Máte někdo zkušenosti s upgradem na WM 6.5 pro MDA Compact V z českých stránek T-Mobile?
Zajímala by mně funkčnost po upgradu, jak se změní nastavení a programy, resp. co se musí znovu nastavit a instalovat.
Zkoušeli jste někdo zálohu a obnovu nastavení pomocí programu Sprite Backup, který dodává
T-Mobile společně s telefonem?
Díky.
WM 6.5 upgrade pro MDA Compact V
-
barberry.pha
- smartstar

- Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
upgrade jsem zkousel .. co se tyka nejakyho sekani tak vubec nic .. tf3d mi prislo stejny jako u 6.1 ale uz si to nepamatuji protoze jsem tu 6.1 jenom projel a hned udelal upgrade na 6.5, jako u kazdy 6.5 jsou stejny ikonky v menu vetsi atd.
spirite backup jsem zkousel ale jelikoz ten soubor zabira asi 50MB(zalohuje uplne cely nastaveni vcetne programu atd.) a vytrvori se soubor s .exe takze pak jde asi sam zpustit ale nezkousel jsem to zatim ... mam compact pro pritelkyni takze tam ma par her,navigaci,clean ram a pimback up a to nahraji behem chvilicky ... tak jsem to provedl po nahrani programu a na beznou zalohu,kontakty,kalendar atd pouzivam pimback up ...
jinak ona je jako bezny uzivatl spokojena ... tf3d sice neni asi jako wm6.5 treba na td2 ale rozdil je jenom grafiky .. jinaci hodiny na today a to bude asi vse
spirite backup jsem zkousel ale jelikoz ten soubor zabira asi 50MB(zalohuje uplne cely nastaveni vcetne programu atd.) a vytrvori se soubor s .exe takze pak jde asi sam zpustit ale nezkousel jsem to zatim ... mam compact pro pritelkyni takze tam ma par her,navigaci,clean ram a pimback up a to nahraji behem chvilicky ... tak jsem to provedl po nahrani programu a na beznou zalohu,kontakty,kalendar atd pouzivam pimback up ...
jinak ona je jako bezny uzivatl spokojena ... tf3d sice neni asi jako wm6.5 treba na td2 ale rozdil je jenom grafiky .. jinaci hodiny na today a to bude asi vse
také jsem zkoušel a vrátil se k WM 6.1 protože mi tam nefungovalo stav baterie jak tam je poslední nabití použivání zařízení atd. hlásilo není k dispozici dále nefungovalo umístění GPS podle mda sem byl v Seatlu v USA . dle operátora je chyba v mém přistroji ale to se my nezdá protože to předtím fungovalo v pořádku rom ver2.13.113.3 , rom ver2.13.113.4