Zdravím,
nevíte někdo proč se při synchronizaci kalendáře s outlookem 2003, zobrazilo v kalendáři v zařízení pouze několik záznamů (z minulosti). Zbytek jakoby se nesynchronizoval (minulost je jasná, t.j. pouze 14 dní), ale do budoucnosti pouze 1 záznam a nic víc. I když jsem později dal synchronizovat vše. V outlooku v PC mám záznamy ze synchronizace z býv. phonu (iPhonu) a vše je tam korektně jak má. Nevím co ještě kde nastavit.
Moc děkuji za radu.
problém ze synchronizací kalendáře s Outlook 2003
co se zkusit podívat do nastavení synchronizace? Standardně to moc do historie nejde, ale jde tam nastavit, aby to sesynchronizovalo celou historii. do budoucna tam nastavit nic nejde, tedy nic jsem nenašel.
právě, že tam nic moc v nastavení není, prostě do budoucnosti nemám nic zesynchronizované
tak nevím, kde je chyba, ale mě to do budoucna události sesynchronizovalo
...před chvílí jsem přišel na to, že se nesynchronizují opakované události (týdně, měsíčně, ročně), kterých mám v outlooku naprostou většinu, nevíte proč? HD2 je přece podporuje. Dík
na dálku ti asi nikdo neporadí. zkontroluj, jak máš nastavená pravidla pro synchronizaci. 100% to bude v tom