Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Odpovědět
Uživatelský avatar
anawarr
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 310
Registrován: úte led 17, 2006 8:28
Kontaktovat uživatele:

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od anawarr » úte pro 29, 2009 20:25

to hudyss> to je matice rychlých zástupců, né nabídka start

-- doplnění předchozího příspěvku (úte pro 29, 2009 20:26) --

http://shadowork.net/index.php?2419

Obrázek

Belial
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: čtv pro 31, 2009 17:11
Zařízení: HTC HD2

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od Belial » čtv pro 31, 2009 17:45

Chalani prosim, stale mi nie je jasne, ako je to s lokalizaciou HD2. Niektore shopy predavaju SK verziu, niektore EN. Ked si kupim EN verziu budem si moct nahrat oficialnu slovencinu resp. cestinu, rovnaku aka je vo verzii od predajcu/vyrobcu? Naopak ked si teraz kupim SK verziu a v buducnosti budem chciet prejst dajme tomu na ROM 2.0 kedy je vyzadovany hard reset, o slovencinu pridem, mozem si ju opat doinstalovat v oficialnej verzii ako pri kupe?
Rovnako by ma zaujimalo, ked teda kupujem HD2 v slovencine akym sposobom je tam instalovana? Uz od vyrobcu a dostanem teda telefon novy neotvoreny, alebo ju tam dohrava priamo predajca takze krabicku otvori nainstaluje slovencinu a opatovne zaplombuje?

Ak mi to prosim moze niekto vysvetlit. Dakujem.

PS: Stastny novy rok !!!

jozef.79
nováček
nováček
Příspěvky: 35
Registrován: čtv pro 31, 2009 14:39
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: SK - BJ
Kontaktovat uživatele:

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od jozef.79 » čtv pro 31, 2009 17:52

http://www.sunnysoft.cz/htc/" onclick="window.open(this.href);return false;

Uživatelský avatar
honefr
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 194
Registrován: pát lis 21, 2008 16:47
Zařízení: HTC Desire HD
Bydliště: Praha 8

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od honefr » pát led 01, 2010 1:09

A teďka jsem zjistil jednu věc, já chci ze start medu smazat ty položky HTC_Footprints, HTC_Music, HTC_Twitter, HTC_Calendar atd.
Smazal jsem je z Windows\Start Menu\Programs, super, ti blbí zástupci zmizeli ale za pár hodin byli zpátky.
Nevíte prosím někdo jak se jich zbavit nadobro :?: Fakt mi tam vadí, jsou úplně zytečné :idea:

Uživatelský avatar
mike-biker
moderátor
moderátor
Příspěvky: 1248
Registrován: ned zář 16, 2007 11:24
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Bydliště: Jesenice u Prahy

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od mike-biker » pát led 01, 2010 3:03

Nahrát Pure ROM. Jinak se po soft resetu vždy vrátí. Ale určitě na to bude možnost zrušit v registrech, ještě jsem se k tomu nedostal.

Pepa 3
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 193
Registrován: sob lis 07, 2009 13:38
Zařízení: HTC HD2

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od Pepa 3 » sob led 02, 2010 13:51

Prosim znale a zkusene o radu.Je realne na HD2 otevrit dokument world,vyjmout (okopirovat) cast textu a odeslat jej prostrednictvim sms? Pokud ano,prosim jakym zpusobem?Diky.

slawski
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 160
Registrován: úte pro 15, 2009 12:30
Zařízení: Nokia 3110C, E51, HTC HD2 16Gb

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od slawski » sob led 02, 2010 14:20

:tlem: Ahoj ta prvni cast dotazu ,,prace s word mobile" je v pohode denne kopiruju casti textu a vkladam do jinych dokumentu vcetne imejlu. Do sms jsem je nevkladal.

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od Milan Pištělka » sob led 02, 2010 20:33

Pepa 3 píše:Prosim znale a zkusene o radu.Je realne na HD2 otevrit dokument world,vyjmout (okopirovat) cast textu a odeslat jej prostrednictvim sms? Pokud ano,prosim jakym zpusobem?Diky.
Dá se dvěma způsoby:
1. ve wordu prstem oselektovat text, pak podržet prst na ploše textu, objeví je kontextové menu, vybrat Copy,
přepnout se do psaní SMS, na ploše textu podržet prst, objeví je kontextové menu, vybrat Paste
2. při používání této upravené klávesnice FingerKeyboard2 v.2.1 je postup jednodušší použitím CtrlC a CtrlV.

mirekp
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 73
Registrován: pon lis 16, 2009 18:11
Zařízení: HTC HD2 dříve nokia

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od mirekp » pon led 04, 2010 18:52

a jak je to potom s nabíjecím cyklem, myslím kolikrát se může nabít cca. jsem někde četl že tak 500x což při vydrži hd2 je tak na 2 roky?!

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od Milan Pištělka » pon led 04, 2010 19:38

to BADMOPAR a hil:
rozdíly mezi jednotlivými typy baterií znám a s tím, co oba říkáte bezezbytku souhlasím.
Nicméně i u Li baterií dodržuji formátování, jelikož pokud to nepomůže, tak určitě to nemůže uškodit. Ale zatím se mi to vždy jevilo, že formátování má mírně pozitivní vliv na životnost.(pochopitelně subjektivně). I když hlavní vliv na životnost má určitě způsob používání a nabíjení. Mě v předchozím HDčku odešla baterie asi po 3/4 roku po takřka každodenním držení na kabelu u notebooku.
A s tím počtem nabíjecích cyklů je to různé. Podle různých zdrojů se počet cyklů pohybuje od 500 do 1000.

