HTC Touch Diamond2: Dojmy, rady, tipy a zkušenosti
možná ta melodie musí být ve *.wav 
-
Mezek
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC HD, HD2
Omlovám se za citaci ale musím. Psal jsem do složky Windows. a ne do složky Windows/Rings., to je ten fígl.jules wrote:Vzdyt rikam, ze mam melodii ulozenou ve windows/rings a stejne se mi v nabidce neobjevuje. Jeste v tom musi byt jiny figl!!!
Tak jsem se dnes stal majitelem dimondu 2, ale jsem windows mobile panic, tak prosím o radu.
Vůbec mi nevyhovuje orig. qwerty klávesnice, nejsem schopen skoro nic napsat. Prosím, co používáte vy, jaké máte vyzkoušené? Ocenil bych větší tlačítka, dělám dost překlepů.
Pokud by se našel i link na stažení, moc bych děkoval.
-- doplnění předchozího příspěvku (pát pro 11, 2009 0:19) --
Tak jsem trochu hledal a naistaloval SPB Keyboard. Vypadá to velmi slibně, jestli se osvědčí, tak ji koupím. Je rozhodně lepší, než orig. htc.
Vůbec mi nevyhovuje orig. qwerty klávesnice, nejsem schopen skoro nic napsat. Prosím, co používáte vy, jaké máte vyzkoušené? Ocenil bych větší tlačítka, dělám dost překlepů.
Pokud by se našel i link na stažení, moc bych děkoval.
-- doplnění předchozího příspěvku (pát pro 11, 2009 0:19) --
Tak jsem trochu hledal a naistaloval SPB Keyboard. Vypadá to velmi slibně, jestli se osvědčí, tak ji koupím. Je rozhodně lepší, než orig. htc.
2culis: tak ti neviem aku presne pouzivas klavesnicu ty, ale ta co mam ja origo oh HTC je najsamlepsia ktoru som kedy pouzival, a to som ich skusil haldy. najblizie k tejto mala snad len resco keuboard, ale tie povodne win klavesnicky co do nich bolo porblem trafit sa ja stilusom sa s touto htc nedaju ani porovnat.
Ja je mam v rootu pametove karty a funguje.Mezek wrote:Melodie pro SMS,Email.... musí být uloženy ve složce Windows. A ne v Ring Tones.
Asi máš přesnější prsty, a nebo ja mam pravou ruku levou.greed wrote:2culis: tak ti neviem aku presne pouzivas klavesnicu ty, ale ta co mam ja origo oh HTC je najsamlepsia ktoru som kedy pouzival, a to som ich skusil haldy. najblizie k tejto mala snad len resco keuboard, ale tie povodne win klavesnicky co do nich bolo porblem trafit sa ja stilusom sa s touto htc nedaju ani porovnat.
-- doplnění předchozího příspěvku (pát pro 11, 2009 17:03) --
Ještě mám problém s ukazatelem baterie. Na horní liště jej vůbec nemám, čímž nevidím aktualní stav baterie. Musím jít až do Windows, záložka baterie, abych to zjistil. Nenašel jsem ani možnost, jak to do lišty dostat. Místo toho tam mám duplicitně ukazatel času. A teď jsem si všiml, že nejde ani stejně, jako hodiny na ploše, ale téměř o minutu později. Nechápu.
-
paul25
- mám jeden příspěvek

- Zařízení: Samsung Galaxy SII
Potrebujem radu ohladom servisu na SVK alebo CZ.Mam HTC Topaz na ktorom mi odislo sluchatko .Urobil som Soft aj Hard reset a nic nepomohloAk to tu nepatri ospravedlnujem sa a presunte to.Dakujem.
P:S-je bez zarucneho listu kupovany cez Ebay
P:S-je bez zarucneho listu kupovany cez Ebay
Mam par dni TD2. Hore vlavo je "Start" Nech zmenim jazyk na anglicky, cesky, slovensky, vzdy je tam "Start". Nemalo by v slovenskej jazykovej verzii byt "Štart"? Nie je to chyba firmy, ktora robila slovensku lokalizaciu? Mate podobnu skusenost?
servis v čr provádí firma vspdatapaul25 wrote:Potrebujem radu ohladom servisu na SVK alebo CZ.
-
ORBITH46
- už mám dva příspěvky

- Zařízení: HTC Touch Diamond 2
Mám HTC TD2 asi měsíc, vše bylo OK. Dnes mi, ale začalo zlobit počasí. Aktualizuji předpověď na záložce počasí, chvíli počkám a vidím aktuální teplotu místa kde se nacházím + předpověď na další čtyři dny. Ale na obrazovce DNES, mezi hodinami mám teplotu +/- o 3 až 5 stupňu jinou, místo je v pořádku, jen teplota se liší na záložce počasí a na obrazovce DNES.
Poradí někdo? Děkuji!
HTC Touch Diamond2, Windows Mobile 6.5, original ROM.
Poradí někdo? Děkuji!
HTC Touch Diamond2, Windows Mobile 6.5, original ROM.
robil si upravu pre svoje mesto
-
ORBITH46
- už mám dva příspěvky

