složka Windows
složka Windows
zdravím, připojím přes Windows Mobile Device Center PPC ke stolnímu PC. Vše je OK. Ale potřebuju si ve windows na stolním PC zobrazit obsah složky Windows na PPC. Když se o něco takového pokusím (v total commanderu se mi vůbec PPC nezobrazí), tak klasicky ve složce
Počítač\PPC\\
je kořenový adresář zařízení. Když se pokusím o něco takového Počítač\PPC\\Windows tak na mě vyskočí "Systém Windows nenalezl Počítač\PPC\\Windows. Zkontrolujte pravopis a akce zopakujte".
Věděl by, prosím, někdo, jak si ve stolním PC nechat zobrazit obsah složky Windows z PPC?
Díky
Počítač\PPC\\
je kořenový adresář zařízení. Když se pokusím o něco takového Počítač\PPC\\Windows tak na mě vyskočí "Systém Windows nenalezl Počítač\PPC\\Windows. Zkontrolujte pravopis a akce zopakujte".
Věděl by, prosím, někdo, jak si ve stolním PC nechat zobrazit obsah složky Windows z PPC?
Díky
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
složka Windows
Co se tyce TotalCommanderu do slozky windows v PPC samozrejme nahlednout lze,musis vsak mit plugin wincefs.fsx
Kdyby jsi hledal,nesel by jsi ho i zde na foru
http://smartmania.cz/index.php?ind=news ... gle&ide=15" onclick="window.open(this.href);return false;
Kdyby jsi hledal,nesel by jsi ho i zde na foru
http://smartmania.cz/index.php?ind=news ... gle&ide=15" onclick="window.open(this.href);return false;
složka Windows
omlouvám se tedy za spam a díky za radu 
složka Windows
Já mam trošku podobný problém. Plugin do Total Commanderu jsem v pohodě nainstaloval, zařízení to najde, ale do složky Windows se nedostanu (TC se sekne a musím ho ukončit přes Procesy). Do ostatních složek se dostanu v pohodě. Nevíte čím to může být?
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
složka Windows
Nesekne,nekdy to chvili trva,i vice jak minutu,takze vydrzet a cekat.
složka Windows
Teď sem to nechal přes oběd, a pořád se složka Windows neotevřela.
Edit:// A neexistuje nějaký jiný program přes kterej bych se do složky Windows v PPC dostal?
Edit:// Tak sem nainstaloval nejnovější verzi TC a už vše jede jak má (i když složka Windows nabíhá skoro minutu).
Edit:// A neexistuje nějaký jiný program přes kterej bych se do složky Windows v PPC dostal?
Edit:// Tak sem nainstaloval nejnovější verzi TC a už vše jede jak má (i když složka Windows nabíhá skoro minutu).
složka Windows
to byl jeden z důvodů, proč jsem se chtěl do složky Windows dostat z PC, protože i přesto to je o dost rychlejší, než kdybych měl něco kopírovat z paměťové karty do Windows. A třeba takový průzkumník v PPC trvá minimálně 2x déle oproti TC než se zobrazí složka windows.
složka Windows
Ja pouzivam x-plore a ten otvori zlozku windows za cca 3 sekundy
-
Milan Pištělka
- smartguru

- Zařízení: HTC HD2 Leo
složka Windows
TotalCommander v poslední verzi 2.52beta2 mi zobrazí adresář windows pod 1 vteřinu. A tím, že má možnost zobrazit buď dvě okna fyzicky nebo virtuálně, je pro kopírování souborů jedinečný.
složka Windows
me pomohlo s device central na vista/w7 jen to ze jsem v moznostech slozky povolil zobrazovat chranene soubory systemu..
pak pres explorer jde windows slozka videt (otevreni trva docela dlouho)
pak pres explorer jde windows slozka videt (otevreni trva docela dlouho)