Spinner
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 86
Registrován: pát zář 12, 2008 23:02
Zařízení: HTC EVO 3D - SAMSUNG GALAXY NOTE
Bydliště: Rychvald

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od Spinner » úte led 05, 2010 1:36

Prosím o radu. Včera jsem kvůli výpadku internetu použil "Sdílení internetu", tj. HD2 jako modem. Dneska, mi nechce naskočit volba "Připojení k PC", abych mohl vybrat změnu na ActiveSync. I když si nastavím ActiveSync a dále volbu při připojení zařízení k počítači zobrazit dotaz na typ připojení USB, vždy znova a znova, nepomohl ani softreset, naskočí "Sdílení internetu". Jak se to dá vypnout? Díky.

Pepa 3
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 193
Registrován: sob lis 07, 2009 13:38
Zařízení: HTC HD2

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od Pepa 3 » úte led 05, 2010 6:53

Dobrý den.Nemáte někdo prosím zkušenosti navigace HD2 ke vztahu k mapám Garmin,konkrétně CityEurope NT9,popř.Atlas8 včetně adres a čísel popisných.V případě instalace a odemykání map Garmin jsou vázány na typ a výr.číslo přístroje,jak by to vypadalo v příp.HD2? a ještě poslední dotaz, bylo by možné pro navigaci HD2 v autě použít na místo vyměniteného zadního krytu s úchytem např. upravený držák Brodit na palubní desku s nabíjením?

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od Milan Pištělka » úte led 05, 2010 7:39

Spinner píše:... "Sdílení internetu". Jak se to dá vypnout? Díky.
Internet Sharing se musí odpojit. Stiskne se tlačítko "Disconnect" a je to. :-)

Spinner
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 86
Registrován: pát zář 12, 2008 23:02
Zařízení: HTC EVO 3D - SAMSUNG GALAXY NOTE
Bydliště: Rychvald

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od Spinner » úte led 05, 2010 10:41

Promiň, špatně jsem se vyjádřil. Odpojit, v pravém slova smyslu, samozřejmě sdílení internetu jde. Měl jsem na mysli to, že mi nechce naskočit obrazovka pro výběr připojení k PC, ale vždy jen samotné sdílení internetu.

Uživatelský avatar
by PeITeeR
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 78
Registrován: pát pro 04, 2009 15:28
Zařízení: DesireS
Kontaktovat uživatele:

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od by PeITeeR » úte led 05, 2010 11:11

settings-other-usb to pc- a zaskrtnout ctverecek uplne dole ( ask me first about usb connection type when i connect the device to the pc)

tohle nastvanei znamena ze po pripojeni k pc pomoci usb ti na displeji lea vyskoci vyber pripojeni k pc

Spinner
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 86
Registrován: pát zář 12, 2008 23:02
Zařízení: HTC EVO 3D - SAMSUNG GALAXY NOTE
Bydliště: Rychvald

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od Spinner » úte led 05, 2010 11:38

To jsem udělal, ale i přesto vždy přejde zařízení ke sdílení internetu... :evil:

Uživatelský avatar
barberry.pha
smartstar
smartstar
Příspěvky: 977
Registrován: ned kvě 31, 2009 13:08
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Bydliště: Praque

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od barberry.pha » úte led 05, 2010 12:01

ono prave kdyz to sdileni internetu neodpojis tak se ti vzdycky automaticky pripoji a neukaze ti to tu nabidku .. jak se priste pripojis a zacne ti sdilet internet tak dej odpojit a pak az odpoj od usb a pri dalsi pripojeni pres usb uz by ti mela naskocit nabidka pripojeni ..

abcdef
nováček
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: pát lis 13, 2009 13:44
Zařízení: HTC HD2

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od abcdef » úte led 05, 2010 15:46

Mám dotaz, ked si chcem vytvit nové pripojenie v nastavení pripojenia, (net, mms,..) a kliknem na "nové" tak sa nič nestane, telefon dokonca trochu spomalí a nedá sa už dostat k tomu nastaveniu.. Ale, dalo sa upravit to preddefinovane pripojenie, tak net mi ide našřastie, ale aj tak neviem, prečo mi to nechce vytvorit to nové pripojenie.. mám SK lokalizáciu a romku 1.48.něco. ;)

mirekp
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 73
Registrován: pon lis 16, 2009 18:11
Zařízení: HTC HD2 dříve nokia

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od mirekp » úte led 05, 2010 17:46

včera jsem pročítal toto forum a někde jsem našel kam se ukládají zvonění např pro upomínky a zprávy. dnes jsem to už nenašel, ale myslím, že pro budík ty melodie musej být někde jinde. nevíte někdo kde? rád bych si tam dal jiný zvonění ale nevím kam ho uložit. zkoušel jsem i jinej budík (g-alarm), ale tam mám nastavený každodení buzení a když chci přidat další budík, tak se mi přepíše a to mi nevyhovuje. v předchozím telefonu jsem měl možnost nastavit si více budíku a bez problému k tomu přiřadit mp3. zde se mi to zatím nedaří. :?:

hudyss
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 406
Registrován: pát led 19, 2007 17:07
Zařízení: Google Pixel 2

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od hudyss » úte led 05, 2010 17:53

nevim jak G-alarm, ale ja uz par let pouzivam Chronos a muzu tam mit kolik chci budiku, priradit k nim mp3 a zacne zvonit, i kdyz ma tlf vypnuty zvuky!

Odpovědět

Zpět na „HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 47 hostů