Zdravím,
nedávno jsem zakoupil HTC Touch Pro 2. Používám dva emailové účty, jeden z nich je Gmail. Gmail je připojen skrze IMAP4 rozhraní. Poštu taktéž stahuji v PC přes Thunderbird.
Mám následující problém:
V mobilu se mi email stáhne vpohodě. Nicméně pokud poštu stáhnu na PC, zprávy mi v mobilu zmizí a to nechci. Stejně tak odeslaná pošta z mobilu se mi nezobrazuje ve složce odeslaná (mám nastaveno smtp.gmail.com a "server odchozí pošty požaduje ověření". V nastavení účtu mám "stahovat všechny zprávy" (přesto se mi do mobilu maily ze serveru vůbec nestáhly), a v limitu stahovat "celou zprávu" a "všechny přílohy".
Jde to nastavit tak, aby mi veškerá pošta zůstávala v mobilu i po stáhnutí v počítači? Jak udělat, aby se mi odeslaná pošta zobrazovala ve složce "odeslaná pošta"?
Děkuji za odpověď.
Email - nastavení
-
ospaly_muflon
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch Pro 2
Email - nastavení
A na pc pracuješ také přes IMAP nebo POP3? Jestliže email stáhneš do PC s tím, že na serveru se pak smaže, tak při další synchronizaci WM se odmaže i odsud. Buď pracuj přes IMAP i na PC a obsah PC/serveru i WM bude vždy stejný anebo nastav, aby se po přijetí zprávy do PC přes POP3 nemazala zpráva ze serveru.V mobilu se mi email stáhne vpohodě. Nicméně pokud poštu stáhnu na PC, zprávy mi v mobilu zmizí a to nechci.
Ve WM si nastav k synchronizaci i složku [Gmail] / Sent Mail - tady jsou emaily odeslané z webu Gmailu a evtl. i složku "Odeslané", resp. "Sent Items" přímo v hlavní nabídce účtu - tady jsou emaily odeslané z PDA.Stejně tak odeslaná pošta z mobilu se mi nezobrazuje ve složce odeslaná...
Email - nastavení
Pouzivam Google Sync pres Active Sync. Funguje perfektne na maily, kontakty a kalendar. Takhle jsem si to vzdy predstavoval.
-
začátečník
- už mám dva příspěvky

Email - nastavení
Já bych také potřeboval pomoct s nastavení emailu. HTP2 mám již s verzí WM 6.5 v češtině. Pokud ale odesílám emaily s diakritikou, tak se u příjemce nezobrazuje. Zkoumal jsem nastavní emailu a je zde možnost na stavit Jazyk zprávy. Defaultně je zde Jazyk: Západoevropské jazyky. Pokud tuto volbu změním na např. Středoevropské jazyky (ISO), zpráva je doručena krektně, včetně diakritiky. Problém je v tom, že bych musel pokaždé nastavovat jazyk pro každý jednotlivý email. Rád bych tedy někde nastavil Výchozí jazyk zprávy. Díky za pomoc.
-
ospaly_muflon
- přispěvatel

Email - nastavení
Řešení je popsáno např. viz zde: http://myego.cz/item/emaily-odeslane-v- ... ows-mobile" onclick="window.open(this.href);return false;
-
začátečník
- už mám dva příspěvky

Email - nastavení
Díky moc muflone.
Sice mám TP2 v češtině, nicméně ten registr byl opravdu "špatně". Po jeho opravě je již každá zpráva správně česky.
Sice mám TP2 v češtině, nicméně ten registr byl opravdu "špatně". Po jeho opravě je již každá zpráva správně česky.