HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Zamčeno
obrbaz
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: ned říj 22, 2006 10:02
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od obrbaz » čtv pro 17, 2009 21:30

No to je sice hezky ale v práci nemužu přenastavovat.

Cowan
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: čtv pro 17, 2009 21:31
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Cowan » čtv pro 17, 2009 21:36

Zdravim. Vcera mi konecne prisla HD2, ale mam takovy problem , ze me tam otravuje hromada veci od T-mobilu a moooc rad bych se tedlech veci zbavil. Tak sem zasel na support HTC ze si stahnu oficialni romku . Pro stazeni je nutne zadat serial number telefonu, to sem udelal a vyskocila na me hlaska ze tento soft neni pro moje zarizeni...
Kdyby nekdo vedel co stim ? nebo odkaz kamkoliv,krome HTC support, na ROMku pro HD2 pokud mozno v cestine a pokud mozno oficialni vydani?
Predem moc diky

Vegan
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 180
Registrován: čtv lis 05, 2009 21:44
Zařízení: HTC HD2 ( Qtek 8310, Dell Axim 51v)
Bydliště: Moravska placka (Hana)

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Vegan » čtv pro 17, 2009 21:47

Kluci ja vazne nevim co resite pokud je mi znamo Tak WPA-2 AES je zatim neprolomeno a HD2 tuto cryptu umi. Nehlede na to, ze v praci snad uz na vetsine myst pouzivaji Radius ? I kdyz je pravda, ze ne vsude to musi myt pak by teda snad alespon mohly myt MAC Block i, kdyz to kdyz ma clovek sifru tak to jde take odchytit.

Uživatelský avatar
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1038
Registrován: pon čer 20, 2005 20:47
Zařízení: Lenovo P780
Bydliště: Pardubice

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Tomáš Kubec » čtv pro 17, 2009 21:49

http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=129&t=16518" onclick="window.open(this.href);return false;

Cowan
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: čtv pro 17, 2009 21:31
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Cowan » čtv pro 17, 2009 22:04

hmm tak sem se dopracoval az ktomu navodu http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=591314" onclick="window.open(this.href);return false; a zni to docela slozite :???: Mam strach abych se nezasekl nekde v pulce a pak byl prdelce .... achjo achjo

EDIT : presne jak sem rikal. zasekl sem se podle navodu na kroku :
a: install a regedit software on your Leo e.g. PHM regedit original PHM Site

hlaska : Instalace programu regeditblabla.cab se nezdarila ....

jirkam
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: ned pro 06, 2009 19:17
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Pardubice

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od jirkam » pát pro 18, 2009 0:00

moc tomu nerozumím ale neexistuje někde image disku (paměti)?
jako je to u pc. když si uděláš image a pak ti odejde disk tak vezměš novej disk hodíš tam image a během pár minut jedeš dál jakoby nic.
ani netuším jestli to u tohoto zařízení vůbec jde. ale jestli jo tak no problem.
jen ho mít nebo najít na netu nebo ti ho někdo může udělat.
třeba je to kravina a nebo jedno z možných řešení.

Cowan
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: čtv pro 17, 2009 21:31
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Cowan » pát pro 18, 2009 1:35

prokousal sem se nakonec az k bodu --b:From the extracted file locate RUU_signed.nbh and rename it LEOIMG.nbh
dalsi bod je opet problem --c:Copy the LEOIMG.nbh file to your MicroSD card
Po tej uprave ty SD karty pomoci goldcard se mi nikde nezobrazuje takze tam logicky tendle soubor vlozit nemuzu takze nemuzu pokracovat dal ...
Kartu sem naformatoval , pote uz sem ji videl. Dal sem tam ten soubor LEOIMG.nbh vypl telefon. Volume dolu + power a nastartovala se instalace. Bohuzel jenom nastartovala... nic vic...
Rekl sem si kaslu na to holt tam budu mit tmobile kraviny, dal sem tvrdej reset, nastartovalo se mi tovarni nastaveni (s tmobile kravinama) jenze problem je ze ted nemuzu nijak zapnout wifi... Takze otazka zni jak zapnout wifi , kdyz v settings je sediva (nekliknutelna) ?

Finalni EDIT: Diky bohu po 6ti hodinach a neco pitvani a zkouseni vseho moznyho sem to dotahl do konce. vsechno funguje , sem happy. Diky za ten navod

tomasmedek
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 54
Registrován: čtv pro 03, 2009 20:30
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od tomasmedek » pát pro 18, 2009 2:54

Dalo by se nějak udělat, aby zástupci programů (ty 3 velký, co jsou na základní obrazovce nad lištou) fungovali jeden jako ovládání Wifi, další bluetoothu a třetí GPRS/EDGE dat?

Žádný rozklikávání někam, jen bych kliknul a Wifina off/on, bluetooth off/on, data off/on?

