E-Mail záložka na HTC TouchFlo

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
jerry_stolarik
smartguru
smartguru
Zařízení: HTC One M8

Post by jerry_stolarik »

Zdravim..

mam takový trochu problem..snad mi někdo mužete pomoct....na E-Mail založce v Sense (Touch Flo....Manila)...v pravem horním rohu se přepíná mezi různými E-Mail učtysemi zobrazuje i MS Outlook....nevite někdo jak se to da odstranit..???? v předchozi verzi jsemto neměl.....

diki moc..a přikladam obrazek co myslim...
Attachments
sshot001.jpg
sshot001.jpg (23.58 KiB) Viewed 1032 times
rein
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Note 4, čakám na Lumia 950 xl

Post by rein »

Nastavil si asi pri prvej synchronizácii, synch. mailov z Outlooku na PC preto tam máš ten účet MS Outlook.
Musíš zrušiť synchronizáciu mailov a zmizne ti to.
jerry_stolarik
smartguru
smartguru
Zařízení: HTC One M8

Post by jerry_stolarik »

už to mám vyřešené...nastavil jsem si outlook v mobilu at se mi synchronizuje s exchange serverem...tak mam ted push email..a vše je ok...

vubec jsem nevedel že to jde...vždyckijsemmyslel že exchange servery jsoujen ve firmách a tak...a nakonec ho používám i já.zdama.parada..člověk se naučí něco nového každý den...
terekyn
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Google Nexus S

Post by terekyn »

Taky pouzivam Gmail synchronizaci pres active sync. Synchronizace pri prijmu polozky. Proste parada. Kvulůi tomu jsem odesel od Hotmailu.
Kolda.o
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: SE T68i + Xperia Z + Xperia Tablet S

Post by Kolda.o »

to je celkem hloupy duvod - u hotmailu toto funguje jeste spolehliveji a rychleji. BTW uznavam, ze GMAIL mozna nabidl tuhle funkci drive - to ted nedokazu posoudit. Osobne pouzivam oba a stezovat si nemohu ani na jeden.
terekyn
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Google Nexus S

Post by terekyn »

Nevim jestli zrovna takovou synchronizaci nabizi hotmail. Ja mel problem se synchronizaci kontaku. Jakmile jsem upravil nejaky kontakt na telefonu tak na server se mi nenahral. Nechtelo se mi hledat kde je problem. Vyzkousel jsem gmail a vse funguje jak ma. Pridam fotku ke kontaktu a nahraje se mi na gmail. Prectu email. Sesynchronuzuje se. Ma to samozrejme nejaky mouchy ale uz jsem si zvykl. Co bych vic mohl chtit zadarmo.
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”