Zdravim vsetkych,
len nedavno som si zaobstaral prve Win mobile zariadenie (Daimond 2) a par veci ma tam prekvapuje. Kedze som prechadzal z SE K530 tak som bol zvyknuty na standardne pisanie SMS. To co je dostupne vo WinMobile 6.1 je pre mna jednoducho nepochopitelne. Vadi mi ze ked odpovedam tak pisem len do 1 riadku. Vacsinu obrazovky zabera virtualna klavesnica a sprava na ktoru odpovedam. Dalej mi prekaza ze ked pride odpoved ze sprava bola dorucena pride mi len k akemu cislu a nie ku kontaktu. A samozrejme ako samostatna sprava pre porovnanie v K530 som to mal tak ze sprava zmenila obalocku. A este jedna zaujimavost ak ma kontakt viac cisel tak je mozne sms odpisat len na to, ktore je pridelene k polozke "mobile". Akonahle je k home alebo work sms na nu nenapisem. Da sa to nejak obist povedzme nejakou inou aplikaciou na sms alebo upgradom na 6.5?
dik za pomoc.
aplikacia ktora nahradi standard SMS/MMS
-
matelkoxxl
- smartguru

- Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond
tak k tomu prvemu problemu,vypni si sms konverzaciu a bude sa ti kazda sprava zobrazovat osobitne a aj odpovedat budes normalne.
k tym notifikaciam o doruceni,staci si doinstalovat tuto malu utilitku a tam si vies vybrat ako a co sa ti v tej notifikacii zobrazi.takze sa da nastavit,ze ti v tej notifikacii napise aj meno,nie len cislo.
k tym notifikaciam o doruceni,staci si doinstalovat tuto malu utilitku a tam si vies vybrat ako a co sa ti v tej notifikacii zobrazi.takze sa da nastavit,ze ti v tej notifikacii napise aj meno,nie len cislo.
- Attachments
-
- SMSDRFixWM5.CAB
- v sprave o doruceni ukaze meno aj cislo
- (47.31 KiB) Downloaded 86 times
Dik za odpoved. Mozem este vediet kde sa ta konverzia da vypnut ?
-
matelkoxxl
- smartguru

- Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond
tak neviem ci je to aj niekde v nastaveniach,ja to stale vypnem cez advanced config.