Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)
mam jednu otazku: kolkokrat sa da na hd2 flashnut rom-ka? ake su potom pripadne nasledky, ked sa to uz viac flashnut nebude dat?
- by PeITeeR
- přispěvatel

- Zařízení: DesireS
slawski : mam Miriho rom 1.2 a kdyz provedu vse jak ty tak mi to pres noc sezere 4% ,cca 12h,tak nech sa páčí.
Nevěřím, že je to pouze ROM. Přemýšlel jsem o HR a postupným přidáváním aplikací a sledováním, jaký to má vliv na bat., ale to by bylo asi hodně zdlouhavé. Ještě vyzkouším update RadiaROM...
-
mike-biker
- moderátor

- Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Pokud přes noc telefon "sežere" více jak 10%, není to normální.
. Já pravidelně nabíjím večer, ráno mám tak 96% a přes den volání, pár SMSsek a mailů, hodina WiFi, pořád BT, navigace tak v průměru hoďku, večer chvilku muzika a je zralý na dobití. Stejně to řeším externí nabíječkou a náhradní baterkou.
Jinak pro jazykové mutace: Pokud umíte základy EN, jako enter, delete, copy, paste, NENÍ třeba tam prát CZ a SK, jediný efekt je zpomalení a nestabilita.
Jinak pro jazykové mutace: Pokud umíte základy EN, jako enter, delete, copy, paste, NENÍ třeba tam prát CZ a SK, jediný efekt je zpomalení a nestabilita.
Přesně tak, koupil jsem HD2 s CZ lok. a samé problémy, teď mam ROMku Pandoru 1.1 a vše v pohodě, flashováno přes poslední a taky jediný HSPL. 
Pandora na stažení zde
Pandora na stažení zde
Code: Select all
http://htchd2.ic.cz/viewtopic.php?f=23&t=27-
slawski
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia 3110C, E51, HTC HD2 16Gb
@ mike-biker: tel. mám koupený od Vodafone a při prvotní instalac jsem zvolil ENG - právě kvůli zmiňované nestabilitě atd. Jinak včera jsem opakoval postup po tom, co jsem instaloval CAB na údajnou úsporu bat. - výsledek...?
Ve 22.00 nabito na 100% - všechny aplikace vypnuté a přepnuto do režimu letadlo - ráno v 10.00 hod. = 42%!!!!!!!!!
TO NENÍ NORMÁLNÍ - podezřívám aplikaci AudioRoute, kterou mám kvůli Skype, a která mi včera hodila chybovou hlášku...
Zkusím odinstalovat a zopakji ještě jednou pokus v noci. Teď jsem kontroloval telefon - jediné, co jsem s ním od rána provedl bylo přepnutí zpět z režimu letadlo do phone. Ve 12:20 hod. je bat = 29%.
Něco mi jí nenormálně žere a já nevím co... 
Ve 22.00 nabito na 100% - všechny aplikace vypnuté a přepnuto do režimu letadlo - ráno v 10.00 hod. = 42%!!!!!!!!!
TO NENÍ NORMÁLNÍ - podezřívám aplikaci AudioRoute, kterou mám kvůli Skype, a která mi včera hodila chybovou hlášku...
Zkusím odinstalovat a zopakji ještě jednou pokus v noci. Teď jsem kontroloval telefon - jediné, co jsem s ním od rána provedl bylo přepnutí zpět z režimu letadlo do phone. Ve 12:20 hod. je bat = 29%.
to choze> předpokládám, že jsi přes task manažer zkontroloval jestli ti na pozadí neběží nějaký soft....
někteří "odborníci" instalují a mažou, jak je napadne.
použij oxios memory http://oxios-memory.en.softonic.com/pocketpc
mělo by ti to uvolnit ram a smazat zbytky odinstalovaných programů. pak dej vědět, jestli to pomohlo
někteří "odborníci" instalují a mažou, jak je napadne.
použij oxios memory http://oxios-memory.en.softonic.com/pocketpc
mělo by ti to uvolnit ram a smazat zbytky odinstalovaných programů. pak dej vědět, jestli to pomohlo
V Application neběželo nic - to jsem vše povypínal. U Process bylo u všeho 0%.
Zkusím ten Oxios.
Ještě jsem neaktualizoval to Radio- čekám až se mi nabije baterka
-- doplnění předchozího příspěvku (sob led 09, 2010 14:39) --
@ anawarr: mám počkat s tou instalací Radia, abych viděl, jestli pomohl Oxios? A nebo
...Oxios - 420KB released...
-- doplnění předchozího příspěvku (sob led 09, 2010 16:02) --
Aktualizaci radia jsem provedl... BTW: s kvalitou odchozích hovorů mám problém i po update => nepomohlo to a stále občas "zachrčí/zabzučí" (hlasitost na min.).
Zkusím ten Oxios.
Ještě jsem neaktualizoval to Radio- čekám až se mi nabije baterka
-- doplnění předchozího příspěvku (sob led 09, 2010 14:39) --
@ anawarr: mám počkat s tou instalací Radia, abych viděl, jestli pomohl Oxios? A nebo
...Oxios - 420KB released...
-- doplnění předchozího příspěvku (sob led 09, 2010 16:02) --
Aktualizaci radia jsem provedl... BTW: s kvalitou odchozích hovorů mám problém i po update => nepomohlo to a stále občas "zachrčí/zabzučí" (hlasitost na min.).
to choze> nemáš nainstalovaný G-alarm?
citát wmmania:
"100. Zařízení rychle vybíjí baterii.
Přes noc se může jednat i o několik desítek procent kapacity baterie.
Nejspíše se jedná o problém nekompatability některých verzí aplikace G-alarm s některými verzemi ROM. Řešení: zkusit jinou verzi aplikace anebo její kompletní odinstalaci"
citát wmmania:
"100. Zařízení rychle vybíjí baterii.
Přes noc se může jednat i o několik desítek procent kapacity baterie.
Nejspíše se jedná o problém nekompatability některých verzí aplikace G-alarm s některými verzemi ROM. Řešení: zkusit jinou verzi aplikace anebo její kompletní odinstalaci"
- honefr
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire HD
Dobrý den, jde ňákým způsobem zapnout aby u každé fotky (teď nemyslím footprints) byla GPS kde to bylo vyfocené
Myslím že to tu i někde bylo ale aď dělám co dělám to nemůžu najít
Bylo by to super a předem děkuju
Myslím že to tu i někde bylo ale aď dělám co dělám to nemůžu najít
Bylo by to super a předem děkuju
to anawarr: G-Alarm nemám. Četl jsem i o tom vlivu karty, tak uvidím, jestli se to změní až příjde 16GB. Možná pomůže i ta nová Radio ROM. Uvidíme... Ale je to fakt divný...
Ty používáš aplikaci AudioRoute?
Ty používáš aplikaci AudioRoute?
to choze> nepoužívám
funguje vam v pohode pres bluetooth v aute? Mam BT primo v radiu (nove mondeo).
V mé Audi A4 funguje bez problému s pevnou HF. Teda až na to, že ta HF neumí zobrazovat diakritiku, ale to jení problém HD2.
-
Mauik
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch Cruise (Polaris)/HTC HD2/Dell Streak
prosim poradit ako zastupcov aplikacii v start menu zoradit do vlastnych adresarov. uz v tom mam bordel. dakujem
V adresáři Windows\Start Menu\Programs si zástupce přeházet dle libosti, případně vytvořit další podsložky
Je HTC HD2 schopnej přehrát normální film, např o velikosti 800 MB, v TCPMP 7.1 ??? Mě se to rozjede a když dám GDI tak se to zasekne a musim vyndavat baterku
U 175 MB filmu mi to šlo...
mne hd2 v pohode prehrala aj 1GB film core player 1.3.6
A jdou tam i titulky (.srt soubor) ???
EDIT 20:32 -> viz výše - v TCMP se mi to seká !
EDIT 20:32 -> viz výše - v TCMP se mi to seká !