HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Zamčeno
Uživatelský avatar
bora2211
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: pát led 23, 2009 15:39
Zařízení: SE P1i => HTC HD2
Kontaktovat uživatele:

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od bora2211 » pon pro 14, 2009 8:11

To skoro vypada, ze by to ani nemuselo byt ROMkou, ale mozna nejakou nekompatibilni dohranou aplikaci a nebo moza taky HW problem.
Jsem zvedav co na to kdo zkusenejsi a chytrejsi napsise. Cekam na svuj objednany HD2 od Vodafone a pevne doufam, ze bude v poho... i kdyz do nej dosypu par oblibenych WM aplikaci.

pepe111
nováček
nováček
Příspěvky: 30
Registrován: pon pro 14, 2009 9:37
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od pepe111 » pon pro 14, 2009 9:44

Chcem sa spýtať nejak sa mi nezdá spotreba mobil internetu orange world mám ho na 0 čo to môže spôsobovať mám doma wifi aj v práci dá sa to nejak vypnúť nech je prioritne zapatý stále na wifi a na orange world aby sa nepripájal radšej som vypol aj aktualizáciu počasia dík za odpovede

maniaczek
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: úte lis 06, 2007 19:26
Zařízení: SGS, DHD

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od maniaczek » pon pro 14, 2009 10:22

Pokud budes mit zapnute WiFi tak se ti nebude pripojovat Orange Internet. Inak odpiit muzes mobilni internet programem NoData. Staci hledat. Uz se to tady resilo.

Uživatelský avatar
Termiks
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 119
Registrován: stř pro 24, 2008 16:19
Zařízení: SGSII

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Termiks » pon pro 14, 2009 10:25

Nepřišel ste někdo na to jak v prostředí Sense když tapnu na příchozí zprávu, aby se zobrazil klasickej WM náhled SMS, stejně tak jako u všech SMS. To zobrazení ala rozhovor mě docela irituje.

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Milan Pištělka » pon pro 14, 2009 13:07

Start>HTC Messages>Menu>Settings>Traditional Mode
Nebo to taky řeší BsBTweaks.

Uživatelský avatar
Termiks
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 119
Registrován: stř pro 24, 2008 16:19
Zařízení: SGSII

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Termiks » pon pro 14, 2009 14:15

Když ale přímo v Sense tapnu na zvolenou SMS tak mi to stále ukáže rozhovor s daným číslem a to mi přijde strašně nepřehledný.

Uživatelský avatar
spacirv
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 80
Registrován: pát pro 12, 2008 21:07
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od spacirv » pon pro 14, 2009 22:05

K těm pádům na zem. Doporučuji nalepit folii na diplay. Taky se přece dávaj jako bezpečnostní na okna :tlem: . mělo by vydržet víc. Jsem teprv na 48 str. tak pokud to tu už někdo navrhl ,sorry.

marek_proksa
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 201
Registrován: stř kvě 28, 2008 8:06
Zařízení: LG G3, note 8.0
Bydliště: vsetin

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od marek_proksa » pon pro 14, 2009 22:33

mam takovy drobny problem...cetl jsem o problemu s odesilanim sms, které se neodešlou, zůstanou jakoby v telefonu....mně ale leo čas od času, třeba jednou zan týden jen tak z vlastní vůle odešle dvě nebo tři, nebo i vic starších sms...normálně se objevi v outboxu, přijde doručenka...a vždy jsem si jist že ta zprava dorazila když byla původně zaslaná...třeba dnes si tak telefon poslal tři nrbo čtyri zpravy z patečního odpoledne o kterých vím že se doručily normálně v patek jak byly odeslány, jak říkám objevily se doručenky a naskočily mezi odesl. zprávy...dělá Vám to někomu, nevite co s tim?mam HD od vodafone, používám eng. lokalizaci...

Uživatelský avatar
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1145
Registrován: stř lis 28, 2007 10:19
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Bydliště: Frýdlant

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od jacek » úte pro 15, 2009 6:33

KONEČNĚ : HTC SMS UPDATE tady : http://forum.xda-developers.com/showthr ... 6&page=44C" onclick="window.open(this.href);return false; a tady : http://www.htc.com/europe/SupportViewNe ... ews_id=407" onclick="window.open(this.href);return false;
Vrchní odkaz směřuje na XDA a celou diskuzi na téma SMS , odkaz dolní vede přímo na opravný balík (cca 8MB),
akurát nevím co jsem :grin: : Evropa 1 nebo 2 ?

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Milan Pištělka » úte pro 15, 2009 7:08

Je to jen mirror, takže je to jedno, který.

Uživatelský avatar
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1849
Registrován: stř lis 11, 2009 21:46
Zařízení: iP 8+
Bydliště: Praha

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Petulinek » úte pro 15, 2009 8:55

This update is only applicable to ROM version is equal to 1.49.XXX.X, or lower.

