Manuální nastavení WiFi a proxy v prohlížeči

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
marefly
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Omnia i900

Manuální nastavení WiFi a proxy v prohlížeči

Post by marefly »

Prosím vás už snad týden se snažím rozchodit wifi které máme ve škole na mé Omnii i900 má WM 6.1 zkošel jsem také WM 6.5 a nic. Všichni ve třídě co mají wifi tak jim to jde a mě ne asi něco dělám špatně Wifi jsem nastavoval podle tohodle návodu http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?p=4107978 přemýšlel jsem jestli nenastavit ještě
sítové adaptéry:
L2TP NDISWAN Miniport
PPTP NDISWAN Miniport
Sychip Jaguar WLAN GSPI Card
...
...
Image

PS: K wifi se připojím píše mi to připojeno ale kdyš zkouším operu mini nebo internet explorer tak se to nejde.

Prosím vás poraďte

\\ Úprava názvu vlákna. Farokh
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

RADA JAK ROZJET WIFI

Post by Ruslan Botsyurko »

Na adaptery bych se vykašlal, to nech na automatu, ale když zapneš wifi a najdeš ten přístupový bod, tak si ho pak přes nastavení wifi zobraz, klepni na něj a tam zadej typ kodovani, heslo atd. Pak teda nechapu, proč to takhle hrotí s proxy, ale holt to zadej v prohlížeči. Nevím, jaký prohlížeč používáš, ale někde v nastavení by to být mělo.

P.S.: A nemusíš v název vlákna psát s Caps-Lockem, nejsme Aukro :tlem: //upraveno//
marefly
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Omnia i900

Rada jak rozjet WiFi

Post by marefly »

Přes to wifi nastavení to funguje napíše to connected ale když spustím prohlížeč tak internet nefunguje. Používám operu mobile a internet explorer a tam to nastavit nejde. Internet explorer mi píše něco ve smyslu DNS
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

Rada jak rozjet WiFi

Post by Ruslan Botsyurko »

Já používám NetFront 3.5 a tam tohle nastavení je. Konkrétně:

Code: Select all

Menu-->Tools-->Browser settings-->Menu-->Network
Jak vidíš na screenu tak já to mám teď na automatu, tak si akorát zruš políčko 'Auto-retrieve', označ 'Use proxy' a zadej údaje od vašeho správce.
Image
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”