Příspěvek
od tomasmedek » ned pro 20, 2009 4:22
Chlapi, vím, že už se to tu řešilo nespočetněkrát, ale musím znovu otevřít kauzu datových přenosů. Prosím pěkně, bez emocí a odkazů, poraďte vy zkušení jak jednou a navždy dostat datové přenosy POD KONTROLU??? Když jsem byl v ČR, nějak jsem se s tím smířil a hrál si s nastavením, ale teď jsem odjel na pár dní do New Yorku a jsem úplně nešťastný. Přijel jsem sem a už v letadle přes BsB Tweaks vypnul datové přenosy. Jenže to zase nejdou ani MMS, což mi vadí, používám je. Takže jsem data v BsB Tweaks opět pustil a v aplikaci NoData povypínal vše kromě MMS. A víte co? Ten sviňák to pořád zkouší a když nic jinýho, tak to zkouší prorazit přes přístupový bod MMS!!! Například když spustím Footprints a chci udělat nový, hned se začne připojovat! Nevím proč, nevím kam, rozčiluje mě to. Pak najednou koukám a on už je připojený 3,5 hodiny! Což teda člověka na roamingu polije studený pot, protože nevěřím, že neproběhla vůbec žádná data.
Šlo by to, prosííím (antifans prominou) nastavit jednoduše jako v Nokii se symbianem? Zkrátka: toto je přístupový bod MMS, na něj kromě MMS zapomeň a můžeš ho používat i na roamingu. Ostatní přístupové body JSOU TABU, dokud se nezeptáš a nedostaneš povolení se připojit!
Děkuji a za všechny předem děkuji!