Mám už 3 Windows mobile zařízení,což je na můj věk myslím si dost.Bohužel mi poslední dobou začíná WM docela vadit.
Proto mam na vás pár otázek,protože jako muj další mobil zvažuji Motorolu droid,případně HTC Bravo.
Na WM mi rozhodně nejvíce vadí,že je dosti zasekaný i na dobrých mobilech(což je mnohdy vina výrobce) takže hned první otázka jak je na tom Android s rychlostí? Docela mne překvapilo že Motorala má jen 550 mhz procesor,což je k udivu.Další věc která mi na WM vadí jsou špatně(na můj vkus) hry. Takže sou na Adroid lepší (3D) ?
A co mi ale zas na WM vyhovuje je jeho svoboda,tím myslím že se v podstatě dá předtvořit obrazu svému.Také,že je havo dobrých aplikací,které vám dělají spustu dobrých věcí (různé aplikace využívající senzory,patche a tak).
Takže dá se Androi nějak takhle přizpůsobit a jak je na tom s takhle dobrými aplikacemi? Jinak aplikace se dají stahovat i z netu (zadarmíko) nebo jedině přes nějakej ten Store?
Aby jste to správně pochopili,nechci si koupit zařízení za 13000 a skoro nic s ním nemoci jako s Iphonem..
Další otázka,jak je to s tím ROOTnutím co to je? A dají se flashovat jiné ROM.
Popř. má i Android (u HTC) takovou podporu na XDA nebo tam je víceméně na okrasu?
Taky jsem si všiml,že mívají kapacitní displeje,dají se pohodlně ovládat?
To je asi vše,všem děkuji za opdpovědi a omlouvám,že zakládám nový topic,popř. ve špatné sekci.
Nejlepe kdyby také napsal svoje názory někdo kdo přešel z WM.
Ještě poslední otázečka,nevíte někdo kde by se dal v Praze Android vyzkoušet? Popřipadě nemá někdo Motorolu droid a nemohl by napsat svoje dojmy
Dík všem