Takže kdo používáme ROM 1.61 tak nic

Uživatelský avatar
spacirv
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 80
Registrován: pát pro 12, 2008 21:07
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od spacirv » úte pro 15, 2009 12:19

tak jsem to konečně dočetl až sem a mám smíšené pocity. Půlka chválí zbytek nadává. Ke konci už ani pořádně nevím co kdo komu odpovídá,páté přez deváté otázka je o dvě stránky zpět než odpověd. Chaos. Asi by měl toto téma Velký Bratr zastavit.
Ale jinak do HD2 půjdu.

Thieri.H
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: pon lis 02, 2009 20:50
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Thieri.H » úte pro 15, 2009 12:31

ahoj vše od včera mám HTC HD2 a chci se zeptat mám ho od vodafonu a mám na něm zakoupenej neomezený internet asi nějakel ten lepší prej můžu stáhnout až 3 tera nebo co moc tomu nerozumím.Takže moje otázka když otevřu lištu nahoře otevře se GPRS WEB pod tím Baterie,a u toho GPRS WEB mi to načítá čas když to otervřu tak je to Datové připojení takže se chci zeptat jestůi to musím vždy vypínat a nebo to mám nechat pořád zaplé mockrát děkuji za odpověd..______

ted jsem to poladil a už tam nemám napsané GPRS WEB ,ale vodafone live

pan-x
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 83
Registrován: stř pro 02, 2009 22:18
Zařízení: HTC Sensation

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od pan-x » úte pro 15, 2009 13:48

Misha kulicka píše:
Fabiak píše:Ahojte, resim dve drobnosti. Prosim o radu. Nahore, ve stavovem radku mi sviti cislovka 1. Manual o tom nemluvi. Vite co to je za signalizaci? A druhy dotaz je k pripojovani k internetu. Jde zakazat? Vecer sem zamkl offline telefon a rano videl 8 hodin dlouhe pripojeni k edge.
Máš Vodafone, že? Znamená to, že je používána linka 1 (Vodafone na svých kartách umožňuje mít 2 telefonní čísla a přepínat mezi nimi) Odstranit to půjde možná nějak v registrech.
Pokud je telefon v offline režimu, tak by EDGE fungovat nemělo. Můžeš zkusit program MoDaCo NoData.

poradi prosim nekdo, kde registry upravit tak, aby se nezobrazovala ta jednicka u vodafonu?

Uživatelský avatar
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1849
Registrován: stř lis 11, 2009 21:46
Zařízení: iP 8+
Bydliště: Praha

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Petulinek » úte pro 15, 2009 13:58

[quote="Thieri.H"] neomezený internet se chci zeptat jestůi to musím vždy vypínat

Co zkusit použít hlavu než budu klást nesmyslné dotazy? Neomezený je neomezený, neni třeba vypínat, k čemu je ten dotaz? Když ho vypneš, šetříš baterku, to je snad jediný přínos...

Uživatelský avatar
fido_cz
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 231
Registrován: sob lis 15, 2008 15:07
Zařízení: IP4 16GB
Bydliště: Praha

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od fido_cz » úte pro 15, 2009 14:07

...a i to je diskutabilni. Pokud netecou data, tak bude odber 00nic.

Milan79
nováček
nováček
Příspěvky: 35
Registrován: stř pro 02, 2009 22:57
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Milan79 » úte pro 15, 2009 18:18

Jen info
venku je nový BsB Tweaks 1.5
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?p=5015406" onclick="window.open(this.href);return false;

Doli
nováček
nováček
Příspěvky: 36
Registrován: čtv pro 03, 2009 1:47
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: České Budějovice

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Doli » úte pro 15, 2009 21:20

zdravím, chtěl bych se zeptat zda má někdo stejný problém s Operou jako já. Občas se stane, že u vybrané položky v menu se zvlní (rozhodí) černý obdélník. Viz. foto. Stane se to i když nemám spuštěné jiné aplikace.
Verze ROM 1.43.479.2
Opera 9.7 Build: 35541
Patch na flash nemám instalovaný.
Obrázek

španěl
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: úte lis 24, 2009 10:51
Zařízení: htc hd2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od španěl » úte pro 15, 2009 21:54

Ahoj prosím o radu, jde o takovou maličkost. Stáhnul jsem si cab spbtime budík, a pokud není připojen kabelem k síti tak mi v pohot. režimu nezvoní. Pokud jej rozsvítím pak začně hrát melodie, ale to už jsem zaspal :cry:
Když jej mám v síti přes noc na nabíjení pak zvoní normálně. Nevíte co s tím? Má někdo podobnou zkušenost?

Uživatelský avatar
fido_cz
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 231
Registrován: sob lis 15, 2008 15:07
Zařízení: IP4 16GB
Bydliště: Praha

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od fido_cz » úte pro 15, 2009 22:00

Me SPB Time funguje v pohode, nemas nejakou starsi verzi?

Zamčeno

Zpět na „HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti