HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Locked
Blahihtc
nováček
nováček
Zařízení: Htc Hd2 leo

Post by Blahihtc »

Asi sem po tydnu s hospodareni s N96 hotovej. Ale můžemi nekdo rici jak vynout vybracni odezvu pri psani ? U rom 1.43 sem to udelal ale u 1.48 nejak nevim a nebo uz sem zblblej . Díky
Peter TAGTGREN
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD2

Post by Peter TAGTGREN »

to Radek Hulán

No tam asi chyba nebude. HD2 mam len par dni, predtym NOKIA 6120c a bez problemov. Pri surfovani ked niekto volal proste odpojilo net a dotycny sa vzdy dovolal.
Burster
přispěvatel
přispěvatel

Post by Burster »

Blahihtc wrote:Asi sem po tydnu s hospodareni s N96 hotovej. Ale můžemi nekdo rici jak vynout vybracni odezvu pri psani ? U rom 1.43 sem to udelal ale u 1.48 nejak nevim a nebo uz sem zblblej . Díky
nastaveni - prizpusobit - upresnit - odskrtnout vyber

je to stejne jako u 1.43
Trapper John
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC HD2, hp ipaq 214

Post by Trapper John »

lidi pravidelně projíždím forum a byl tu řešenej problém s nastavením mailu taky mám problén mail nastavím a zadám heslo vše v pohodě a pak když zkontroluju nastavení tak v kolonce kam se píše heslo je o 6 písmen víc než tam má být a to mi znemožnuje odesílat a přijímat maily, poradí mi někdo?
Burster
přispěvatel
přispěvatel

Post by Burster »

to ze tam je vic hvezdicek neznamena ze heslo je delsi, to jen znemoznuje zjistit skutecnej pocet znaku hesla
Trapper John
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC HD2, hp ipaq 214

Post by Trapper John »

to pochybuju, protože díky tomu, že to heslo nesedí tak se ke svému mailu nemůžu připojit
jirkam
nováček
nováček

Post by jirkam »

Win XP mě to dělá taky, že je víc hvězd než je heslo samotné a přitom funguje.
Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Zařízení: HTC HD2 Leo

Post by Milan Pištělka »

Právě jsem zjistil nepříjemnou věc. Když instaluji vyšší verzi BsBTweaks, tak je po instalaci odmazán emailový účet.
Už se mi to stalo podruhé. Stačí ale ze zálohy SpbBackup obnovit emaily a účet je zpět.
Btw BsBTweaks už je ve verzi 1.4.
x.plus
nováček
nováček

Post by x.plus »

Měl jsem stejnej problém s nastavením mailů - heslo víc hvězdiček a maily hlásily chybu připojení nebo nastavení mailu. Řešení je nenastavovat mail ze Sense, ale: start - e-mail - nabídka - možnosti - nový účet. Hned uvidíš změnu prostředí ne Sense ale Win. Všechno vypiš ručně.
icepoint
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 800,920

Post by icepoint »

a.Nevím v zásadě nic, můj první chytrý telefon,ale napíšu a poptám se:

1.Když flashnu ROMKU, co je na serveru HTC, pochopil jsem, že i když tam mám češtinu v origo. od sunnysoftu poté je v tahu? Dá se pak vrátit k té původní ROm i s CZ?
2.Pročetl jsem spoustu na fórech, i angl., ale nenašel jsem příjemný přehrávač videa. Už jsem pochopil co je avi !!!, mám nainst. starší TCPMP, jede slušně, ale všechna avi mi nepřehraje a titulky umí, ale txt titulky neumí- nebo to neumím já. To nejde doinstalovat kodeky do vest. HTC playeru nebo WMP? Nebo nějaký highend přehrávač i placený co bude umět vše?
3.O blbém překladu počasí - clear- jasno-vymazat už je taky napsáno dost, i jsem někde četl, z kterého serveru to HTC bere, ale teď mi chytře píše přívalové deště, to jsem v horách a sněží tu- na displeji padají vločky,ovšem s textem přívalové deště. Jde nějak změnit server odkud to má brát, např. letecké předpovědi jsou nejpřesnější. Na druhou stranu mi to zobrazuje počasí v Kopřivnici, tam opravdu jsem, nicméně metoslužba je určitě nejbližší na letišti Ostrava Mošnov ???!!! Chápu to tak, že Kopřivnice je poloha a počasí z nejbližší meteoslužby ???
4.No mám BsB Tweaks- dobré, total commandera -funguje, i když jsem netušil jakou verzi pro který procesor stáhnout- zvolil jsem arm. Qualcom tam nebyl- zas asi něco nevím,
5. Duttys tas manager- dobrý, Microsoft net CF 3.5 kvůli BsB tweaks, skype- dobré, už zmiňovaný TCPMP- jakžtakž,
6.XDA-developers.com 1 minute GPRS auto disconnect- asi funguje, mám to kvůli šetření baterie- má li to vůbec smysl se ptám, neb mám O2 data nonstop a data nemusím řešit, tak jestli to šetří baterku nechám, jinak zbytečné a nevím odpojí li to i HDSPA a pod, nebo jen GPRS???
7.Registry- nechci do nich zatím vrtat, neb nevím ani jak se do nich dostat, ale časem se může hodit- buď jsem blbě četl a hledal- nebo je to viz bod A- první WM PDA

Jinak zatím jsem nadšený, nechápu jak jsem bez toho mohl žít. A za dotazy mne neukamenujte prosím !!!
Vegan
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC HD2 ( Qtek 8310, Dell Axim 51v)

Post by Vegan »

K romce 1.43 se asi moc vratit neda leda ze by ji nekdo nekde uverejnil, ale to asi nema smysl nekde tu je navod jak pocestit cestinou z 1.43 rom i tu 1.48

S prehraveca je to na stiru, vykonove, uzivatelsky prijemnejsi je Coreplayer ktery jest placeny, ale neumi titulky.... TCMP asi jen me se rozchodit nepodarilo zobrazuje mi v obraze artefakty a drive nebo pozdeji (nejdele vydrzel 30minut) zasekne cele zarizeni :-/

Pokud chapu zpravne pocasi tak se odviji na zaklade meteorologickych modelu pocitanych podle dat na kontrolnich meteo stanovistich.

ARM je vnitrni archytektura procesoru obsahujici zakladni instrukcni sadu atd.. na ktere bezi WinCE platforma uz hodne dlouho neco jako u PC x86/x64 pripadne powerPC G.x...

vypinani GPRS spojeni a udrzovacich paketu usetri tak maximalne 0.1% baterky. Pokud pres GPRS netecou zadna data jen se udrzuje spojeni tak mobil si se siti vymeni jen balicek udrzovacich paketu jednou za nejaky cas tzn nic to nevytezuje jen zustava pohotovostne pripojeno.

bud pres totalcomander a nebo podle me lepe pres resco exploler kde se proklikas tlacitkem UP az uplne nad root adresar a pak tam mas moznosti jako sitove pripojeni, FTP, registry, atd..
dark_hood
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 830

Post by dark_hood »

to Vegan : to iste je aj pre 3G siet a HSDPA? zaujima ma ci to ma vyznam vypinat datove spojenia, alebo ich nechat stale bezat. (koli beterii)
esquire
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch Diamond

Post by esquire »

Nevim, jestli to tu uz nezaznelo, ale zajimalo by me, jestli Opera umi prehravat flashova videa, napr. na Streamu, Nova.cz apod.?
icepoint
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by icepoint »

to Vegan : díky moc, 1 minute GPRS off blalbla jde pryč, v total comanderu se holt na stolním pc kouknu jak se chodí do registrů - normálně tam chodím přes příkazový řádek a pokyn regedit- žádný učený z nebe nespadl, češtinu do nové Rom jsem četl na fóru že jde, jde jen o to, je li to ten originál od sunnysoftu nebo jen počeštěni HTC sense.
S tím Arm - moc jsem tě nepochopil, prostě jsem do HD2 stáhl totalcomander pro procesor arm a kupodivu funguje, mám li to blbě, tak jaký totalcomander prosím??? Přehrávač mně fakt štve, ale ten TCPMP mi jede ok, jen bez titulků ve formátu txt a najdeš funkční link někde tady na fóru k HD2 tuším v sekci video, předtím mně asi 3 verze taky dělaly to co tobě.
To počasí je opruz, updatuje se každou hodinu a furt mám přívalové deště a padající vločky. Fakt neví někdo jak změnit výchozí server, ze kterého to HD2 bere ??? Leda mne napadá, že není chyba v serveru, že holt někdo od sunnysoftu když už nevěděl , že clear je jasno, tak ze snowing udělal přívalový déšť - ale to je dost opičárna ne !!!! no pohledám jaký že je to ten originál server a mrknu na něj v angl. co právě píše a budu vědět je li to serverem nebo překladem.

-- doplnění předchozího příspěvku (sob pro 12, 2009 14:48) --
esquire wrote:Nevim, jestli to tu uz nezaznelo, ale zajimalo by me, jestli Opera umi prehravat flashova videa, napr. na Streamu, Nova.cz apod.?
Někde to tu bylo, mně to osobně nejde, ani v exploreru a flash player to nevyřešil, koumám dále.
Peter TAGTGREN
nováček
nováček

Post by Peter TAGTGREN »

Nazdar,
skusal niekto zmenit cas svietenia diody pri zmeskanych hovoroch, sms a mailoch. Ja som to zmenil zmenou v registroch podla kluca:

New Message:
HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Notifications\{A877 D65B-239C-47a7-9304-0D347F580408}]
"AvailableOptions"=dword: change to 15

Missed Call:
HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Notifications\{A877 D660-239C-47a7-9304-0D347F580408}]

Voice Mail:
HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Notifications\{A877 D661-239C-47a7-9304-0D347F580408}]

K ziadnej zmene vsak nedoslo. Bol som v tom, ze po zmene bude signalizovat stratene udalosti az pokedy neodblokujem fon a ono nic. Funguje to niekomu? Este napisem, ze po zmene som restartoval.
icepoint
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by icepoint »

Tak server počasí jsem našel - někdo psal, že je to z Accuweather.com. Pravdou je, že moje umístění tj. Kopřivnice tam jde najít- jak dělají v tom našem maloměstě předpověď nechápu, ovšem shoduje se pouze aktuální teplota a animace padajících vloček. Hi, Low temp. a popis je mimo- u mne h 0C, lo -9C, přívalové deště !!!, na webu h 3, lo -1, light snow -slabé sněžení - kdeže přívalové deště, ach jo, netuším co s tím je !!!!
x.plus
nováček
nováček

Post by x.plus »

Diody - ještě musís zmenit nastaveni z defaultnich 5 minut
icepoint
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by icepoint »

to x.plus : A to se dělá jak? Pravdou je, že jsem to nastavil v BsB Tweaks, ale 5 minut jsem asi nevydržel čekat, tak nevím, nebliká li mi to jen těch 5 minut, nabíjím, pak vyzkouším.
Peter TAGTGREN
nováček
nováček

Post by Peter TAGTGREN »

A kde to mam zmenit?
Diki za odpoved
x.plus
nováček
nováček

Post by x.plus »

nastavení - nabídka - nastavení - zvuky a upozornění - záložka upozornění - pak v horní rozbalovací liště - zmeškaný hovor, sms, mail
Locked

Return to “HTC HD2”