Fólie na displej

Diskuze o komunikátoru Samsung OmniaPRO (B7610)
pk
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Galaxy S4

folie na displej

Post by pk »

tiez som objednal invisible shield tak som zvedavy aka bude
Bakllazaan
nováček
nováček
Zařízení: iPhone 4S

folie na displej

Post by Bakllazaan »

No já si teď narychlo seženu nejspíš tu německou ...Vikuiti...., nebo jak se jmenuje. Pak si třeba něco seženu ze zámoří.
Dwarf
nováček
nováček
Zařízení: samsung b7610

folie na displej

Post by Dwarf »

tak vam porad nevim co mate s tou folii.pro vsechny co se boji o svuj display,ja nosim pda v pouzdre a bez folie zadne skrabance a to se s tim nemazlim.je to me nevim uz kolikate pda a nikdy sem folii nemel a NIKDY sem nemel poskrabany display.takze pokud to nosite v pouzdre neni se ceho bat prsty ani stylus to neposkrabe.a pokud samotne v kapse tak potom vam ta folie stejne dlouho nevydrzi.
Daidalos
smartstar
smartstar
Zařízení: Xiaomi Mi4

folie na displej

Post by Daidalos »

Tak já telefon v pouzdře nenosím.
Telefon jsem před tím měl bez folie asi 2 týdny,nosil jsem ho v pitlíčku igelitovim , a mam tam pár nehezkejch škrábanců.A to jsem to nosil jenom v kapse bez čehokoliv..
chipoun
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: B7610

folie na displej

Post by chipoun »

Tak jsem si včera objednal Brando Anti-glare folii. Jak dojde, tak dám vědět, jak dlouho jim to trvá a jak jsem spokojen :-)
Antiglare jsem vybral hlavně kvůli tomu, že na ní nebudou tolik vidět otisky prstů atd.
pk
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Galaxy S4

folie na displej

Post by pk »

Dwarf: Skus si bez folie zahrat denne par particiek solitaire so stylusom :-) folia je vyborna vec.. a neni ani tak draha.
tgregi
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung omnia pro B7610

folie na displej

Post by tgregi »

takze na b7610 doporucujete folii http://shop.brando.com/bw-ultraclear-ce ... 9d011.html" onclick="window.open(this.href);return false;

a pouzdro http://obchod.sunnysoft.cz/zbozi/091PKR ... cerna.html" onclick="window.open(this.href);return false;

nejlip kdyby bylo nejake na brandu....

a jeste na tom brandu nemaj asi stylus na b7610... ja tam aspon zadnej nenasel
???

diky za odpovedi:)
kylián73
nováček
nováček
Zařízení: SAMSUNG B7610 OMNIA PRO

folie na displej

Post by kylián73 »

to pouzdro bych bral, ale máte ho někdo odzkoušené? B7610 totiž není v seznamu určených zařízení...
Svestka
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 800

folie na displej

Post by Svestka »

Pozdro mám a jsem spokojený. To, že není zařízení v seznamu vůbec nevadí, stačí když se podíváš, jaké se tam vejdou a zjistíš, že B7610 není ani největší ani nejmenší svými rozměry (všemi rozměry) takže máš jistotu, že se tam vpořádku vměstná i B7610. Jak jsem ale psal, osobně ho mám a jsem spokojen.
kylián73
nováček
nováček
Zařízení: SAMSUNG B7610 OMNIA PRO

folie na displej

Post by kylián73 »

možná budu už trochu otravný, ale stejně se zeptám: když tam přístroj vložíš a pouzdro zavřeš, je tam omnia takříkajíc napevno (jakože když s tím pouzdrem s přístojem uvnitř zatřeseš, tak v něm omnia "neštěrká")? Jestli je to tak, tak jdu do něj :wink:
díky za odpověď.
tgregi
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung omnia pro B7610

folie na displej

Post by tgregi »

jeste k tomu pozdru... jak sou tam resene diry na sluchatka? casto posloucham tak me to docela zajima
Svestka
smartguru
smartguru

folie na displej

Post by Svestka »

Je to univerzální pouzdro takže žádné díry na konktory tam nenajdeš, což je jistě škoda.

