Nastavení sms a budíku
Nastavení sms a budíku
Ahoj, prosím nevíte někdo, jak nastavit na telefonu své zvonění, jak na sms tak na budík?
-
ospaly_muflon
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch Pro 2
Nastavení sms a budíku
Standardně v menu Start - Nastavení - Zvuky - Příchozí SMS a budík po rozkliknutí hodin na úvodní obrazovce na záložce Budík. Nabídnou se ti pro budík všechny zvukové soubory ve složce Windows s koncovkou WAV nebo WMA. Pokud máš zájem o nastavení jiného zvuku než nabízené v systému, tak buď svou melodii převeď do WAV nebo WMA a nakopíruj do složky Windows v zařízení anebo si doinstaluj programy typu Klaxon nebo G-Alarm které umožní nastavit i MP3 z libovolného umístění. Pro SMS to platí podobně, s tím že v závislosti na použité ROM v zařízení můžeš nastavit přímo i MP3, které jsou umístěny ve složce My Documents v zařízení / na kartě.
Nastavení sms a budíku
Mockrát děkuji za rychlou odpověď. 
-
ospaly_muflon
- přispěvatel

Nastavení sms a budíku
Hlavně, jestli to pomohlo 
Nastavení sms a budíku
Ahoj potřebuji poradit, naistaloval jsem si G-Alarm 2.3 přes Galarmkey jsem si vygeneroval reg. číslo zadal jsem ho do programu, potom to po mě chtělo restart aplikace. A teď když to chci spustit oběví se hláška "G-Alarm registrace- musíte vložit platný název do informací o vlastníkovi v nastavení windows mobile.(min 3 znaky)" vůbec nevim kde to mám hledat a co s tím mám dělat aby to šlapalo.
Díky za rady a pomoc.
Díky za rady a pomoc.
-
ospaly_muflon
- přispěvatel

Nastavení sms a budíku
Číslo si negeneruj, ale obdržíš ho po zaplacení licence od autora aplikace! Co se týče nastavení "informací o vlastníkovi", tak se jedná o to, že je nezbytné aby jsi v systému měl uvedeno své "jméno", na základě toho je ti následně přiřazeno odpovídající funkční licenční číslo. Předpokládám, že máš WM6.5, které tuto položku mají ve výchozím stavu vypnutou. Řešení na fóru bylo již diskutováno.
Nastavení sms a budíku
Prosím vás proč se mi při kliklinutí na vyzváněcí tony objeví jen 3 z mnoha (myslím ty stažené).
-
foreveryone
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire
Nastavení sms a budíku
záleží jestli je máš ve složce my ringtones, a pak na myslim na bitrate te mp3 vysoky to neumi přehravat nebo co, musel sem ji trochu oříznout jednou, pak to šlo...