Uživatelský avatar
groovox
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 310
Registrován: úte dub 22, 2008 14:34
Zařízení: ML950XL Alcatel IDOL4S Pro W10, NL1520, HTC HD2
Bydliště: Praha

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od groovox » pát pro 18, 2009 3:13

to Tomasmedek; nainstaluj si jednoduchou utilitku Today Radio DeviceToggler - ta to umí

dada09
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 53
Registrován: úte srp 11, 2009 18:59
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Tábor

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od dada09 » pát pro 18, 2009 6:56

Nebo si nainstaluj ACTIONSCREEN FOR HD2/LEO Ver. 1.2 with data disconnect.Mám ho na svém telefonu a funguje dobře.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=479206" onclick="window.open(this.href);return false;

Burster
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 60
Registrován: čtv pro 10, 2009 18:45
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Burster » pát pro 18, 2009 8:20

Cowan píše:Takze otazka zni jak zapnout wifi , kdyz v settings je sediva (nekliknutelna) ?
odpoj ho od pc

Uživatelský avatar
mystif
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: pát pro 18, 2009 8:17
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od mystif » pát pro 18, 2009 8:35

Ahoj, jsem tady nový a pořídil jsem si HTC HD2 před dvěma dny.

Mám pár otázek, které mi u toho telefonu prostě nesedí a doslova štvou.

1) je možné změnit vyzvánění budíku? Jsou tam nastavený dost agresivní zvuky a není tam možné nikde vybrat nějakou vlastní nebo si jí tam dokonce přidat. Nevíte jak na to? Jaké soubory to podporuje a kam je mám nahrát aby se to zobrazilo a já mohl vstávat s křemílkem a vochomůrkou

2) vyfotím nějaké fotky a chci je poslat přes bluetooth ... není možné je přeposlat hned ale musím do průzkumníku a tam na něj kliknout. Tam to sice jde ale není možné fotky zobrazit, takže vlastně nevím co odesílám za fotku

3) mám poprvé winmobile a netuším jak tam instalovat aplikace a hry. Je to jedno na jaký telefon ta hra je? Nebo stačí jen když je systém winmobile?

4) co mohu využít na přehrávání avi souborů včetně titulků ?


tak to je snad zatím vše :-))) díky moc přátelé

Uživatelský avatar
fido_cz
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 238
Registrován: sob lis 15, 2008 15:07
Zařízení: IP4 16GB
Bydliště: Praha

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od fido_cz » pát pro 18, 2009 9:10

tomasmedek píše:Dalo by se nějak udělat, aby zástupci programů (ty 3 velký, co jsou na základní obrazovce nad lištou) fungovali jeden jako ovládání Wifi, další bluetoothu a třetí GPRS/EDGE dat?

Žádný rozklikávání někam, jen bych kliknul a Wifina off/on, bluetooth off/on, data off/on?
http://www.wmmania.cz/forum/viewtopic.p ... 104#379104" onclick="window.open(this.href);return false;
BOD 23 a 47

Kal_Kal
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: stř lis 08, 2006 12:55
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Kal_Kal » pát pro 18, 2009 10:11

mystif píše:Ahoj, jsem tady nový a pořídil jsem si HTC HD2 před dvěma dny....
Ahoj.
Vše na co se ptáš jde.
Ale když máš ten WM jen 2 dny, tak zkus věnovat den pročítání fóra a diskůzí a zjistíš že se ptáš na základní věci.
Pak jeden den věnuj proklikání všech nabídek v telefonu a experimentuj.

A k tomu budíku. Dej si MP3 na kartu do rootu, pak si dej změnu notifikací v nestavení a tam si to přepni.:)

Franky52
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 91
Registrován: čtv pro 17, 2009 22:37
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Franky52 » pát pro 18, 2009 10:34

Dobrá zpráva. Už na HTC HD2 fungují i internetové televize. Rusové vydali novou verzi SPB TV 1.2, a ta běží bez problémů. Je tam z naší oblasti ČT 24 a TA 3.

Uživatelský avatar
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1863
Registrován: stř lis 11, 2009 21:46
Zařízení: iP 8+
Bydliště: Praha

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Petulinek » pát pro 18, 2009 10:59

Na HTC je již připravený patch pro detekci správné velikosti SD karty pro foťák. Zatím opět nejde stáhnout, stejně jako to bylo s ostatními opravami, ani z jednoho mirroru...

karl11
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: pát pro 18, 2009 11:23
Zařízení: htc hd2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od karl11 » pát pro 18, 2009 12:11

Ahoj,chtěl bych se zeptat jak u HTC HD2 přidat do záložky "akciové trhy" další burzu (index),případně konkrétní tituly.
Děkuji za odpověď.

Vegan
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 180
Registrován: čtv lis 05, 2009 21:44
Zařízení: HTC HD2 ( Qtek 8310, Dell Axim 51v)
Bydliště: Moravska placka (Hana)

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Vegan » pát pro 18, 2009 13:32

Ty akcie tam jsou celkem naprd. Nejde pridat cokoli co neni na finance.yahoo.com a ponevads je to hlavne US sluzba tak evropske akciove trhy tam moc zastoupeny nejsou. Stejne jako komoditni a menove.

Uživatelský avatar
mike-biker
moderátor
moderátor
Příspěvky: 1251
Registrován: ned zář 16, 2007 11:24
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Bydliště: Jesenice u Prahy

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od mike-biker » pát pro 18, 2009 13:35

Ještě buď rád, že jdou odtamtud odinstalovat a nejsou na hlavní obrazovce! :-)

Uživatelský avatar
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1863
Registrován: stř lis 11, 2009 21:46
Zařízení: iP 8+
Bydliště: Praha

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Petulinek » pát pro 18, 2009 13:44

Kdyz si pridas EUR=X , ziskas kurz USD/EUR :)

Zamčeno

Zpět na „HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 hostů