ v sluchatku - skratka jeho hlas nie je stale cisty... mate s tymto nejake skusenosti? - ako je to s vasim zariadenim? - co s tym?

...normalen zvazujem, ze to predam, ze si pockam este ale mesiac a potom si kupim tento stroj znovu - verim tomu, ze vyrobca odstrani tieto problemy a ze potom budu tieto mobily lepsie ako tieto prve nabehove...

Dikes za info...

Maros M.
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note

Post by jacek »

pogůgli (třeba na XDA) a najdeš řešení, je tam p.s. právě jsem ti ušetřil prachy :wink:
arcade
nováček
nováček

Post by arcade »

...no pozriem sa na to - skusim nieco vykoumat... ( pises, ze si mi usetril prachy - ale dokial nieco nenajdem a neodstranim tuto chybu - neusetrim nic... )
- myslis, ze sa jedna o chybu softweru? - ak mi vies poradit -skus podrobnejsie

Dikes, Maros
Mauik
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Touch Cruise (Polaris)/HTC HD2/Dell Streak

Post by Mauik »

nic v zlom ale staci si prebehntut toto forum o HD2 a najdes asi vsetky odpovede....
arcade
nováček
nováček

Post by arcade »

- nic v zlom,ale ... - prebeho som forum o HTC HD2 a ziadne ofic. potvrdene info o tom, ci sa jedna o chybu hardweru resp. softweru ( problem s fotoaparatom ), vyriesenie problemu...+ info o necistom zvuku v sluchatku...?
Mauik
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Touch Cruise (Polaris)/HTC HD2/Dell Streak

Post by Mauik »

Co sa tyka fotiek tak pozri vlakno Vaše fotky a videa z HD2 http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=129&t=16141" onclick="window.open(this.href);return false;
vraj oficialne vyjadrenie je, ze je to soft. chyba a pracuju na fixe...
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

arcade: Co se týče toho růžového fleku na fotoaparátu, tak HTC pracuje na opravném fixu, psal jsem o tom v bleskovkách.
martasx
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC HD2,DHD

Post by martasx »

Dělá mi to taky ten zvuk ale záleží jak kdo do toho řve a nemusí to být naplno zesílené taky se mi to nezdá.Na mé
E71 se mi to nestává tak nevím.Je pravda že to sluchátko má slušný vykon to co mi stačí na pul zesílené na hd2 to na jiných telefonech je skoro na plno, a mám pocit že to praskání nebo jak to nazvat ustupuje tak uvidíme.
arcade
nováček
nováček

Post by arcade »

- ohladne toho ruzoveho nadychu - tiez sa vam niekedy stane ( mne sa to stalo mozno 2-3 x ), ze pri spusteni fotoaparatu bolo komplet vsetko co snimal fotoaparat zafarbene do ruzova? - po chvilke ( 5s ), pohybom mobilu sa tento vyrazny nadych stratil - avsak jemny nadych v strede stale zostava ( hoci je pravda, ze pri foteni s bleskom nadych nemam )
pozn. tento vyrazny nadych celej plochy sa mi stal potom ako som si zmenil jazyk v telefone ( mam povodne ANGL ale zmenou v registroch som upravil jazyk na CZE ) - potom ako som to zmenil na ANG" - je to opat OK...moze to mat na to vplyv?

- ohladne toho sluchatka - tiez mam taky pocit, ze to zacina miznut...uvidime, ci sa to bude este objavovat... ( no, prave som volal - mam to stale aj ked znizim hlasitost )

Maros M.
Topaga
nováček
nováček
Zařízení: HTC TITAN

Post by Topaga »

Zdravim, mam novy HTC HD2 (28.12., ROM 18.11.2009 1.48.479.1) a bohuzel to praskani pri hovorech mam take a to v obtezujici mire. Jeden hovor je OK, dalsi 2 praskaji (zrejme podle intezity hovoru - uzivatele, kteremu volam). Neni v tomto neco noveho? Nekde ve foru jsem videl odkaz na zahranicni forum pro upravu registru (AJ moc nevladnu), tak jsem to zatim odlozil a podruhe jsem to pochopitelne nenasel :-(
qendorf
nováček
nováček

Post by qendorf »

To volani je pekne naprd a mam pocit ze to je nekvalitnim reproduktorem (sluchatkem). Proste a jednoduse chrci ta blana. Pokud ma nekdo barvu hlasu "vyladenou" na rezonanci frekvenci repracku... zacne chrcet. Dost me to stve ale pochybuju ze s tim neco pujde udelat.
jacek
smartmaniak
smartmaniak

Post by jacek »

jj, jedná se 100% o vadné repro :-(, nejhorší je rozmluva s jemnější částí naší populace( hlavně ž,š,č,ř) to mi rezonující reprák rve uši, velmi, velmi nepříjemné :x
Choze
nováček
nováček
Zařízení: HTC S710 VOX, HTC HD2 LEO

Post by Choze »

Pokud je reproduktor, tak proč to dělá pouze u odchozích hovorů? :roll: Teda alespoň to tak pozoruji od 24.12. :???:
jacek
smartmaniak
smartmaniak

Post by jacek »

u mne jak příchozí, tak odchozí. Nejhorší rezonance v síti O2, naopak hovor na pevnou linku je naprosto v pohodě. Myšlenka, úvaha, O2 (Eurotel), kdysi spustil něco jako zvýšení kvality hovoru, třeba je problém tady.
Choze
nováček
nováček

Post by Choze »

V tom to nebude, volám na všechny sítě u nás a docela hodně i SRN a Francie a praská mi to skoro u každého odchozího hovoru... :cry: Ale příchozí jsou čistější! Myslím si, že to bude spíš SW než HW chyba... Ale je to můj laický názor.
Jinak zatím jsem řešení nikde nevygooglil - ani na xda-dev. zatím nic vhodného... našel jsem pouze návrhy na změnu ROMky - ale já tam zatím nechci cpát nějakou vařenou... :cry: A nebo jsem špatně hledal? Je nějaké ŘEŠENÍ? :roll:
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iP 8+

Post by Petulinek »

Řešení je na xda, jak byla uvedena dříve nápověda... Změna hodnot v registrech u položek incall a incall1...
Choze
nováček
nováček

Post by Choze »

To Petulinek: Myslíš toto? Na snížení hlasitosti?
You can edit the registry.
in HKEY_CURRENT_USER\Controlpanel\Soundcategories\ you have INCALL and INCALL 2, i think one is ingoing and one is outgoing calls.
To ale není řešení... mám to změněné a problém s občasným "zabzučením/zachrčením" to neodstranilo :cry:
Nebo co máš konkrétně na mysli? Něco, co opravdu pomůže... Prosím odkaz a nebo konkrétní radu... díky :oops:
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iP 8+

Post by Petulinek »

Aha, tak to se omlouvám, myslel jsem toto, mně to zafungovalo... Na O2...
Topaga
nováček
nováček
Zařízení: HTC TITAN

Post by Topaga »

Snad se to nějak vyřeší ROM. (odpověď co jsem dostal na mail)

Tento problém má cca 99% uživatelů tohoto telefonu.Výrobce byl na tuto závadu upozorněn a přislíbil její řešení. S největší pravděpodobností se bude jednat o sw závadu (základní deska během hovoru tzv. přebudí sluchátko a poté se projevuje chrčení). Závada bude odstraněna pravděpodobně vydáním opravného patche nebo vydáním nové ROM
Choze
nováček
nováček

Post by Choze »

Díky... tak nezbývá nic jiného než čekat... :x
Post Reply

Return to “HTC HD2”