FPSEce 0.10: HTC HD2

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
munch
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD2

Post by munch »

právě vyšlo fpsece 0.10 na HD2 beží parádně http://www.fpsece.net/downloads.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Pistolník
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire HD

FPSEce 1.0

Post by Pistolník »

Co to je a k čemu je to dobrý? Please
munch
nováček
nováček

FPSEce 1.0

Post by munch »

FPSEce is a PlayStation emulator for your Windows mobile device. The name means First PlayStation Emulator for Windows CE (which now is called Windows mobile).
dark_hood
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 830

FPSEce 1.0

Post by dark_hood »

skusali ste to niekto? pochybujem, ze tie hry sa daju dobre ovladat bez hw klavesnice
munch
nováček
nováček

FPSEce 1.0

Post by munch »

dá se to hrát funguje nastavení tlačítek na obrazovce, výborně to simuluje i analogový páčky, tedka už jen aby zprovoznili multitouch a podporu gsensoru u hd2 ale to by měla být otázka pár dnů protože na tg1 funguje

jak se to dá hrát se mužeš podivat třeba tady
http://www.youtube.com/watch?v=gjpWGwaoilY" onclick="window.open(this.href);return false;
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

FPSEce 1.0

Post by Jiří Hrma »

Není to verze 1.0, ale 0.10 :-) sepsal jsem to do bleskovky http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... 86#p135686" onclick="window.open(this.href);return false;
1xmen
nováček
nováček

FPSEce 1.0

Post by 1xmen »

Zdarec...chtěl jsem se zeptat. Když smažu ty .iso soubory her které jsem přes ten emulátor hrál tak mi tam ve složce fpse hry zůstanou ikony se jmény těch her.....jak se jich zbavím? Dík předem
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

FPSEce 1.0

Post by Jiří Hrma »

1xmen: Smažeš přes správce souborů v telefonu složku /Windows/Start Menu/Programs - PSone Games, ve které jsou ti zástupci na spuštěné hry.
Trapper John
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC HD2, hp ipaq 214

FPSEce 0.10

Post by Trapper John »

vyzkoušel jsem na tom pár her a přijde mi, že reakce odezvy na dotyk je dost zpožděná to by se mělo ještě doladit

-- doplnění předchozího příspěvku (čtv pro 31, 2009 14:56) --

pro všechny kdo si na HD2 chtějí přes tento emulátor zapařit doporučuju koupit si BT gamepad tady podle toho videa je patrný, že přes BT si zapařit můžeme a je to pčitom na starší verzi emulátoru, takže na tý nový by to mělo šlapat pěkně plynule http://www.youtube.com/watch?v=Q3kO3zSj ... PL&index=5" onclick="window.open(this.href);return false;
Michael99
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: Siemens Loox N560

FPSEce 0.10

Post by Michael99 »

Dobrá zpráva.....máš nějakej tip na takovej gamepad?
jozef.79
nováček
nováček

FPSEce 0.10

Post by jozef.79 »

vyskusal som to a tiez to bez HW klavesnice nieje ono.. dokonca funguje aj multitouch zoom , ktory je tu skor prekazkou,... len keby uz bolo usb host "rozlustene" ako ho vyuzit..
Trapper John
přispěvatel
přispěvatel

FPSEce 0.10

Post by Trapper John »

podívejte se na tohle video http://www.youtube.com/watch?v=A5wqdQSpEB0" onclick="window.open(this.href);return false; a pokud by jste si chtěli tenhle BT gamepad pořídit tak stojí okolo litříku a baterie v něm vydrží 3 a půl hodiny a můžete ho koupit třeba zde http://www.tygriceny.cz/obchod/msi-bgp1 ... y-included" onclick="window.open(this.href);return false;, ale nevím jestli to na HD2 opravdu jede, pokud to někdo vyzkouší a pak sem dá vědět určitě to neocením jen já :tlem:
Svestka
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 800

FPSEce 0.10

Post by Svestka »

Omlouvám se za OT ale nemůžu se nezeptat, to se Vám opravdu vyplatí kupovat za litr takovéto zvěrstvo co vydrží 3 hodiny? Pokud chcete hrát, tak proč si nepořídíte rovnou PSP nebo jinou konzoli třeba z bazaru? Určitě i z té hry ve výsledku potom budete mí i něco víc než na emulátoru. Osobně sice konzolím neholduju ale kdybych kdyby mě lákaly tyto hry tak než kupovat takový gamepad raději bych sáhnul po konzoli.
Trapper John
přispěvatel
přispěvatel

