Vymena krytu
Vymena krytu
Chtel bych se zeptat jestli je teoreticky mozna vymena predniho krytu?
-
Tomáš Kubec
- smartmaniak

- Zařízení: Lenovo P780
Vymena krytu
samozřejmě
Vymena krytu
kolik by to tak mohlo koštovat? kapánek jsem si včera poškrábal displej.
Stačilo by mi vyměnit tu přední část.
Vymena krytu
ja prave uplne nechapu jak reaguje displej na dotek... tak nevim jestli to neni soucast displeje to co je na povrchu...
-
Tomáš Kubec
- smartmaniak

Vymena krytu
to je dotyková plocha
Vymena krytu
krytem si nepomůžeš mám takovej pocit.. Poškrábaná bude ta dotyková vrstva displeji, takže bud tu vrstvu jestli půjde, nebo celej displej si myslím...
Vymena krytu
prave ze ten predek vypada jako jeden celek... to dotykove neni najak oddeleno od zbytku coz me mate
Vymena krytu
ach jo, no, budu si muset na ten škrábanec zvyknout. Asi jsem konečně pochopil, k čemu je dobrá ochranná fólie. Jen jsem si dal tel. na chvíli dal do kapsy kde byly klíče a už to bylo. Dejte si bacha.
Vymena krytu
jj, nečekaně
) Každopádně teď jsem na to koukal a asi máš pravdu, spíš to vypadá, že dotyková vrstva je součástí krytu, pod vrstvou asi nějaký ochranný sklíčko a až pod tím displej. Nebo spíš je jistý že vrstva je součástí krytu a určitě to půjde vyměnit bez displeje 
-
Tomáš Kubec
- smartmaniak

Vymena krytu
Lidi to přední sklíčko je samozřejmě dotyková, která je nalepena na displeji (lze vyměnit samostatně).
Vymena krytu
nenasel ste nekdo na netu navod jak rozebrat a kde koupit kryt? ja nic... asi moc novej mobil...
jinak vypada to dost slozite na rozsroubovani...
jinak vypada to dost slozite na rozsroubovani...