Zdravím,
mám nově HD2 a po každém zapnutí mi to vyhodí hlášku, že v device.exe se vyskytla chyba a já se nemůžu.. připojit na simku. Stává se to při každém zapnutí, nicméně se to po dlouhém zkoušení vždycky nakonec nějak aktivovalo, teď už však vůbec ne. Jen mě zajímá jestli má/měl někdo podobný problém, popř. jestli je to na reinstalaci WM , nebo stačí jen něco nějak zázračně upravit. Děje se to od prvního spuštění, takže by to s dalšími nainstalovanými aplikacemi nemělo mít nic společného.
Předem díky
device.exe problém
device.exe problém
Myslím si, že to bude SW chyba, takže bych určitě zkusil hard reset (nezapomeň na zálohu dat) a snad to pak pomůže. Kdyby ne, tak bych se ještě podíval po nové ROM a až pak bych to eventuelně řešil via servis.
device.exe problém
Mockrát díky, nakonec musí do servisu.
device.exe problém
Zdravím, tento problém s "device.exe" řeším zrovna také, zkusil jsem hard reset a také nahrát znovu rom 1.48. Přístroj nakonec rozchodím, ale až po několikátém resetu. Zvláštní ale je, že první čtyři dny se zařízení chovalo zcela v pořádku. No niic, v opndělí půjde do lázní.. 
device.exe problém
Zkus si pořídit novou SIM kartu. Mě ze servisu přišla strohá odpověď, že je vše v pořádku. Zkusil jsem SIMku zaměnit a vše funguje jak má. Stejně mě ale udivuje, že první dny to fungovalo...