Omnia 2 i8000 - Zkušenosti, řešení problémů a dojmy....
Nahrávání hovorů umí
Tvrzený display je nesmysl, display musí být z měkkého materiálu, protože je rezistivní. Tvrzený display má např. HD2.
GPS - Není třeba používat GPSGate, Omnia to už umí v základu. Pro TT 7 nastavit COM4, rychlost 9600 a v TT použít build-in GPS.
Tvrzený display je nesmysl, display musí být z měkkého materiálu, protože je rezistivní. Tvrzený display má např. HD2.
GPS - Není třeba používat GPSGate, Omnia to už umí v základu. Pro TT 7 nastavit COM4, rychlost 9600 a v TT použít build-in GPS.
-
mike-biker
- moderátor

- Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
2 Marek T. Spb Mobile Shell je samozřejmě i v češtině - pokud ti nevadí, že to překládal nějaký d*b*l, takže se setkáš s pojmy jako "Spouštěč" atd.
Doporučuji stáhnout trial a vyzkoušet.
Jinak rád bych viděl na vlastní oči někoho, kdo mi předvede funkční navigaci TT7 bez GPS Gate.
. To by si zasloužilo obdiv, neb se to ještě nikomu na světě nepovedlo!
Doporučuji stáhnout trial a vyzkoušet.
Jinak rád bych viděl na vlastní oči někoho, kdo mi předvede funkční navigaci TT7 bez GPS Gate.
Děkuji ještě sem se chtěl zeptat, jak je to se stylusem ? Je v shellu 3.5 potřeba, nebo se dá vše nastavit atd. bez něj ?
A s tím streamem: To nejspíš nejde co ? Slyšel jsem, že jediný telefon, co podporuje flash je nokia N900, alespoň do té doby než bude flash 10...
A s tím streamem: To nejspíš nejde co ? Slyšel jsem, že jediný telefon, co podporuje flash je nokia N900, alespoň do té doby než bude flash 10...
-
mike-biker
- moderátor

- Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Stylus ve Shellu není potřeba. Některé telefony mají podporu Flash Lite. Ale to jsem nezkoušel, opravdu N900 podporuje opravdický Flash.
POtvrdzujem ze v SPB shell 3,5 netreba vobec stylus v podstate ho netreba nikde v omnii ale niekedy ho vyberiem a dlubkam sa v nom so stylusom - ale myslim ze o chvilu od toho upustim uplne. Jedine co ma trapi je nastavenie klavesnice od samsungu neviem ju prehodit na qwertz - klavesnica od SPB je sice qwertz ale tam su male tlacitka a to mi uz az tak nevyhovuje casto sa mylim preto by som rad rozbehol tu od samsungu.
V Shellu je klávesnice menší, než ta klávesnice, co je tam bez něj ?
Prosím vás, když bych používal shell 3.5 tak v něm mohu používat všechny aplikace jako ve windows mobile ? (Které jsou zde už rovnou nainstalované) Mám na mysli např. Úprava fotografií a videa atp.
Prosím vás, když bych používal shell 3.5 tak v něm mohu používat všechny aplikace jako ve windows mobile ? (Které jsou zde už rovnou nainstalované) Mám na mysli např. Úprava fotografií a videa atp.
Bez shellu su tam 2 klavesnice jedna od samsungu - podla mna velmi dobra len to prehodit na qwertz
a druha je tam taka co vyzera ako klavesnica normalna aj so sipkami co sa hodi pri oznacovani viacerych suborov naraz.
Jasne ze to mozes pouzivat - shell je len graficke rozhranie ....
Jasne ze to mozes pouzivat - shell je len graficke rozhranie ....
-
barberry.pha
- smartstar

- Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
mam takovy dotazek .. naistaloval jsem si jednu utilitku na zobrazovani stavu barky v procentech FinixNOverbater a nejak to nejde a prijde mi ze se mi prestal ukazovat aktualni stav baterie na horni liste ... nevite jak ten program odinstaluji?
z HDecka jsem byl zvykly do odstranit s programu tady se mi zatim nepodarilo najit odstraneni programu .. tak jestli byste mi nemohli poradit kde bych to nasel .. koukal jsem do program files v telefonu i v ulozisti a nenasel jsem to ... tak diky za help ...
z HDecka jsem byl zvykly do odstranit s programu tady se mi zatim nepodarilo najit odstraneni programu .. tak jestli byste mi nemohli poradit kde bych to nasel .. koukal jsem do program files v telefonu i v ulozisti a nenasel jsem to ... tak diky za help ...
-
Arny_CZ
- nováček

- Zařízení: I8000 Omnia II / SE K750i
Měl bys to najít tady: nastavení/nastavení paměti/hlavní úložiště.
-
barberry.pha
- smartstar

diiiiiiiiiiky moc .. to jsem presne hledal ... no holt si na ten touchwiz musim jeste malo zvyknout 
-
Arny_CZ
- nováček

