Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)
-
Lukáš Mano
- smartguru

- Zařízení: iP4, HTC Desire
Titulky CorePlayer nepřehraje jen vložene do filmu. Vyzkoušej TCMP.
-
marek_proksa
- častý přispěvatel

- Zařízení: LG G3, note 8.0
chci se zeptat...asi na trivialni věc, ale nemůžu na to přijít...dnes mi přišla sms, tak jsem v autě na stojanku tapl na displej, chtěl jsem ji rozbalit, a nevim na co jsem na te uvodní obrazovce tapl ale zprava se mi zobrazila v takové bublině na uvodní obrazovce...ted nemuu přijít na to na co jsem tapl, kde to jde nějak nastavit abych zpravu takhle zobrazil...nebo to byl jen momentální vrtoch systemu
?
-
jozef.79
- nováček

- Zařízení: HTC HD2
bola to tzv flash sms ( rychla.. ) ale je tych oznacení viac, nieje to bezna sms, ktorá sa ukladá do telefonu, iba informačná, ktorú pouzívajú operatorí pre poslanie informácií
-
marek_proksa
- častý přispěvatel

no prave to ne, byla to norm. sms od znameho, která se pak norm. uložila v telefonu... 
Mohla to být třeba vizitka.
-
marek_proksa
- častý přispěvatel

ne, ne, vizitka to nebyla...
fakt normalní sms...
-
rein
- přispěvatel

- Zařízení: Note 4, čakám na Lumia 950 xl
Mám taký pocit, že ti vyskočila klasická bublina sms, ktorá je vlastnosťou WM, nie nadstavieb ako to poznáme teraz(TF3D,sense,...).Pamätám si, že na HTC TyTN,TyTN II, kde boli čisté Winy vyskočila na spodku disleja bublina s textom SMS, alebo keď som klikol na stavovej lište na prijatú SMS. Ale toto som už dávno nevidel staré dobré čisté Winy.... 
- Pistolník
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire HD
Je to normální SMS. Na HD2 to nepoužívám, ale na Cruisovi ano. Dá se to nastavit v - nastavení - zvuky a upozornění- upozornění - Zpráva: Nová zpráva - zaškrtnout políčko "Zobrazit zprávu na displeji"
nikde v nastaveni jsem nenasel,aby se me dysplej nezapinal pri stlaceni kterekoliv klavesy. Jde to nejak udelat aby se zapinal jen kdyz stisknu tlacitko ukonceni hovoru?
-
marek_proksa
- častý přispěvatel

to pistolnik
jj, to je ono
kdysi na starem wm jsem to tak mel, tady jsem ani netušil že to jde...holt furt mně to má čím překvapit a dlouho bude...
diky moc, m
jj, to je ono
Můžete mi,prosím,někdo napsat jak stáhnout video,film v AVI,aby hrál v telefonu.Zkoušel jsem to stahovat a mp4 jdou dobře,ale v AVI mi to zobrazuje nějakou tabulku.Nemám stažený v telefonu žádný program.Jsem laik.Prosím poraďte.Díky
-
michal
- nováček

- Zařízení: SE P1i, Nokia N85, Samsung omnia pro B7610
HTC HD2 už mě dlouhou dobu láká ale nejsem si jistý jak drahý bude provoz tohoto přístroje po datové stránce. Můžete mě prosím někdo poradit jaký datový tarif bych měl mít u T-Mobile abych finančně nevykvácel. Nyní mám surf+ a podle oprátora to nestačí a nabídl tarif Internet za 800 Kč měsíčně což mě v dnešní době přijde až moc, a nejsem si jistý zda to byla nejleší nabídka pro mě nebo pro ně.
Jak to prosím u stejného operátora řešíte vy ?
Zdravim,
vyskytol sa mi problem so zariadenim. Ked sa chcem pripojit cez Settings->Data Services na Facebook alebo Youtube pristroj mi zahlasi Login Error (There was a connection error while attemping to login). To iste mi robi aj ked sa snazim otvorit gmail cez mailovu aplikaciu. Cez operu mi vsetky tieto stranky funguju bez problemov. Operatora mam Orange, v Network managemente mam na obidve pripojenia nastavene Orange World.
Vie niekto pomoct?
vyskytol sa mi problem so zariadenim. Ked sa chcem pripojit cez Settings->Data Services na Facebook alebo Youtube pristroj mi zahlasi Login Error (There was a connection error while attemping to login). To iste mi robi aj ked sa snazim otvorit gmail cez mailovu aplikaciu. Cez operu mi vsetky tieto stranky funguju bez problemov. Operatora mam Orange, v Network managemente mam na obidve pripojenia nastavene Orange World.
Vie niekto pomoct?
-
rein
- přispěvatel

- Zařízení: Note 4, čakám na Lumia 950 xl
Code: Select all
"Network managemente mam na obidve pripojenia nastavene Orange World."- Pistolník
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire HD
to vanskej: Na AVI potřebuješ samozřejmě přehrávač. Nejlépe TCPMP (free) nebo Core player (placený). Ale je tady na to zvlášť Topic. Tak pohledej.
rein, dakujem funguje, len teraz mi zas nefunguje opera
v nastaveniach ma byt pri APN internet aj prihlasovacie meno wap a heslo wap ci nechat prazdne?
-
čiko
- přispěvatel

- Zařízení: Blackberry Z10
Surf and Mail, cena je někde kolem 200,- Kč.michal wrote:...Můžete mě prosím někdo poradit jaký datový tarif bych měl mít u T-Mobile abych finančně nevykvácel.
-
michal
- nováček

- Zařízení: SE P1i, Nokia N85, Samsung omnia pro B7610
to čiko:
Dík moc za odpověď.
Ty to tak u svého iPhonu máš? A vše je v pohodě a bez nějakého omezení.
Dík moc za odpověď.
Ty to tak u svého iPhonu máš? A vše je v pohodě a bez nějakého omezení.
- peter34
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9, BlackBerry Classic
Samozrejme nechať prázdne, meno a heslo sa zadava pri wap pripojení.djuri wrote:rein, dakujem funguje, len teraz mi zas nefunguje operav nastaveniach ma byt pri APN internet aj prihlasovacie meno wap a heslo wap ci nechat prazdne?
uz som to objavil, bolo treba zrusit pripajanie cez proxy