Kalendář v Sense
- Pistolník
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire HD
Kalendář v Sense
Když v Sense v Kalendáři dám v - Nabídka - Nová událost. Tak v Kolonce "Kategorie" mám pouze: žádné, Pracovní, Dovolená, Osobní a Sezónní. Nevíte proč, když ve Windows kalendáři mám položek mnohem více? Když dám nová událost ve WM a nikoliv přes Sense, tak tam jsou všechny kategorie. Nevíte někdo co s tím? Dají se tam nějak doplnit. Bez nich je pro mě zadávání Nových událostí přes Sense nepoužitelné - i když touch friendly mnohem více než WM. Máte to také tak?
Kalendář v Sense
Mě zas vadí, že si v tom Sense kalendáři nemůžu nastavit opakování události podle svých potřeb jako to šlo u klasického WM kalendáře, ale pouze podle přednastavených termínů.
Kalendář v Sense
ja mam tedy TP2, ale myslim, ze kalendar tam bude stejnej.... zkousel si pri nastovovani u "vyskyt" dat "upravit zpusob".... tam je toho k nastaveni daleko vic....
- Pistolník
- stálý přispěvatel

Kalendář v Sense
V Sense žádná taková položka není.
Kalendář v Sense
tak jsem to konzultoval s kamosem co ma HD2 a potvrdil, ze to tam neni.... jde to ale upravit po prepnuti do outlooku...
je to zajimavy, jsem myslel, ze kalendar bude na TP2 a HD2 stejnej
je to zajimavy, jsem myslel, ze kalendar bude na TP2 a HD2 stejnej
- Pistolník
- stálý přispěvatel

Kalendář v Sense
V systémovým kalendáři i v jiných (používám SBSH Calandar Touch) to je. Jen ne v Sense. Takže přes Sense nelze zadávat Nové události v "mých kategoriích". Což mě hódně štve. Protože v Sense se to dobře ovládá prstem.