Jaký používáte MP3 přehrávač ?

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Post Reply
BADMOPAR
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD2

Post by BADMOPAR »

Potřeboval bych najít MP3 přehrávač , kterej zvládne landscape mode , ale na druhou stranu než je ten v Sense.V garage mám položenej mobil na bok a nelíbí se mi,že nemám přístup k ovládání hlasitosti.Zkoušel sem i vestavěnej Windows media , ale tam nemůžu najít funkci přehrát složku , jako ve WinAmpu.Tyhlety playlisty se mi vůbec nezamlouvaj,protože vkládat tam asi 50 kapel jednu po druhý je šílený a někde kolem místa 26 až 28 ztrácim přehled a musim kontrolovat, jestli tam neni něco dvakrát :lol:
jozef.79
nováček
nováček

Post by jozef.79 »

mne sa páči PocketMusic len bohuzial nefunguju na nom tlačidla so sluchadiel, skúšal som to namapovať priamo v programe, ale priamo sa spuštá interný prehravač
BADMOPAR
nováček
nováček

Post by BADMOPAR »

A jak si ho rozchodil na HD2 ? Já sem ho používal kdysi dávno,takže sem ho už nainnstalovanej měl , jenže byl jenom v horním rohu a hodně malej. BTW byl sem s nim spokojenej .
jozef.79
nováček
nováček

Post by jozef.79 »

jednoducho, najnovšia verzia už podporuje HD rozlišenie mam 5.3.3 mozno medzi tým uz vysla dalsia
martinf
nováček
nováček

Post by martinf »

Já jsem nakonec skončil u Nitrogenu, ale bohužel žádný skin na WVGA není na šířku. Jinak je to prima Finger Friendly, některé skiny umí i ovládání hlasitosti přes SW kolečko :-) Přehrávání adresářů je samozřejmostí. Tuším, že od beta verze 1.2 je možno namapovat HW tlačitka i min. 1 gesto přes g-senzor.
Původně jsem měl instalovaný Pocket Music, který je takový propracovanější, ale je za prachy. a taky mi dělal neplechu ve spojitosti s ThrottleLock aplikací, kdy se foun sem tam zaseknul. Teď je vše v poho, i se mi zdá, že ten Nitrogen žere míň zdroje.
BADMOPAR
nováček
nováček

Post by BADMOPAR »

Tak to se mrknu na web PocketMusic a skusim novější verzi.
Ten Nitrogen sem zkoušel taky,jenže jak říkáš neumí landscape a tak šel pryč :cry:
jozef.79
nováček
nováček

Post by jozef.79 »

pri tomto som tiez nenasiel landscape režim,.. ale možno že už sú nejaké skíny, ja ho používam iba na výšku,
Slavek69
nováček
nováček

Post by Slavek69 »

Používám CorePlayer a naprostá spokojenost.
Post Reply

Return to “HTC HD2”