POtřeboval bych, aby mi Omnie po např třech minutách vypla podsvícení displeje, ale zůstala dále běžet se vším všudy a dala se probudit do nezamčeného stavu jakýmkoliv tlačítkem. Kdybych ji chtěl zamknout, tak bych použil tlačítko na zamknutí.
Podle logiky nastavení to tak jde udělat, když jde nastavit, aby se na zařízení ztřeba po třech minutách zhasl displej volbou vypnut podsvícení a u nabídky vypnout zařízení dám: vždy zapnuto.
Jenže je tu jeden problém. Nastavení "vypnout podsvícení" způsobí jen to, že se sníží jas displeje, ale stále svítí celkem dost a zbytečně vybíjí baterku. Nevíte někdo, jak udělat aby volba vypnout podsvícení opravdu vypínala displej, bez žádných dalších kroků jako vypnutí wifi, zamykání atd atd.
Automatické vypnutí podsvícení
-
HADES
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Omnia Pro
Dotaz: k čemu to potřebuješ?
Existuje několik aplikací, třeba SPB Mobile Shell, které mají funkci, která vypne podsvícení a nechá PDA část běžet.
Existuje několik aplikací, třeba SPB Mobile Shell, které mají funkci, která vypne podsvícení a nechá PDA část běžet.
Potřebuju to k tomu, abych když např píšu na icq, telefon položím a chvíli s ním nepracuji. Potom ho zase vezmu a chtěl bych jen rozsvítit displej a zase moct psát. V tomto případě se nemusí zamykat, protože leží na stole a nic se nepomačká náhodou.
Zase někdy ho chci dát do kapsy a to bych ho zamkl ručně.
A SPB shell mám, ale nemůžu volbu vypnout displej najít. Můžeš mi prosím říct, kde to tam je? Díky moc.
-- stř pro 30, 2009 1:20 --
Tak jsem udělal celkem pokrok. Jediné co mi teď schází ke štěstí je to, aby se při nastavení vypnutí podsvícení po např minutě po té minutě to podsvícení vyplo. Bohužel se totiž jen sníží jas, ale to je vše. Potřebuji, aby se vyplo uplně. Nevítě někdo nějakou upravu registru která by to řešila?
Zase někdy ho chci dát do kapsy a to bych ho zamkl ručně.
A SPB shell mám, ale nemůžu volbu vypnout displej najít. Můžeš mi prosím říct, kde to tam je? Díky moc.
-- stř pro 30, 2009 1:20 --
Tak jsem udělal celkem pokrok. Jediné co mi teď schází ke štěstí je to, aby se při nastavení vypnutí podsvícení po např minutě po té minutě to podsvícení vyplo. Bohužel se totiž jen sníží jas, ale to je vše. Potřebuji, aby se vyplo uplně. Nevítě někdo nějakou upravu registru která by to řešila?