pomoc s Touchwiz

Diskuze o komunikátoru Samsung Omnia II (i8000)
Post Reply
cebukaj
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Omnia II I800

pomoc s Touchwiz

Post by cebukaj »

mám Omnii II na WM 6.5 s češtinou, koupenou od sunnysoftu. Moc mě nevyhovuje samsung Touchwiz a speciálně sms aplikace samsung messaging-tato aplikace nejde přeehrát jinou sms aplikací. Nevíte někdo jak vypnout Touchwiz, nebo alespoň v registech odstavit tu jejich sms aplikaci a vrátit se ke standartní windows sms aplikaci?? Please Help
Svestka
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 800

pomoc s Touchwiz

Post by Svestka »

No s tímto je trošku problém. I když jsem se snažil zrušit podle různých návodů ať už na MoDaCo nebo na samsung-omnia.org přetrhat registry k TouchWizz klientovi Sms tak pořád to není úplně ono. Osobně bych ti doporučil dříve, než budeš zasahovat do registru zkusit program VITO sms-chat, to je právě poměrně kvalitní náhrada za sms klienta a sám ho teď používám častěji než "emailového" klienta od WM.
cebukaj
nováček
nováček

pomoc s Touchwiz

Post by cebukaj »

VITO sms-chat mám, ale upozorňování na nové sms v SPB Shell mobile se odkazuje automaticky na na aplikaci v WM (jen základní seznam) a při kliku na zprávu se automaticky pustí ten sms samsung messanging. dokonce me SPB Shell stále hlásí nepřečtenou zprávu!!!!! TAto SMS aplikace od SAmsungu je hrozná:(- to je jediné co mě na Omnii štve
Svestka
smartguru
smartguru

pomoc s Touchwiz

Post by Svestka »

V tom případě pohledej na modaco je návod jak nalinkovat sms-chat jako defaultní klient a potom ti to spb shell ukazuje správně a i po kliknutí na jeho ikonku ti otevře právě sms-chat. Když použiješ google nebo přímo vyhledání na modaco tak to během 5 minut najdeš. Já taky z hlavy nevím kde to bylo takže by to musel hledat tak jak ty každopádně pokud budeš ve hledání neuspěšný tak to sem potom postni a já se pokusím něco najít.
cebukaj
nováček
nováček

pomoc s Touchwiz

Post by cebukaj »

a jak to řešíš s mms? VITO sms-chat to neumí ne?
Svestka
smartguru
smartguru

pomoc s Touchwiz

Post by Svestka »

No s mms to neřeším, jelikož je nepoužívám, pokud ti mms budou chybět tak mě rozumné řešení nenapadá, bohužel.

P.s. Našel jsi nakonec jak nastavit ten sms-chat jako defaultního sms klienta? Pokud ne tak dej vědět.
cebukaj
nováček
nováček

pomoc s Touchwiz

Post by cebukaj »

našel jsem http://www.modaco.com/content/i900-gene ... -sms-chat/" onclick="window.open(this.href);return false; ,ale funguje to pouze pokud není spuštěn poutlook, pak se pouští přes něj zase samsung messanging - omezené použití-sakra
Post Reply

Return to “Samsung Omnia II”