Kylián: Ano telefon tam pasuje velice pěkně, i když zezačátku může přijít moc těsný ale kůže se za chvíli vytvaruje a není s tím žaden problém. Taže odpověď zní neštěrká :)
Mik98
nováček
nováček
Zařízení: Apple iPhone 3GS 16GB

folie na displej

Post by Mik98 »

Zdravim, planujem kupit foliu na moju Omniu 2, mam tam stale este povodnu foliu. Rozhodujem sa medzi foliou od Branda a Invisible Shield. Bol som uz rozhodnuty pre Brando no teraz som nerozhodny lebo si ju tu niektori uzivatelia dost chvalia. Ktoru by ste viac odporucili? A este by ma zaujimalo ci Brando nerobi folie aj na zadny kryt? Tam mam tiez este povodnu foliu no je dost doskrabana tak sa ju bojim odstranit aby som nemal tie skrabance na PDA.
Svestka
smartguru
smartguru

folie na displej

Post by Svestka »

Pokud chceš pouze ochranu displeje tak nelze než doporučit Brando. Mnozí uživatelé s fólií invisible shield si stěžují na špatnou klouzavost prstu i stylusu a složitější instalaci. Co se zadní fólie týče tak osobně si myslím, že potřeba není pokud telefon není v nějakém horším prostředí, přecejenom ta původní fólie od samsungu ani není určená pro používání, je dost měká a slouží především pro ochranu telefonu při převozu. Osobně jsem z teleofnu sundal všechny fólie kromě té na displeji hned při koupi telefonu a škrábance prozatím nejsou nikde jinde než na fólii.
Mik98
nováček
nováček

folie na displej

Post by Mik98 »

Mobil nosim v original puzdre, ktore bolo pribalene v krabici a nemam s nim ziadne problemy, zo zaciatku som sa obaval aby mi nedoskriabal boky mobilu pretoze bol obal docely tesny a zvnutra na bokoch je puzdro zosite, no po case sa puzdro roztiahlo a ziadne skrabance na telefone nemam. Co sa tyka displeja tak objednam asi Brando Ultraclear. Na zadnom kryte asi ponecham original foliu kym sa sama neodlepi a potom budem dufat ze sa mi nedoskriabe :)
Daidalos
smartstar
smartstar
Zařízení: Xiaomi Mi4

folie na displej

Post by Daidalos »

Osobne bych ti doporucil http://www.gadgetshieldz.com" onclick="window.open(this.href);return false; je to skoro stejny jako invsibleshield ale..cena je 1/4 invisible shieldu,postovne je zdarma a prijde ti do tydne kuryrem. A vysledek je skori stejny a instalace je jednodusi nez u IS .Je to celotelovy chranic..a mnohem levnejsi nez Brando i kdyz ten je podle vseho kvalitni hodne.
Secteno podtrzeno pokud se rozhodnes pro invisible shield jdi spis do gadgetu..(ver mi mel jsem oboje,co vydrzel jeden vydrzel i druhej)Invisible shield je tak drahy protoze ma na netu obrovskou reklamu a do baleni dava zbytecnosti.. ;-)
Mik98
nováček
nováček

folie na displej

Post by Mik98 »

Ta cena je fajnova, chcel som si to objednat, no je tam nejaky problem a nechce to zobrat moju kartu. :-( Planoval som to tak ze na displej si dam foliu od Branda a na zbytok by som dal tento gadgetschieldz.

*EDIT: Na nakup zo zahranicia respektive ak platim cez paypal musim mat embosovanu kartu?
HADES
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Samsung Omnia Pro

folie na displej

Post by HADES »

Ne, musíš mít kartu s povolenými elektronickými platbami. Zavolej si do banky která ti kartu vydala a zeptej se jich na to.
Mik98
nováček
nováček

folie na displej

Post by Mik98 »

Nj budem sa ich muset opytat, pretoze mi to aj nieco take pise: "This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department." :???:
Bakllazaan
nováček
nováček
Zařízení: iPhone 4S

folie na displej

Post by Bakllazaan »

Pořídil jsem si německou folii Vikuiti a jsem spokojen. Hladká a za zhruba měsíc naprosto nepoškrábaná. tak uvidíme.
Post Reply

Return to “Samsung OmniaPRO”