FPSEce 0.10

Post by Trapper John »

musíš víc hledat kamaráde, protože když se podíváš na google tak ten gamepad se dá ze světa koupit v přepočtu za 460 kaček a to je docela dobrá cena a hry z emulátoru nejsou špatný(driver2, GTA, Grand Turismo2 a další starý, ale dobrý pecky) ;-)
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

FPSEce 0.10

Post by tslany »

Tobě se to mluví, ty si napojíš gamepad na USB Host a jedeš :) Já sem to dělal podobně na G900 kdysi, ikdyž teda ten gamepad sem používal i na WM hry :-)

EDIT: já myslel že máš iPaqa když ho máš v profilu, tak nic :tlem:
Trapper John
přispěvatel
přispěvatel

FPSEce 0.10

Post by Trapper John »

no moc se mi to nemluví mám HTC HD2 takže to přes USB host nepřipojím jinak bych si pořídil jiný gamepad, ale tenhle jede jako jediný přes BT

to švestka: tak já to beru jako doplněk, že i na zařízení s WM si může člověk slušně zahrát , že dobré hry nejsou jen na iDebilu a máš pravdu tu cenu okolo litříku jsem sice našel já, ale taky u nás ,ve světě se dá koupit pochopitelně za méně třeba zde http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.13760" onclick="window.open(this.href);return false;
Svestka
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 800

FPSEce 0.10

Post by Svestka »

Trapper John: No já jsem nehledal vůbec ale docela me podivuje tvoje reakce protože právě z tvého příspevku jsem napsal cenu tady máš citaci sebe sama "gamepad pořídit tak stojí okolo litříku a baterie v něm vydrží 3 a půl hodiny".

Jako já to nemyslel tak, že by to bylo vyloženě nehratelné nebo, ž by na to nebylo co hrát ale nedokážu si představit, že bych jel třeba vlakem položil si mobil na kolena vytáhl gamepad a začal v nějakém křečovitém posedu hrát. Ať se na mě nikdo nezlobí ale hry vždy chápu pouze pro skrácení dlouhé chvíle nebo odreágování ale tahat s telefonem ještě gamepad to mi příjde jako malá závislost. Jde hlavně o to, že pokud si chce někdo zaspomínat na staré "dobré" hity tak určitě existují vhodnější zařízení při nejmenším emulátory přímo pro PC.

Omlouvám se opět za OT ale na toto mi přišlo zbytečné zakládat jiné téma, každopádně už se pokusím OT omezit.
anawarr
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

FPSEce 0.10

Post by anawarr »

Trapper John
přispěvatel
přispěvatel

Post by Trapper John »

ahoj nevím kolik z nás už používá novou verzi FPSce 0.10, ale na mém HTC HD2 reagují virtuální tlačítka s mírním asi vteřinovým zpožděním, ale z tohoto videa je patrný, že je odezva i okamžitá http://www.youtube.com/watch?v=owxKJIcaROg" onclick="window.open(this.href);return false; (a pokud jste si všimli ve hře funguje i multitouch :twisted: )máte s tím někdo také zkušenost? Popřípadě vyřešil někdo už tenhle problém. V Dubnu bych měl snad dostat BT gamepad BGP100 tak pak sem napíšu svoje dojmy. Kdyby měl ještě někdo nějaké stránky odkud hry na FPSce 0.10 stahovat podělte se s námi ostatními díky :-D
Pedro1872
nováček
nováček

Post by Pedro1872 »

Zdravim, mam zmineny emulator v posledni verzi jak zde uvadite a multittouch a G-Sensore mi funguje. Odezva je naprosto paradni, je to naprosta bomba. Nedelam tedka nic jineho nez parim Silent Hill a Final Fantasy VII :-D Ale hacek je v tom, aby vam to fungovalo, ze na strankach zmineho programu musite zaplatit nepatrnou darovaci castku a obratem dostanete na mail prave vasi podporovanou verzi pro zarizeni nebo-li supporter version. Ja jsem daroval pred nedavnem a vsechno funguje naprosto spolehlive, hrani je bezproblemove a da se hrat cokoliv, zlaty multitouch. Autor programu pracuje porad na dalsich verzich, ktere ledaccos jeste opravuji a nebo doladuji, jakmile ji ma hotovou zasle vam ji na mail, teda pokud od vas obdrzel jiz zminovanou castku. Myslim si, ze podpora prave tohoto programu je velice dobra, kdo by si nechtel zahrat sve stare dobre hitovky jeste z dob Playstation 1 :wink:
Post Reply

Return to “HTC HD2”