HTC Touch PRO2 - přehrávání filmů ve formátu AVI
Prohledal jsem forum, ale odpověď nenašel nebo neumím hledat. Jsem novým majitele uvedeního přístroje ve kterém jsem si chtěl přehrát film ve formátu *.avi, ale napíše to, že Soubr nelze přehrát a pod název přehrávaného filmu to napíše zavřeno. Poradíte někdo proč to nepřehrává tento formát filmů, když v návodu k přístroji je uvedneo, že to přehrává mimo jiného i to AVI? Případně co mám doinstalovat nebo nainstalovat. Děkuji moc za rady a podary.
-
ospaly_muflon
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch Pro 2
Podívej se sem, kde se řeší stejná záležitost.
Včera jsem zkusil ten tcpmp, ale nějak to taky nechtělo přehrávat, ani již nevím kde jsem jej stáhnul. Tak jdu hledat znovu, uvedneou diskuzi jsem viděl, ale nerozumím tomu a ani neumím anglicky, tedy odkazy na stránky v angličtině jsou zbytečné.
Jinak díky za snahu pomoci.
Teď jsem si stáhnul ze stránek na který jsi poslal odkaz TCPMP, ale nejde spusit, hlásí to chybu - Nečekané selhání programu ... tak jdu hledat v čem je problém
Teď jsem si stáhnul ze stránek na který jsi poslal odkaz TCPMP, ale nejde spusit, hlásí to chybu - Nečekané selhání programu ... tak jdu hledat v čem je problém
Hledej CorePlayer.
-
barberry.pha
- smartstar

- Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
core player pomuze, jenom kdyztak zkus i jinaci avi pokud ti jedno nepujde, taky mi to v nem neslo a pak jsem zjistil ze ten fil v avi byl problem,jinak mi to prehrava bez problemu 700MB avi film ;)
- georgie6
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch Pro2, Asus Transformer TF101
já mám verzi CorePlayer 1.3.6 a většinu filmů to přehraje (.avi) uplně v pohodě, jen má problém s filmy kde je zvuk ve formátu ac3, kde mi jde jen obraz 
Díky všem za rady, nainstaloval jsem si CorePlayer v1.3.6, který vše vyřešil a filmy běhají OK. Tak snad to bude už fungovat.
Na tomhle fóru je warez zakázaný a to i nepřímo. ziminix
-- doplnění předchozího příspěvku (pon pro 28, 2009 7:16) --
Omlouvám se.
Na tomhle fóru je warez zakázaný a to i nepřímo. ziminix
-- doplnění předchozího příspěvku (pon pro 28, 2009 7:16) --
Omlouvám se.