Vypinanie sa

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
ftakopysk
nováček
nováček
Zařízení: HTC TP2 Rhodium

Vypinanie sa

Post by ftakopysk »

Nazdar, mam taky problem.
Mam HTC Touch Pro2 a odkedy som upgradeol ROMku na WM 6.5 (oficialnu od HTC), tak sa mi z casu na cas (niekedy dvakrat za den, niekedy raz za dva dni) stava, ze sa telefon tvari, ako keby bol vypnuty, ale nech stlacam cokolvek, nic sa nestane. Musim vybrat baterku a potom sa da znovu zapnut. Co je ale divne, ze ked je v tom stave, ze vyzera ako vypnuty a niekto mi vola, tak pre dotycneho vyzeram, ako keby mi telefon normalne zvonil, ale telefon samozrejme nezvoni a ked ho zapnem, tak mi ani nepride SMSka s tym, ze kym som bol nedostupny, tak mi niekto volal. To iste sa deje s SMSkami. SMSka mi ako keby pride, ale ja ju nikdy neuvidim, lebo ked vyberiem baterku a znovu zapnem telefon, tak sa mi nedoruci, ako keby som bol byval offline.
Mate niekto podobnu skusenost? Pripadne co by ste mi doporucili robit? Je to pomerne neprijemne, hlavne ked mi niekto tvrdi, ze mi volal, alebo pisal a ja o nicom neviem. Odhliadnuc od toho, ze tak casto restartovat telefon ma tiez velmi nebavi.
Budem vdacny za kazdu radu. Diki.
krehla
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: iP5S

Vypinanie sa

Post by krehla »

obcas mam stejny problem jako ty, telefon se vypne a pro ostatni se hlasi ze je ok... baterku musim taky vyndat kdyz ho chci ozivit.... taky jsem upul 6.1 -> 6.5 (nevim zda to delalo i pri 6.1 jelikoz tu jsem mel jenom 8 hodin :tlem:

byl bych moc rad, kdyby nekdo vedel co s tim
ftakopysk
nováček
nováček

Vypinanie sa

Post by ftakopysk »

ja som mal 6.1 o nieco dlhsie a tam sa mi to nestavalo. a mam pocit, ze sa v poslednej dobe frekvencia tohto javu trosku zniznila, ale uplne to zatial nepominulo.
vyzera to ale tak, ze nikto nema radu, co s tym, kedze ten moj prispevok tu visi uz pomerne dlho a nikto nic nenapisal.

mate niekto pripadne skusenosti s 6.5.1? je to stabilne? oplati sa mi vyskusat prejst na tu verziu, alebo s tym budem mat este viac trapenia? diki.
radospol
smartstar
smartstar
Zařízení: Huawei U8650 (sonic)

Vypinanie sa

Post by radospol »

daj tam nejaku poriadnu rom z xda a budes spokojnejsi nez s origo rom.
ftakopysk
nováček
nováček

Vypinanie sa

Post by ftakopysk »

preto sa pytam na to 6.5.1. pripadne mi porad nejaku poriarnu ROM. a ak mi este aj v skratke vysvetlis, o co bude ROM z xda lepsia od originalnej, tak mi celkom pomozes. dik
krehla
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: iP5S

Vypinanie sa

Post by krehla »

mohl by jeste nekdo treba poradit jakou presne rom tam dat... mam HTC TP2 pouze chvili a je to muj prvni WM telefon a vubec se v tomto neorientuju....

co se vlastne stane kdyz prehraju ROM, zustanou mi tam kontakty zpravy, atd.. no proste vse co nemam na karte?
koumes
moderátor
moderátor
Zařízení: Moto Z ; Moto Zoom

Vypinanie sa

Post by koumes »

Doporučuji ti číst a číst.Je zde Wiki a postup na odemčení a fleš new rom.Rom z XDA jsou vytuněné a bez zbytečností.
A jinak tvá otázka patří jinam.
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”