Automatické označení e-mailů jako přečtené
Nemáte nějaký nápad, jak udělat, aby se e-maily, které automaticky chodí, označovaly jako přečtené? Drtivou většinu e-mailů si přečtu ve stolním PC, do telefonu se dívám jen když jsem mimo kancelář. Díky za radu.
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

- Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
V Outlooku taková možnost není, nevím jak jsou na tom thirdparty programy. Jediné, co mě teď napadá, je nastavit si u všech účtů manuální stahování dat. Takže si maily stáhneš jen když budeš potřebovat. Resp. taky záleží, jak máš nastavený outlook na PC. Pokud si nastavíš, aby stolní Outlook po stažení NEnechával kopie mailů na internetové schránce, tak se ti příchozí maily stáhnou do Outlooku na PC v kanceláři a na PDA už nepůjdou. Já mám třeba v Outlooku na PC nastavenou kontrolu příchozích mailů každou minutu a na PDA jednou za hodinu, takže když jsem u PC a mám zapnutý Outlook, tak mi na PDA nic nechodí.
No ja mam v PC nastavene vybirani mailu pres POP3 a nastaveno, aby to tam nechavalo kopii 3 dny. A mobilem se pripojuji pres IMAP, takze mam v mobilu porad k dispozici postu za posledni tri dny. Ten mechanizmus mi takhle vyhovuje, jen me trapi, ze mam porad v mobilu neprectene maily..