Ahoj všichni,
tak už mám týden HD2 a jsem nadšenej. Pomalu se ale začínají vynořovat drobné detaily, které neumím vyřešit a štvou mě. 1. Potřeboval bych poradit jak udělat když přidám ke kontaktu narozeniny, aby se mi automaticky zobrazily v kalendáři jako to bylo u TyTN II
2. Při nahrávání hovoru jak nastavit, aby se nahrál celý a ne jenom kousek
Díky za rady Jyrka
Narozeniny v kalendáři
Narozeniny v kalendáři
1. Jde to dvěma způsoby, buď si synchronizovat kontakty s outlookem a měli by se narozeniny objevit v kalendáři (osobně nedoporučuju) a nebo je na to prográmek B2C (birthday to calendar).
Narozeniny v kalendáři
díky za info. zkoušel jsem ten prográmek najít a nějak se mi to nedaří. máš nějaký odkaz? dík
Narozeniny v kalendáři
Ja ho nasel, super vec, presne to jsem hledal, tu mas link
Narozeniny v kalendáři
díky. link jsem našel, stáhl do phonu nainstaloval, ale nejdede to. Píše to v aplikaci B2C.exe došlo k neočekávané chybě. Tato verze vyžaduje novější verzi rozhraní Microsoft.NET Compact Framework, než je verze nainstalovaná v tomto zařízení.
Je to divný páč tam jsou win6.5
Víte někdo co s tím?
Je to divný páč tam jsou win6.5
Víte někdo co s tím?
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Narozeniny v kalendáři
Divny to neni,wm6.5 sice mas,ale potrebujes nainstalova novejsi Net Compact Framework a to ve verzi 3.5.Defaultne je v HD2 verze 2.0
Narozeniny v kalendáři
Nainstalovat Microsoft.NET Compact Framework 3.5 Vyžaduje to více progámků než jen tenhle, takže není vůbec od věci ho instalovat preventivně i když ho člověk zatím nepotřebuje.
Narozeniny v kalendáři
A pokud je zapotřebí NF 3.5 tak tady je v cab verzi.
Code: Select all
http://rapidshare.com/files/150469175/NF.rarWho is online
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest