česká T9 do HTC Touch Diamond 2

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond2 (rady, tweaky, návody...)
Odpovědět
xkucd103
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: pát led 01, 2010 20:50
Zařízení: HTC touch Diamond 2

česká T9 do HTC Touch Diamond 2

Příspěvek od xkucd103 » pát led 01, 2010 20:53

Dobrý den,

moc Vás všechny žádám o radu, zda se dá do tohoto mobilu dohrát česká T9 a jestli ano, tak jak.
Hledal jsem to všude na netu a už jsem z toho opravdu zoufalý, protože nemůžu nic najít.
Byl bych opravdu vděčný, jestli někdo nevíte jak ji tam dohrát. Mám Windows mobile 6.5.
Děkuji za odpověď

David

-- doplnění předchozího příspěvku (pát led 01, 2010 20:57) --

Ještě doplnění, hlavně mi jde o to, aby ta česká T9 uměla diakritiku, protože když něco hledám v textu např. v pdf, tak díky tomu, že to nemá diakritiku tam nemůžu najít zadaná slova.
Takže hlavně českou T9 s diakritikou ale při nejhorším i bez (aspoň se to bude hodit do sms zpráv). Děkuji

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12220
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

česká T9 do HTC Touch Diamond 2

Příspěvek od htcjirka » pát led 01, 2010 20:59

Zde je funkční T9(původně pro WM6.1) ,takže je treba vyzkoušet i na tvých WM6.5

http://rapidshare.com/files/233033175/i ... nd2_kb.cab" onclick="window.open(this.href);return false;

Nainstalovat cabík,soft reset a pak v nastavení klávesnice je třeba vybrat češtinu. To je položka, která tam před instalací T9 není...

xkucd103
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: pát led 01, 2010 20:50
Zařízení: HTC touch Diamond 2

česká T9 do HTC Touch Diamond 2

Příspěvek od xkucd103 » sob led 02, 2010 22:31

čau,

moc děkuju. Je super, funguje bezvadně, jde diakritika a při psání zpráv to samozřejmě trochu žere znaky, ale můžete si tam sami nastavit, která slova tam chcete, takže diakritiku přímo vyloučit. Jinak poslal jsem zprávu s diakritikou na starší mobil a bez problémů ji přečetl. Až na to menší žraní znaků je super, já to hlavně využívám při hledání textu, takže super. Moc díky :)

Uživatelský avatar
strojvudce
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 175
Registrován: stř led 30, 2008 0:56
Zařízení: HTC Desire HD

česká T9 do HTC Touch Diamond 2

Příspěvek od strojvudce » sob led 02, 2010 22:57

"Žrát znaky" ti diakritika v SMS bude vždy. Ať s T9 nebo bez.

xkucd103
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: pát led 01, 2010 20:50
Zařízení: HTC touch Diamond 2

česká T9 do HTC Touch Diamond 2

Příspěvek od xkucd103 » sob led 02, 2010 23:55

No předtím jsem měl nokii 6120 classic, která má symbian a tam byla normálně T9 česká s diakritikou, ale odesílalo to zprávy ořezané. Tím jako myslím, že tahle česká T9 prostě píše s diakritikou, ale neořezává to znaky, ale posílá i s.

Uživatelský avatar
strojvudce
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 175
Registrován: stř led 30, 2008 0:56
Zařízení: HTC Desire HD

česká T9 do HTC Touch Diamond 2

Příspěvek od strojvudce » ned led 03, 2010 9:35

Na tohle používám jednoduchou aplikaci. Mám ji namapovanou na tlačítko a pokud ji spustíš při rozepsaný SMS, tak odstraní diakritiku. Vyzkoušej. Nic se neinstaluje, jen ji spustíš.
EDIT: Ale je funkční pouze v klasickým WM okně pro psaní SMS. Při psaní v TouchFlo3D nefachčí.
Přílohy
UnAccentLite.zip
(7.38 KiB) Staženo 46 x

xkucd103
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: pát led 01, 2010 20:50
Zařízení: HTC touch Diamond 2

česká T9 do HTC Touch Diamond 2

Příspěvek od xkucd103 » ned led 03, 2010 9:43

ok, vyzkouším to, díky

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Diamond2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti