Spb Mobile Shell: Vyzkoušejte nové skiny (iPhone, TouchFLO)

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Jumper
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC TP2, HTC TyTN II, Samsung Galaxy S3

Post by Jumper »

prave ze ne, normalne to nainstalim, SPB facha v pohode, pak tam hodim ten skin, soft reset a po nabehnuti se SPB vubec nesputi, kdyz do setings, SPB tam se dostanu, ale stejne se uz nespusti, zkousel jsem to nekolikrat a nic, nevim... jdu prubnout SCLPC++ to snad bude fachat, mam posledni romku od Laurencius26 V4Daimond, takze neni uz co vylepsovat, jen by se mi hodilo, kdybych se mohl dostat k vice oblibenym kontaktum, pres Shell nebo SCLPC++ je jich tam dalsich 9 navic, jeste vymenit ty dasi 3 obrazovky jen za oblibene kontakty a byl bych max spokojeny :-)
Vitezslav2
smartguru
smartguru
Zařízení: Samsung Galaxy S7,iPhone 7

Post by Vitezslav2 »

Tak jsem to zkopíroval podle návodu,ale nikde to nemůžu najít v nastavení.Kde se to prosím tě nastavuje ?
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

Muzete mi poslat ten puvodni font? Je moznost bud pocestit, nebo pouzit podobny (Helvetica je na stejnem principu jako tusim Arial)
MarekTT
nováček
nováček

Post by MarekTT »

Nemoze niekto upnut tie nove skiny ? Som registrovany na xda par dni ale stale mi neaktivovali account takze mozem len citat a tahat nejde... dikes
jokeeman
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC HD2, SG II

Post by jokeeman »

Nevíte někdo prosím, jak dostat v těchto nových tématech na třetí stránku zleva tu devátou ikonu? Tu je jako GAMES..... Zaboha nevím jak to tam vnutit, stále jich mám jen osm.

Díky za každou dobrou radu!
Radek Hulán
smartstar
smartstar
Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800

Post by Radek Hulán »

HTC Diamond SPB MS2.1 Theme v1.1 vypadá naprosto exceletně. A pokud člověk nenahraje fonty, vše funguje, a je to hezky česky :)
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Post by tslany »

ano, témátko Diamontu vypadá pěkně, ale bohužel nefunguje v Landspace a už vůbec ne ve VGA (možná je ale novější verze ve který funguje)
Radek Hulán
smartstar
smartstar

Post by Radek Hulán »

Verze 1.1 funguje 100% v Landscape, také přidává podporu pro SPB Phone Suite. Na QVGA jsem nenašel bug :)
olda
VIP
VIP
Zařízení: LENOVO A 7010

Post by olda »

Jsem též nadmíru spokojený,hlavně se pořád schéma vyvíjí.Na XDA foru jsou stále novější updaty.Mám nainstalováno a hlavně jak napsal Radek Hulán neinstalujte FONT a pak vám češtinna pojede jako po másle.Prostě jak udělat ze staré cihly nový komunikátor je použít tento skin.Ahoj Olda :wink:
TO jokeeman : Někde tady je popsána možnost jak tam přidat tu 9 ikony HRY.Nemám čas to procházet ale četl jsem to.Tak HLEDEJ a dočkáš se. Tak sosej sem to našel http://forum.xda-developers.com/showthr ... 6&page=198 :tlem: :tlem: :tlem:
jokeeman
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC HD2, SG II

Post by jokeeman »

Díky moc, tweak jsem našel na další stránce a teď už mi to maká správně.
Kdyby někdo chtěl, tak tady je link: http://forum.xda-developers.com/attachm ... 1212455346
olda
VIP
VIP
Zařízení: LENOVO A 7010

Post by olda »

Nemáš zač jsme tady od toho aby jsme si pomáhaly.Jsem rád že se to povedlo.měj se a Ahoj Olda :wink:
Radek Hulán
smartstar
smartstar

Post by Radek Hulán »

Ikonu hry mám, také jsem nainstaloval plugin pro integraci na Agenda Fusion, aby to neotevíralo ty vestavěné, barevné ikony složek a jiné ikony počasí. Celek je hodně povedený:

Image Image

Image Image

Image Image

A k tomu samozřejmě Today Screen a lepší složky programů:

Image Image
Kato
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire (AOS 4.2.2),Nokia Lumia 800, Apple iPad

Post by Kato »

4RH: Jako vyladeny asi pekne, ale mne osobne se to Diamantovy tema moc nelibi (a s tema barevnejma ikonkama uz vubec). Chapu, ze to tedka frci, ale nejak mi to nesedlo (taky jsem ho tam chvilinku mel). Ale tak je krasny, ze se kazdemu libi neco jineho :)
Ten plugin SPB MS na todayi se doufam automaticky skryva - jestli ne, tak je to sileny plytvani mistem. A proc upravovat systemovou nabidku progamu, kdyz uz mas SPB MS. Byt vypada pekne..
Stejne tak kdyz uz pises neco ve stylu, ze chces pouzit co nejvic od SPB - proc tam nedat Diary a Pocket Plus - jeho alt-tab namapovanej na HW tlacitku naprosto nic nemuze nahradit 8-)
Radek Hulán
smartstar
smartstar

Post by Radek Hulán »

Mixovat SPB Pocket Plus a Mobile Shell není dobrý nápad, funkčně se z 50% překrývají, a zbytečně to zabírá paměť.

A upravovat nabídku programů je potřeba, on se SPB Mobile Shell odkazuje přece právě na tuto nabídku, a když je tam 100 aplikací v jednom folderu, je to bordel ;)

Barevné ikony složek možná nejsou hezčí, ale třeba v autě za jízdy rozhodně výrazně zřetelnější...
pepis
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek

Post by pepis »

Já blbec jsem si už dřív přepsal ty fonty, dá se to nějak napravit zpět kromě HR? Nemá náhodou někdo original fonty do Artemise WM5?
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Post by tslany »

já jsem nedávno písmo odstraňoval, běž do \Windows\Fonts\ a tak si požadovaný písmo (např. wb04.ttf jako příklad) přejmenuj na jinou koncovku (wb04.blb) a potom můžeš jednoduše odstranit
Ludek Trejbal
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD2,SGS3

Sbp Mobile Shell -doplnění seznamu měst pro počasí

Post by Ludek Trejbal »

Prosím o radu, jak doplněním vlastní město (Beroun) do seznamu počasí.
honefr
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire HD

Post by honefr »

Neví někdo jak si zálohovat (jaký soubor) nastavení SPB Mobile Shell???
Je to pro mě důležité.
Děkuju.
JARDA001
nováček
nováček
Zařízení: Samsung

Post by JARDA001 »

mohl by mi někdo poradit jak to nahrát do mobu? mam OII a MS 3.5 a nějak mi to tam nejde. když nakopíruju obsah tý složky tam kam mam tak po soft restartu mi naběhne jenom černá obrazovka s červenym nápisem error. neví někdo jak to pořešit? díky
awacs
nováček
nováček
Zařízení: Sony Ericsson X1i

Post by awacs »

Jdou ty témata i do Panelu SPB Mobile Shell na Xperii? To TouchFlo vypadá výborně
Post Reply

Return to “Aplikace”