HD2: Opravný patch pro fotoaparát vydán
-
Radek Hulán
- smartstar

- Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800
Ale zůstává tam stále jiný problém - přepálený blesk. Když fotím "automatikou" něco z 40cm, tak LED blesk jede na 100% a není pak nic vidět.. Automatika jej neumí "vypálit" na méně než naplno, je potřeba jej ručně vypnout.
U mě se to extrémně zlepšilo. Růžový nádech je vidět opravdu velmi špatně. Možná to zlepšilo i kvalitu fotek.
Code: Select all
http://yfrog.com/7aimag0074djx-
littlewell
- už mám dva příspěvky

- Zařízení: HTC HD2
ja mel brutalni ruzovy kolac na kazde fotce, ted je o neco bledsi ale porad sileny... problem bude asi v tom ze ten patch proste upravi foto o urcitou uroven a ten kdo to mel jen malo ruzove to nema uz vubec, ale kdo to mel hodne, tak nestaci blednout zlosti jak to jen zbledlo a nezmizelo. je jasne ze v htc zmrsili hardware a ted to lataji softwarem aby nemuseli uznavat tisice reklamaci... setrilci jedni!
-
tomasmedek
- přispěvatel

Blesk se dá "změkčit" čímkoliv bílým průsvitným před diodou. Já tam nalepil 4 vrstvy matné lepící pásky Scotch a je to žůžo. Ubere to intenzitu a světlo není tak přímé. Viz. fotka v příloze pro srovnání.Radek Hulán wrote:Ale zůstává tam stále jiný problém - přepálený blesk. Když fotím "automatikou" něco z 40cm, tak LED blesk jede na 100% a není pak nic vidět.. Automatika jej neumí "vypálit" na méně než naplno, je potřeba jej ručně vypnout.
- Attachments
-
- IMAG0045 copy.jpg
- (62.63 KiB) Downloaded 2 times
to tomasmedek: tak jestli to pomůže tak to je super rada, vyzkouším a uvidíme 
-- doplnění předchozího příspěvku (čtv pro 10, 2009 23:51) --
ještě dotázek, pokud udělám instalaci toho patch je třeba pak udělat hr?
-- doplnění předchozího příspěvku (čtv pro 10, 2009 23:51) --
ještě dotázek, pokud udělám instalaci toho patch je třeba pak udělat hr?
-
tomasmedek
- přispěvatel

To víš, že pomůže. Je to tato páska, koupíš skoro všude:

-
Lukáš Mano
- smartguru

- Zařízení: iP4, HTC Desire
4mirekp: Hard Reset samozřejmě nedělej, prišel by o vše včetně patche.
děkuji ta radu, on mě stejně navedl sám. tak to jdu prubnout.
Tak tedy mohu říct, že mně patch absolutně nepomohl, situace po jeho aplikaci je téměř totožná s tou před, viz. příloha foto po patchi...
- Attachments
-
- IMAG00481.jpg
- (94.07 KiB) Downloaded 2 times
tak jsem zatím zkusil pokusné foto v místnosti. snažil jsem se vyfotit stejné místo na porovnání.
- Attachments
-
- pokus.JPG
- (75.85 KiB) Downloaded 86 times
- Pistolník
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire HD
Mě tento patch pomohl docela výrazně. Růžový nádech stále mírně přetrvává, ale několikanásobně méně než předtím. Takže není to ideál, ale určitě doporučuji.
-
mike-biker
- moderátor

- Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Naštěstí to většina lidí skousne, pokud by totiž všichni reklamovali, tak si bude HTC drbat hlavu. Ale být Vámi, tak si stěžuji a reklamuji. Ptz. to donutí HTC v dalších várkách vadu odstranit a vám to pak časem vymění za bezvadné, nebo alespoň dají slevu. Je to vada a neodstranitelná, která brání řádnému užívání. Takže sleva, nebo výměna či odstoupení od smlouvy.
.
Pokud se poučí a vydají tak koncem příštího roku HD3 se solidním foťákem a nezku.rví to 700mAh baterkou, tak už by to snad s WP 7 byl opravdu solidní strojek. To už by mohl být vychytaný a vyladěný procesor - něco jako má OS X v iPhone.
Pokud se poučí a vydají tak koncem příštího roku HD3 se solidním foťákem a nezku.rví to 700mAh baterkou, tak už by to snad s WP 7 byl opravdu solidní strojek. To už by mohl být vychytaný a vyladěný procesor - něco jako má OS X v iPhone.
tak nova ROM uz jde stahovat
ale jede to silene pomalu po kb :( jinak ten ruzovej nadech jsem u nej nespozoroval ted jsem fotil bilej papir a nic (mam jeden z prvnich kusu EN verze) jedine co me dost stve to co tu vetsina pise prepalenej blesk :(
Psal jsem na HTC a posilal foto a odepsali ze to predaji dal, takze na prd. A cesky servis se ani neozval...
Telefon mam 14 dni a stejne i tak dlouho pracuji s WM. Chci se zeptat, jakou verzi patche mam stahnou? Evropa 1 nebo Evropa 2? Jde patch odinstalovat jinak nez hardwarovym resetem?
1. Je jedno co vyberes, to je jen mirror
2. Po instalaci se objevi v seznamu "Odebrat programy" takze predpokladam ze pujde odinstalovat
2. Po instalaci se objevi v seznamu "Odebrat programy" takze predpokladam ze pujde odinstalovat
Můžete mi někdo poradit, jak patch nainstalovat? Stahnul jsem si soubor do PC, připojil jsem HD2 k PC pomocí Active Syns a z PC jsem zkusil instalvoat soubor .exe. Píše mi to ovšem hlášku, že "není platná aplikace typu Win32... Díky zkušenějším za odpoveď.
-
Milan Pištělka
- smartguru

- Zařízení: HTC HD2 Leo
Ten soubor se musí spustit ve stroji ne v PC.
Jojo, také jsem s tím bojoval, stáhnout na kartu v HD2 a odtud spustit.
Jinak se to růžové svinstvo sice zmírnilo, ale je tam pořád. A jelikož mi blbne i kompas (zkuste jej položit na stůl a otáčejte s telefonem, jestli bude sever pořád na severu. U mne se posouvá, jakoby v čidlu něco drhlo), tak to vyreklamuji, až se objeví informace, že je problém s optikou hardwarově vyřešen. Času na to dost....
Jinak se to růžové svinstvo sice zmírnilo, ale je tam pořád. A jelikož mi blbne i kompas (zkuste jej položit na stůl a otáčejte s telefonem, jestli bude sever pořád na severu. U mne se posouvá, jakoby v čidlu něco drhlo), tak to vyreklamuji, až se objeví informace, že je problém s optikou hardwarově vyřešen. Času na to dost....