Není zač, já to taky poprvé "chvíli" hledal
Je to moje první WM zařízení, takže jsem měl zprvu hlavu, jako balón.
Ale už jsem si zvykl.
Ale už jsem si zvykl.
-
barberry.pha
- smartstar

no ja uz na wm chvilku beham .. ale mel jsem htc takze touchflo a pak sense .. a tedka ten touchwiz ... no bylo to jediny na co jsem neprisel .. jinak docela spokojenost ... je to zase jiny a bude si zase s cim hrat 
-
Arny_CZ
- nováček

No, a koukám že máš (nebo jsi měl HTC HD). Kdybys jej měl srovnat s Omnií 2, jaké bys uvedl postřehy?
Osobně bych řekl, že Omnia II je takové výkonější a vybavenější HD-čko.
Co, když porovnáš rychlost systému, je to velký rozdíl? Vím, že každé PPC používá trochu jinou nádstavbu, ale defakto obojí běhá na WM, takže srovnávat to lze.
Osobně bych řekl, že Omnia II je takové výkonější a vybavenější HD-čko.
-
barberry.pha
- smartstar

tak mam ji zatim den a prijdemi rychlejsi, s cimz jsem nejak pocital
co se tyka touchwiz tak si zvykam a v porovnani se sense 2.1 ... no kazda ma svoje a je to asi jenom o zvyku, skoda jenom ze touchwiz je tak hluboko ve wm a zatim jsem neprisel jak to vypnout, displej je uzasny oproti HDecku ale o fous mensi
zatim jsem spokojeny a za tu cenu jsem max spokojeny
hodne me potesil fotak a video a prisvetlovaci led dioda
takze HDecko asi poslu dal a necham si omnii
jeste uvidim jak to vypada s vydrzi baterie
tak tedka jsem byl velice mile prekvapen .. zatim jsem to jeste u zadnyho predchoziho pristeroje nezkousel ale nahral jsem do omnie film v .avi velikost 1,7GB a bez problemu mi to v media playeru prehralo, u 700MB jsem vedel ze je to v pohode ale u takhle velkych me to velice potesilo ...
jinak se seznamuji s touchwiz (kde co je jak schovany oproti klasickemu zobrazeni ve wm
)
a zatim vladne spokojenost ze jsem si ho poridil ...
jeste uvidim jeslti se nebude prehrivat pri nabijeni v aute a pusteny navigaci (delala mi to td2 i HD s wm 6.1 s 6.5 uz ne tak doufam ze i u omnie to bude v pohode )
zatim jsem spokojeny a za tu cenu jsem max spokojeny
hodne me potesil fotak a video a prisvetlovaci led dioda
takze HDecko asi poslu dal a necham si omnii
jeste uvidim jak to vypada s vydrzi baterie
tak tedka jsem byl velice mile prekvapen .. zatim jsem to jeste u zadnyho predchoziho pristeroje nezkousel ale nahral jsem do omnie film v .avi velikost 1,7GB a bez problemu mi to v media playeru prehralo, u 700MB jsem vedel ze je to v pohode ale u takhle velkych me to velice potesilo ...
jinak se seznamuji s touchwiz (kde co je jak schovany oproti klasickemu zobrazeni ve wm
a zatim vladne spokojenost ze jsem si ho poridil ...
jeste uvidim jeslti se nebude prehrivat pri nabijeni v aute a pusteny navigaci (delala mi to td2 i HD s wm 6.1 s 6.5 uz ne tak doufam ze i u omnie to bude v pohode )
Chcel by som sa opytat ako dlho Vam trva kym sa nabije uplne vybita bateria v Omnii 2. Podla kapacity baterie a dodavanej standartnej nabijacky by som to tipoval na nejake 3 hodinky. Podla mojich odhadov je to mozno aj 2x viac.
Dik.
Dik.
-
barberry.pha
- smartstar

no oproti HDecku mi prijde ze se nabiji docela dlouho .. cca az 3hodiny a to neni vybity uplne ...
-
michal
- nováček

- Zařízení: SE P1i, Nokia N85, Samsung omnia pro B7610
Půjde na Omnii nainstalovat javová aplikace Trek Buddy která ma koncovku jar.
Předem díky za info
Předem díky za info
-
barberry.pha
- smartstar

nevite proc pri zapnuti opery se po chvili vypina radio? udelalo mi to i parkrat kdyz jsem najel do zprav tak se po chvili vyplo, v radiu mam vypnute aby se pri spusteni jineho programu radio vyplo ... docela mi to leze na nervy kdyz mam pusteny radio a chci brousat na netu a po chvili se vypne .. u HDecka to bylo bez problemu ... nekdo s podobnou zkusenosti? jinak wmp bezi bez problemu i u opery atd .....
-
Vitezslav2
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy S7,iPhone 7
Mohl bych mít jeden dotaz?Nepatřím zatím mezi šťastné majitele Omnie2,ale mám dotaz,jaký má omnie 2 nabíjecí konektor?Je to ,,made in Samsung" nebo už micro USB.
Děkuji za informaci.
Děkuji za informaci.