HTCAlbum.exe problem

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Post Reply
noodles222
nováček
nováček
Zařízení: omnia

HTCAlbum.exe problem

Post by noodles222 »

Zdravim, na uvod neviem ci robim dobre ak zakladam novy thread ale skusim..

mam takyto problem.. nainstaloval som IGO8 do zariadenia, vo fotkach mi pribudlo cca 80 novych fotiek z IGO8, rozne male ikonky, obrazky, prkotiny atd.. odinstaloval som igo, manulane dal prec tie nove fotky, ikony atd. ale teraz ked idem v Sense na FOTOGRAFIE A VIDEA, ALBUM, ALBUMY - tak mi vyhodi error chyba s programom HTCAlbum.exe.. skratka, neviem sa dostat medzi albumy!! obcas vyhodilo aj chyba s manilla.exe.... skusal som aj soft reset ale nic.. do HR sa mi moc nechce..

PS: pred instalovanim Igo som este skusal tweak na odstranenie dvojitych fotiek, ked som isiel do AlBUMY, klikol na vsetky fotky a nastavil ich ako oblubene.. please help ako sa dostat opat na albumy..
Burster
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC HD2

HTCAlbum.exe problem

Post by Burster »

zkusil bych igo odstranit, pak zmenit favoritni album a igo vratit
noodles222
nováček
nováček

HTCAlbum.exe problem

Post by noodles222 »

vdaka za odpoved.. igo som odstranil klasicky cez uninstall igo, plus vymazal nejeke adresare co ostali, problem je ten ze hned ako kliknem na ALBUMY tak sa sice na cca sekundu ukazu ale potom nabehne ta hlaaaska problem s htcalbum.exe..
Burster
přispěvatel
přispěvatel

HTCAlbum.exe problem

Post by Burster »

tak to uz vidim na zalohu a HR. Treba ti poradi jeste nekdo :wink:
noodles222
nováček
nováček

HTCAlbum.exe problem

Post by noodles222 »

jj, tiez sa coraz viac priklanam k tejto moznosti, skusal som aj SKtools oscanovat registry, naslo par chybnych s HTCalbum ale aj po ich vymazani, softresete atd. stale problem pretrvava

-- doplnění předchozího příspěvku (ned pro 20, 2009 21:35) --

he he, ako sa hovori posledne zufale riesenie vzdy zaberie.. neviem preco, ale napadlo ma sformatovat SD kartu, a cuduj sa svete vsetko funguje ako ma
Burster
přispěvatel
přispěvatel

HTCAlbum.exe problem

Post by Burster »

nasel jsem zajimavou vec, mohla ti mozna pomoct, ale uz si to vyresil jinak.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=583638" onclick="window.open(this.href);return false;
bod 64
noodles222
nováček
nováček

HTCAlbum.exe problem

Post by noodles222 »

diky burster, vlasnte si mi pomohol, teraz mozem nainstalovat Igo podla toho bodu 64.. presne s tym bol problem, ze sa mi tie veci z Igo dostali medzi normalne fotky, a potom mi nacitavalo asi 15 roznych albumov z SD karty... a ozaj, celkom fajn clanok na rozne tweaky atd.. dik
Burster
přispěvatel
přispěvatel

HTCAlbum.exe problem

Post by Burster »

jj je to super vec, jen by na to chtelo udelat nejakou aplikaci, davat rucne do registru kazdou blbou slozku s obrazkama je na palici.
Post Reply

Return to “HTC HD2”