- Zařízení: HTC Touch Diamond 2
Ne,nedělal
-- doplnění předchozího příspěvku (úte pro 22, 2009 11:56) --
Zkusil jsem Hardreset, ale nepomohl.
-- doplnění předchozího příspěvku (úte pro 22, 2009 11:56) --
Včera se mi to podařilo ještě srovnat a to tak, že jsem vrátil původní tapetu na obrazovku DNES. Poté se to,ale opět rozhodilo, zase mám na obrazovce DNES mezi hodinami teplotu o několik stupňů jinou než v záložce počasí. A je jedno jaké tam mám město, vždy je teplota rozdílná.Jess wrote:robil si upravu pre svoje mesto
Zkusil jsem Hardreset, ale nepomohl.
Ahoj,
na poště mám MDA Compact V (zítra si pro něj jdu) a chtěl bych se zeptat na dvě věci:
1. Když budu chtít flashnout originální ROMku z Diamonda 2, budu asi stejně potřebovat HardSPL, že?
2. Obsahuje nejnovější originální ROM pro Diamond 2 kromě WM 6.5 taky novou verzi manily (2.5)? Myslím tím HTC Sense s počasím na Home panelu.
Díky.
na poště mám MDA Compact V (zítra si pro něj jdu) a chtěl bych se zeptat na dvě věci:
1. Když budu chtít flashnout originální ROMku z Diamonda 2, budu asi stejně potřebovat HardSPL, že?
2. Obsahuje nejnovější originální ROM pro Diamond 2 kromě WM 6.5 taky novou verzi manily (2.5)? Myslím tím HTC Sense s počasím na Home panelu.
Díky.
1 - jestli se nepletu tak jo, protože bez odemčení neflashneš ani oficiální rom pro jiný region.
2 - počasí na home tab je, ale manila je ve verzi 2.1. Pokud bys chtěl manilu 2.5 musíš se poohlídnout po vařené rom.
2 - počasí na home tab je, ale manila je ve verzi 2.1. Pokud bys chtěl manilu 2.5 musíš se poohlídnout po vařené rom.
Díky za rychlou odpověď, takže Home tab obsahuje počasí (i zástupce programů, jako manila 2.5?), ale manila neobsahuje např. Twitter tab, jo?
Zdravím všechny, mám HTC Diamond2 týden a zatím se mi nedaří připojení k internetu pomocí WI-FI (mám router D-link DI 524). Síť je nalezana a mobil se připojí (silný signál i zelená fajfka), ale internet nenajede. Nemohl by mi někdo poradit, kde dělám chybu (co musí být aktivní k úspěšnému brouzdání)? Moc díky za všechny odpovědi a přeji VESELÉ VÁNOCE
Mas heslo na Wi-Fi? Skus na chvilu odheslovat, a pripoj sa tak. Alebo skus nastavit best power v nastaveniach Wi-Fi. Popripade zmena ROM alebo Radia.
Ja vim ze je to trochu zbytecna otazka ale budiz: daji se na TD2 zablokovat uplne vsechny Pripojeni (GPRS,EDGE,HSDPA....) mimo Wi-Fi aby pres to neprotek ani kousek dat???? nekde jsem cetl ze ano... ale nejak se mi to nechce Hledat...Nekdo tady na forku to bylo 
Uprava: uz vim jde to...
Uprava: uz vim jde to...
ORBITH46: mne to tiez minuly tyzden blblo. maximalny rozdiel teplot medzi zalozkou weather a home obrazovkou bol az 16 stupnov. nepomahala ani zmena mesta a naspat, restart touchflo ani softreset. Mam stock win6.5 manila2.1. Odvcera to ale podivne funguje. Akoby homescreen bral data z inej lokacie ako weather tab a ta blbla. Mam otazku ohladom "My Location" na xda fore som sa docital ze funguje len na GPRS BTSkach a ked dostanem lock od GPS. Cez vikend som bol na horach a pocasie sa mi na my location nepodarilo stiahnut ani po mnohych pokusoch. Nevie niekto ako na to?
-
strojvudce
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire HD
Dokázal někdo , aby se po kliknutí na událost na hlavní obrazovce Sense tato otevřela v jiném než WM kalendáři. Konkrétně např. PI9? Pomocí SSMaHo jsem nastavil spoustu věcí, ale toto mi nejde.